Author Topic: Moja limeni ljubac......  (Read 546 times)

ante

• Guest
Moja limeni ljubac......
« Reply #20 on: October 03, 2008, 11:47:47 AM »
to bi i išlo na megane ali je moj 8v, a ne 16v....evo nekih radova od prije na hondici jer nisam stigao prije postati i nisam nešto po forumu jer sam preselio u novi stan i ?ekam liniju te interent da mi uklji?e....zatamnjen je pleksi sa folijom za pleksi, stavljen Injen CAI i Eibach distance (10mm naprijed i 20mm iza).......sa Injenom je zvuk fenomenalan i odziv na gas je puno bolji i sa distancama auto puno puno bolje leži i drži cestu u zavojima....par novih slikica....
« Last Edit: October 03, 2008, 11:52:05 AM by ante »

Offline vuki

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #21 on: October 03, 2008, 12:01:11 PM »
odlicno!drago mi je da si boju farova vratio na stock

Offline tuningmaniak

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #22 on: October 03, 2008, 12:04:07 PM »
.......i meni se svidja, svaka cast......jedino bi isto moga da vratis u fabricko stanje stopove ovo sto si zatamnio da maknes.....ostalo za 5........
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #23 on: October 03, 2008, 01:03:57 PM »
INJEN  hbeat
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #24 on: October 03, 2008, 03:17:45 PM »
vrh izgleda..daj neki klip da cujemo ovo :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

SRT8

• Guest
Moja limeni ljubac......
« Reply #25 on: October 03, 2008, 04:34:46 PM »
s time da su sve 3 verzije safemod i time motor može trajati skoro i kao kod svakog u svakodnevnoj vožnji, a ako se makne katalizator i stavi cat-back i šire ispušne cijevi mogu?e je pove?eanje snage i do 40-50KS.......
Kralju pa ti nijesi normalan     jao ::bash:: 40-50KS  jao to ni u zemlji chuda pa je teshko moguce ...... chair

Offline vuki

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #26 on: October 03, 2008, 05:34:31 PM »
zasto???pa naravno ako stavi turbo na NA motor da ce cijevi izduva biti vise nago tanke. sa tim setupom je neminovno promjeniti izduv...a sad jeli to 20,30,40 ks ne znam ali ne vjrujem da prica napamet  ::msn-wink::

Offline SFU

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #27 on: October 03, 2008, 06:28:54 PM »
topsve onako kako bi mi "zeljeli" da uradimo (josh kad bi trile kupio ove distance)!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #28 on: October 03, 2008, 07:00:48 PM »
cekam k-tec da napravi svoje... i cekam da imadem para :) bice :)a inace sto se pominje ovo 40-50 ks ? sa chim? ako se stavi "bolji izduv" na turbo da se dobije jos 40/50 ks?nema shanse, nhf :)mozes da stavis najbolji turbo down-pipe, drugi exhaust manifold, izduv ne-ne-znam-koji... MAX 20 ks :) biliv mi :)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #29 on: October 03, 2008, 10:28:35 PM »
mozes da stavis najbolji turbo down-pipe, drugi exhaust manifold, izduv ne-ne-znam-koji... MAX 20 ks :) biliv mi :)
DA!!! ali na postojeci turbo motor!ovo je nesto drugo vjeruj mi. bukvalno promjenom izduva on bi "oslobodio" snagu koju gusi izduv koji je projektovan za atmosferca.znaci ne tvrdim ja da je to 40ks, ali nije ni ne moguce i nebi me iznenadilo

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #30 on: October 04, 2008, 12:59:57 AM »
znam ja o cemu pricas... ne gushi stock izduv toliko turbinu :) obicno se stavi samo dobar downpipe od turba i makne se neki lonac..ne treba veci promjer cijevi nit nista.Znam ja da se "oslobadja" mnogo ks ali isto ne bash toliko :) imalo bi se npr i iz moga oslobodit par izgubljenih ks (sakrili ih zbog homologacija/co2 emisija i slicno) :)sto se mene tiche, dabogda on 1000 ks oslobodio  ::msn-wink::
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #31 on: October 04, 2008, 09:01:17 AM »
mozes da stavis najbolji turbo down-pipe, drugi exhaust manifold, izduv ne-ne-znam-koji... MAX 20 ks :) biliv mi :)
DA!!! ali na postojeci turbo motor!ovo je nesto drugo vjeruj mi. bukvalno promjenom izduva on bi "oslobodio" snagu koju gusi izduv koji je projektovan za atmosferca.znaci ne tvrdim ja da je to 40ks, ali nije ni ne moguce i nebi me iznenadilo
potpis za ovo sto vuki kaze...........
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

ante

• Guest
Moja limeni ljubac......
« Reply #32 on: October 04, 2008, 12:16:43 PM »
ja sam govorio bio za svoj motor postoje?i i koliko sam vidio nema nikakvog ?ipanja osim ugradnje AEM fuel controla sa turbom....iskreno i mene je ?udilo toliko pove?anje snage pa sam malo gledao po ameri?kim forumima dali je netko od amerikanaca stavio takav ili sli?an kit na auto.....ameri?ki EX civic ima isti motor kao i moj civic osim što je ameri?ki R1, a europski (moj) R2.....kod nas je katalizator na motoru kao kod starijih modela civica i izlazi na srednji lonac jer kod nas "nema" klasi?ne ispušne grane.....ona je plasti?na i jednim dijelom u motoru....gledao sam na ameri?kom forumu gdje je njih par staviloAJ's turbo extreme kitom od 250KS i kad je stavljen cat-back te proširen fi cijevi kompletno na dynu je ispalo nešto malo više od 290KS......(neznam to?no na koliko je proširena cijev s obzirom da je serijski promjer oko 70)ako budem stavljao za koju godinu-dvije turbo vidjet ?emo dali ?e biti potrebno ve?i promjer cijevi i koliki je dobitak....
« Last Edit: October 04, 2008, 12:20:21 PM by ante »

Biker

• Guest
Moja limeni ljubac......
« Reply #33 on: October 11, 2008, 11:33:43 PM »
felme petokrake i niklovane kvake,branike do poda stopove od led-dioda  :tease:jos samo malooo

Offline vuki

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #34 on: October 12, 2008, 10:36:10 AM »
daleko bilo

Offline MotobikeR

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #35 on: October 12, 2008, 12:18:48 PM »