Author Topic: Moja limeni ljubac......  (Read 662 times)

ante

• Guest
Moja limeni ljubac......
« on: August 11, 2008, 04:13:33 PM »
Pa eto da predstavim svog ljubimca.....Pa da krenem redom.....Oduvjek me srce vuklo japancima, a pogotovo hondi i nakon potrage nisam uspio na?i ništa polovno nego mi je srce vuklo na novog civica kad sam vidio sliku i tako je u 2 mjesecu 2007 došao civic.....evo da dovršim i priču o svom ljubimcu....civic jest očuvan....bio do kobnog 8 mjeseca prošle godine kad sam imao prometnu nesreću......ja sam bio sam u autu i izašao sam samo sa 2-3 ogrebotinice....Nakon toga trajala je prepirka sa osiguranjem oko skoro 2 mjeseca pa sam izgubio volju za popravkom civica i odlučio ga prodati kakav jest distributeru. Onda sam opet malo gledao što bih kupio ali civic je ostao u srcu i ponovo sam se namučio jer plavi civic tj. boja se prestala proizvoditi i distributer mi je više nego maksimalno izašao u susret da mi pomogne nabaviti novog novcatog plavog civica (ponovo) i nekako se to na moju sreću ostvarilo....Novi civic je došao sa- zatamnjenim staklima (prijatelj mi zatamnjivao)- doorstep garnishom- parking senzorima- sportskom ručicom mjenjača- prstenjima za zvučnikeNedugo nakon toga - sređena unutrašnja svijetla (stropna i podna) u LED plavu- eibach opruge (-25mm)- Type R žmigavci- sigurnosni ventili - Type R konzolaPar mjeseci nakon zamjenjeni su tvornički zvučnici sa DSK-vim i zvučno izolirani paneliMjesec nakon toga prvo su zatamnjeni prednji farovi (svjetla) i maglenke, te nakon toga stražnja svjetla i stigao je Type R grill sa lakiranim rubomIza toga nedugo su stigli Helligkeitovi xenon slim kit H7R 6000K, dodatno su dva pozicijska svijetla iza i stigao novi ključ za civica (flip key)Onda je nakraju tj. distributer mi je uspio nabaviti kromirani znak za grill jer nisam htio crveni od Type R-a s obzirom da nije Type R.Prije mjesec dana je stigao i novi doorstep garnish sa LED-cama jer mi onaj nije bio neštoNeki dans su skinute i folije sa prednjih svjetala i maglenki i stigle eibach distance za kotače (10mm naprijed i 20mm odostraga) te se čeka Injen CAI sistem da stigne iz amerike i da ga montiram skupa sa distancama na auto....Nadam se da vam se civic sviđa.....Evo nešto slika od prije uskoro kad uhavtim vremena stižu nove.....
« Last Edit: October 03, 2008, 11:49:32 AM by ante »

Offline bo8an

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #1 on: August 11, 2008, 04:50:06 PM »
lijepa hondica  coolthumb
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline stefan123

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #2 on: August 11, 2008, 05:25:29 PM »
lijep........ ...ocuvan ahahahha rofllijep je cini mi se i civic iza tvog :)
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

ante

• Guest
Moja limeni ljubac......
« Reply #3 on: August 11, 2008, 09:05:23 PM »
malo sam editirao prvi post tako da je sve na jednom mjestu što se ti?e auta....

Offline vuki

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #4 on: August 11, 2008, 09:13:26 PM »
vrh!!!!  ::thumbsupup::  i ljepse je bez onih folija  ::yes::ima turbo kit za ovaj motor, jel tako?

ante

• Guest
Moja limeni ljubac......
« Reply #5 on: August 11, 2008, 09:21:51 PM »
ima za ameri?ku verziju, ali paše i na ovu seriju jer je isti motor.....oko nekih 1500-2000€ je cijena (bez carine, poreza i troškova slanja)svi kitovi imaju AEM fuel controler i Garrettov turbo....Verzija 1.....oko 200 KSVerzija 2.....oko 250 KSVerzija 3.....oko 280 KSs time da su sve 3 verzije safemod i time motor može trajati skoro i kao kod svakog u svakodnevnoj vožnji, a ako se makne katalizator i stavi cat-back i šire ispušne cijevi mogu?e je pove?eanje snage i do 40-50KS.......jedina stvar je što se grana nemože staviti npr. 4-2-1 jer je kod ovog motora plasti?na....a katalizator je naprijed namontiran na motor i iz njega ide auspuh kao kod nekih starijih serija.....

