Author Topic: LOVCEN 2008 by PIRAT Bar  (Read 430 times)

vasilije14

• Guest
LOVCEN 2008 by PIRAT Bar
« on: July 03, 2008, 08:21:47 PM »
Priblizava se  Lovcen opaaa imam informacija da ce biti ludo a bice i dosta HRVATA rekao mi drug od tamo e kad bi moga ja sa nekim JET SKI-om pokidao bih sve ha ha ha

Offline tuningmaniak

• View Profile
LOVCEN 2008 by PIRAT Bar
« Reply #1 on: July 03, 2008, 09:20:33 PM »
...PA KAD BJESE LOVCEN.....
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline X3M

• View Profile
LOVCEN 2008 by PIRAT Bar
« Reply #2 on: July 03, 2008, 09:57:58 PM »
12. i 13.

Offline devil_may_cry

• View Profile
LOVCEN 2008 by PIRAT Bar
« Reply #3 on: July 04, 2008, 05:23:39 PM »
to se ne propusta! :)ima vrh da bude,ka svake godine. ::thumbsupup::da se necemo organizovat kojim slucajem da grupno podjemo?sa sve majicama i flajerima?!?
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
LOVCEN 2008 by PIRAT Bar
« Reply #4 on: July 04, 2008, 08:53:59 PM »
Ta ti je dobra.... ::thumbsupup::

Offline devil_may_cry

• View Profile
LOVCEN 2008 by PIRAT Bar
« Reply #5 on: July 04, 2008, 08:57:28 PM »
dobra da ima malo vise ljudi,koje to stvarno interesuje... ::taz::inace,javi za ono ;)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline brzi_pas

• View Profile
LOVCEN 2008 by PIRAT Bar
« Reply #6 on: July 04, 2008, 09:56:52 PM »
A sta "by PIRAT BAR" ???Jel taj klub irganizuje trku, ili "vidjenje Lovcena by Pirat Bar"???
Nobody move, nobody get hurt!

Offline tuningmaniak

• View Profile
LOVCEN 2008 by PIRAT Bar
« Reply #7 on: July 05, 2008, 12:03:21 PM »
oce li ko ic odavde da gLJeda trku
« Last Edit: July 05, 2008, 12:06:21 PM by tuningmaniak »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
LOVCEN 2008 by PIRAT Bar
« Reply #8 on: July 05, 2008, 12:48:46 PM »
A sta "by PIRAT BAR" ???Jel taj klub irganizuje trku, ili "vidjenje Lovcena by Pirat Bar"???
Ne vjerujem, mozda ustupa neke svoje mjerne instrumente i opremu, ali cisto sumnjam da ce oni organizovat pored AMK lovcen i slicnih...Mada moguce u saradnji sa nekim od njih.

Offline Domo_TS

• View Profile
LOVCEN 2008 by PIRAT Bar
« Reply #9 on: July 05, 2008, 03:53:46 PM »
stvarno kakve veze ima pirat bar?volio bih da odem ali ipak cu u to vrijeme bit u NS pa neka neko slika to   ::big_boss::

Offline bmw_fan

• View Profile
LOVCEN 2008 by PIRAT Bar
« Reply #10 on: July 05, 2008, 04:41:49 PM »
necu ni ja stic, mislio sam da cu moc ranije krenut al jok...iduce godine

Offline tuningmaniak

• View Profile
LOVCEN 2008 by PIRAT Bar
« Reply #11 on: July 07, 2008, 05:20:12 PM »
Evo jedno pitanjce u vezi Lovcena: Vozi li se i ove godine ona staza (slalom) ka prosle? ja sad vidjog da je u petak neko predstavljanje oldtimer-a i jos neke zajebancije pa me zanima oce li biti i ovoga i sta je potrebno da se coek prijavi da to odvozi? Cuo sam (a i vidio na TV-u) da je bilo extra, samo sto ja nisam znavao za to! Javljajte ako ko zna ista o ovome! P.S. Devil ce ovo nama sve strucno pojasnit i izdetaljisat!?!?! ::msn-wink::

Offline Marinovic

• View Profile
LOVCEN 2008 by PIRAT Bar
« Reply #12 on: July 11, 2008, 04:46:06 PM »
Ja idem vi kako ocete  happy2 mislim ono to se ne propusta nikako....

