Sinoc smo bili mrtvi umorni pa evo tek danas slika, nesto malo komentara i tako to ......Kao i uvjek, najbolji, najljepsi, najbucniji, najsimpaticnjiji Jugici...

, onda poneka Hondica .....

, pa onda devilovo buduce vozilo

::msn-wink::;

- ubjedljivo najsporije auto na trci;

; Njofra sa formulom:

; opet jugic

;

;

definitivno najbrzi jugic

piranic na tri tocka

i trifke po obicaju uz zanosenje (nisam na vrijeme opalio fotku tako da se nevidi)

;Evo bilo je i malo reklame

Nepamtim kad je imala ljepsi parking, znaci cijeli dan u ladovini na mekom liscu bas je fino pajkila

A evo par slika Tuningmaniak druzine:

Inace ova je trka bila katastrofa i posle ovoga juce cu dobro razmislim ocu li idem sljedece godine (mada koja sam budala ocu sigurno). Trka je pocela oko 13h i nije trajala dugo, 3 ili 4 jugic se havarisao nedje gore put Ivanovih Korita, pa je onda nastala pauza od jedno 15-ak 20 minuta da se to sve sanira, onda ih je par odvozilo pa opet udes, pa opet 20min da se pocisti i sredi, pa sve tako nedje do nekih 14:30h, kada je nastala velika pauza od sat i vise koju su izazvali pijani i avetni gledaoci koji su se potukli, pa je interventna sve to istukla i otpremila dolje do Cetinja sa par auta i pokojim dzipom. Taman sto je jedno auto odvozilo posle trku izbi opet manja tuca pa se i tu trka prekinula na nekih 20min. Uglavnom za vrijeme trke smo stigli izmjenjati 4 mjesta za slikanje i odmor. Jedino nam je krivo sto ne napravismo rostiljanje jer smo se ubili od dosade zbog ovolikih pauza! Trka se zavrsila prije vremena nedje oko 6h tj. 18h i tada su me veoma ljubazne sudije pustile da idem doma jer mi je svega bio pun k...., uprkos zabrani da se vozila spustaju vec samo da idu put Ivanovih Korita. Uglavnom strasno lose organizovano, nepamtim kad je Lovcen bio ovako dosadan i lose organizovan! Inace najvise udesa su izvodili jugici, koji su vecinom zavrsavali pored tj.ispod puta. Bilo je i par prosipanja ulja (opet vecinom jugici) sto se moglo i zakljuciti po prasku na putu na nekoliko mjesta! Eto ovo je bilo nesto ukratko o jucerasnjoj trci i moje (nase) subjektivno misljenje o trci. Izvint'e sto slike nisu poredjane po klasama onako kako treba al posto je slikano sa dva aparata nisam imao zivaca da sve to sortiram.