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #6 on: August 11, 2008, 09:31:34 PM »
fino bogme..
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline X3M

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #7 on: August 11, 2008, 09:50:04 PM »
uh kako si razvalio ovu prvu!  crazysvidja mi se kako si novu sredio  ::thumbsupup:: , samo bi mozda trebao promijenit felne  ::msn-wink::

ante

• Guest
Moja limeni ljubac......
« Reply #8 on: August 12, 2008, 04:43:08 AM »
felge bi trebao, a na slikama su 16" a zimski gumama, dok za ljeto imam serijske 17", pa mi baš i neda zasad mjenjati.....ali i to ?e do? jednom na red..

Offline devil_may_cry

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #9 on: August 12, 2008, 08:22:55 AM »
extra izgleda  respect
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Rakso GSi

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #10 on: August 12, 2008, 08:51:11 AM »
fina hondica...nego koji joj je motor?jesi sta oko njega radio?
get in sit down shut up hold on

Offline ObeliX

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #11 on: August 12, 2008, 06:41:20 PM »
dobra,dobra  ::badair::

Offline Domo_TS

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #12 on: August 12, 2008, 08:20:26 PM »
extra mashinica i extra slike ;)

Offline brzi_pas

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #13 on: August 12, 2008, 09:16:07 PM »
Dobro je sto si joj ostao "vjeran", extra izgleda.... i svidja mi se "pravac" po kom je sredjujesh!
Nobody move, nobody get hurt!

motorsport

• Guest
Moja limeni ljubac......
« Reply #14 on: August 13, 2008, 10:17:55 AM »
lijepa hodnica ::yes:: boja savrsena ::wub::

Nikolica

• Guest
Moja limeni ljubac......
« Reply #15 on: August 13, 2008, 11:25:54 AM »
Sta si joj ovo bio uradio nesreco rofl rofl Lepa je hondica i pamet u glavu  ::bash:: greota je cuknuti ovakav auto...Extra izgleda....

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #16 on: August 13, 2008, 05:01:47 PM »
Isplatilo se sto sam cekao da mi se otvore sve slike!Svidja mi se masu, posebno boja - po meni nema ljepse!Samo naprijed! I kaci slike u thumbunalsu radi ljudi sa sporijom konekcijom!
« Last Edit: August 13, 2008, 05:13:40 PM by 2fast4you »

ante

• Guest
Moja limeni ljubac......
« Reply #17 on: August 13, 2008, 08:02:40 PM »
na photobucketu imam account i kolko znam nema thumbunals opcija (ako neko zna nek slobodno javi)ina?e motor je 1.8 benzinac, 140KS i iskreno ja sam prezadovoljan  brzinom vozila te samom potroÅ¡njom, ali da su japanci stavili joÅ¡ malko konja pod haubu neb bilo loÅ¡e....na motor ?e možda i?i i turbo gore verzija 1 ili 2 ali to tek za možda 1-2 godine......?????......a i distributer hondi u hrvatskoj (ruting) tu kod mene su u zagrebu pitali kad ?u stat jer imam sad viÅ¡e elektronike u autu nego dva civica zajedno.....ali vidjet ?emo.....

Offline SFU

• View Profile
Moja limeni ljubac......
« Reply #18 on: August 18, 2008, 08:40:06 AM »
sve vrh!!!!!!!! samo felne!?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile

Majka mi je rekla da moze ...