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
LOVCEN 2008 by PIRAT Bar
« Reply #13 on: July 13, 2008, 12:58:52 AM »
Niko da se javi i da kaze kako je bilo danas ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
LOVCEN 2008 by PIRAT Bar
« Reply #14 on: July 13, 2008, 07:47:54 AM »
...cek juce je bio trening..valjda...danas je trCa..... ::msn-wink::

Offline tuningmaniak

• View Profile
LOVCEN 2008 by PIRAT Bar
« Reply #15 on: July 14, 2008, 01:04:31 PM »
Sinoc smo bili mrtvi umorni pa evo tek danas slika, nesto malo komentara i tako to ......Kao i uvjek, najbolji, najljepsi, najbucniji, najsimpaticnjiji Jugici...    , onda poneka Hondica .....    , pa onda devilovo buduce vozilo    ::msn-wink::;    - ubjedljivo najsporije auto na trci;  ;  Njofra sa formulom: ; opet jugic ; ;      definitivno najbrzi jugic     piranic na tri tocka   i trifke po obicaju uz zanosenje (nisam na vrijeme opalio fotku tako da se nevidi) ;Evo bilo je i malo reklame Nepamtim kad je imala ljepsi parking, znaci cijeli dan u ladovini na mekom liscu bas je fino pajkila A evo par slika Tuningmaniak druzine: Inace ova je trka bila katastrofa i posle ovoga juce cu dobro razmislim ocu li idem sljedece godine (mada koja sam budala ocu sigurno). Trka je pocela oko 13h i nije trajala dugo, 3 ili 4 jugic se havarisao nedje gore put Ivanovih Korita, pa je onda nastala pauza od jedno 15-ak 20 minuta da se to sve sanira, onda ih je par odvozilo pa opet udes, pa opet 20min da se pocisti i sredi, pa sve tako nedje do nekih 14:30h, kada je nastala velika pauza od sat i vise koju su izazvali pijani i avetni gledaoci koji su se potukli, pa je interventna sve to istukla i otpremila dolje do Cetinja sa par auta i pokojim dzipom. Taman sto je jedno auto odvozilo posle trku izbi opet manja tuca pa se i tu trka prekinula na nekih 20min. Uglavnom za vrijeme trke smo stigli izmjenjati 4 mjesta za slikanje i odmor. Jedino nam je krivo sto ne napravismo rostiljanje jer smo se ubili od dosade zbog ovolikih pauza! Trka se zavrsila prije vremena nedje oko 6h tj. 18h i tada su me veoma ljubazne sudije pustile da idem doma jer mi je svega bio pun k...., uprkos zabrani da se vozila spustaju vec samo da idu put Ivanovih Korita. Uglavnom strasno lose organizovano, nepamtim kad je Lovcen bio ovako dosadan i lose organizovan! Inace najvise udesa su izvodili jugici, koji su vecinom zavrsavali pored tj.ispod puta. Bilo je i par prosipanja ulja (opet vecinom jugici) sto se moglo i zakljuciti po prasku na putu na nekoliko mjesta! Eto ovo je bilo nesto ukratko o jucerasnjoj trci i moje (nase) subjektivno misljenje o trci. Izvint'e sto slike nisu poredjane po klasama onako kako treba al posto je slikano sa dva aparata nisam imao zivaca da sve to sortiram.

Offline X3M

• View Profile
LOVCEN 2008 by PIRAT Bar
« Reply #16 on: July 14, 2008, 03:36:05 PM »
Quote from: tuningmaniak
Inace ova je trka bila katastrofa i posle ovoga juce cu dobro razmislim ocu li idem sljedece godine
me tooProsle godine sam bio na trening isto je ovako bilo, u 6 se zavrsilo, na trku normalno nisam htio odit posle toga... Juce opet pizdarija!Najbolje bi bilo, kad vec ima ovoliko takmicara, da se odvoje jugici i ove klase sa marbelama, korsama, pezoima, dvojkama i ostalim sklopocijama pa da oni voze u subotu, a ostali u nedjelju.Da ne pominjem putovanje do ct i posle do korita, guzvu, kolone, mudovista sto misle da su sebastijan leb...