Author Topic: ___\\\\\\\\ Koliko stizete od mjesta to mjesta ///____  (Read 1815 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
___\\\\\\\\ Koliko stizete od mjesta to mjesta ///____
« Reply #40 on: July 04, 2008, 07:35:25 PM »
majstori!svi do jednog!@SFU, "ne shvatate da se npr JA (i josh poneki odavde) nemam strah od krivine, od zanoshenja, od "ne znanja" puta.... nego od debila, od milicije (pogotovo pasata), od guzve, pjeska, ulja po putu, od kamiona shto krivine vataju shiroko (to mi je nova trauma)....zbog toga vozim "tako kako vozim" - da se ne ponavljam "Rijech iz usta.Al neka, kome se zhuri neka zhuri.Pretichite me svi odavde, ja cu vam svirnut i mahnut al kad prodjem pored vasheg auta zakucanog u stijenu il neko drugo auto necu stat da pomazhem.PS, ko se nije vozio sa mnom nema pravo komentara i glasa o mojoj voznji!
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #41 on: July 04, 2008, 07:42:45 PM »
Bogomi bi Schumi, Loeb itd itd pozavidjeli "nekima" odje...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #42 on: July 04, 2008, 10:26:42 PM »
Ja sam danas u onu krivinu na Ocinice uletio sa 40 km/h, i to na dva tocka  ::yes::

Offline NSX

• View Profile
« Reply #43 on: July 05, 2008, 08:04:56 AM »
Devil auto ti je inace bas za jurcanje...pokusavam da pronadjem salu u tvom postu ali mi nesto ne ide.A ima i jedan gringo sto vozi PG - DG za 3 minuta, i niko se ne smije kladit s njim (naravno zato sto ti pare nece dat).

Offline dzon

• View Profile
« Reply #44 on: July 05, 2008, 11:36:00 AM »
Podgorica-Pljevlja 2 sata i 15-20 minPljevlja-Zabljak 35-40 min

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #45 on: July 05, 2008, 12:19:41 PM »
tmanijak.....na relaciji UL-BR sam bio jedno 894473 puta.....trebalo bi kroz krivine da ide 150 a po ravnom preko 200 da bi stigao za 7min.....to je NEMOGUCE...pogotovo krivine oko "Utjehe"....kolko se naroda zajebalo tu (poginulo, ubilo nekoga)...krivine su pogresno nakrivljene pa umjesto da te ubaca ona te izbaca...Znam da je GTI CUDO OD AUTA....ADA VW JE TO....ALI...sto je mnogo mnogo je...
Ja znam put UL-BR i BR-UL napamet (svaki dan 4 godine u oba pravca sam putovao tako da znam svaku rupu) ali budala ide na rizik, ja ne kazem da mu vjerujem zato sam napisao da je to LEGENDA ali jos niko nije smio da sjedne sa njim i da prihvati pokladu jer znaju kako vozi ja ga znam iz vidjenja i par puta sam se vozio sa njim u pola i jednom u corrada vr6 i nikad vise... Lik ima preko 35 godina da ne mislite da je neki balavac koji je juce polozio.Da napisem da nema potrebe da spominjes GTI i VW u recenici velikim slovima jer se to tumaci kao da se vice (koliko ja znam po pravilima foruma) pa evo neko i tebe da opomene posto bi ti to znao da opomenes...A onaj 1.3 iz bara nije vise 1.3 porasao je i to doooosta ali motor se ne prodaje jer bi se tako otkrile male tajne velikih masjtora  ::bleh::

Offline X3M

• View Profile
« Reply #46 on: July 05, 2008, 04:15:12 PM »
trebali bi se nedje organizovat da podjemo na nirburgring, imam osjecaj da bi rekord padao iz kruga u krug dok ga ne bi spustili na jedno 5 min :tease:  :party:  ::big_boss::  ::drive2::

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #47 on: July 05, 2008, 04:20:53 PM »
ne vozim na shtopericu pa da poslije pricham i ubjedjujem... drzim auto u krivinu na granicama proklizavanja, u samo odredjenim preglednim okukama jer imam losheg iskustva (vidi mi se po kolima). stizao sam od dg do pg sa pasatom za manje od 5 min. naravno kasno po noci po suvom putu. od kishe sam pocheo da se bojim kao od djavola... taj strah su uslovila dva izlijetanja sa puta sa jugom, i jedno zanoshenje sa pasatom na 180kmh. prvi put jugu nije nishta bilo a drugi... Ne bojim se okuka... volim zanoshenje i shkripu ali imam komplekse od djece, drogasha i ostalih normalnih ljudi koju nenormalno sijeku okuku...   CT-PG za manje od 15 min sa tojotom land cruiser 200 a vozio je... vozio je... hmm ne mogu se sjetit imena ali choek je profesionalni trkach i trka se u inostranstvo i drzi predstavnishtvo tojote. moj zet je htio da je kupi pa nam je on prezentovao kako ide. eee kakva je to voznja bila...

Offline X3M

• View Profile
« Reply #48 on: July 05, 2008, 04:23:29 PM »
djefi vusurovic

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #49 on: July 05, 2008, 06:19:46 PM »
boruse ja sam sa pezoom mojim malenim isha DG-PG za 7 minuta sa 5 ljudi u auto... E to je bila mashina brate moj  punk punk
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #50 on: July 05, 2008, 06:22:48 PM »
ja upravo to uradih za par sekundi (na Google Earth  ::drive2:: )

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #51 on: July 05, 2008, 07:30:56 PM »
Mora li od mjesta do mjesta ? ja sam vozio OKOLO Zagorica ... http://www.youtube.com/watch?v=4kUVTiJGYF4

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #52 on: July 05, 2008, 08:22:02 PM »
JELI ovo pezo 306 boje trula visnja ?
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline SFU

• View Profile

PS: Qrtza ti ovo ne valja

sparco

• Guest
« Reply #54 on: July 17, 2008, 11:24:00 AM »
e u petak ja i mio hombre do bg ravno 12 sati , nidje preko ograniocenja uz pojedine kafane

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #55 on: July 17, 2008, 07:47:37 PM »
Pa Vi ste napravili fin izlet do BG-a a? Pametno, samo polako! Nadam se da niste pili alkohoh? ::msn-wink::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #56 on: July 17, 2008, 09:04:52 PM »
pg bp 2 ure...normalna vozhnja...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #57 on: July 18, 2008, 05:31:12 AM »
tico,budi malo jasniji ... vozio si od podgorice do bijelog polja u zetu za 2 sata ? mora da si i ti ''svrtao od kafane do kafane'' i zeleo sto ja sada ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #58 on: July 18, 2008, 10:46:57 PM »
istu pjesmu, jeeedny zeeeenu voljeli su mnogi tada.kako je jadan put do bijelog polja/berana.Mada su valjda sad zakrpili to...Ja sam oborio rekord.Klio je BEZ VOZACA, doshao od vektre do parkinga kod sportskog za 10 minuta uz odgovarajucu novcanu kaznu ::bash::
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #59 on: July 18, 2008, 10:52:13 PM »
neka davoru forashu.. -_-do bijelog polja varoshice na sjeveru nase prostrane drzave
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!