svaka chast!kako je ishao razgovor prije puta?-"brate moj, dobar ti je ovaj audi", -"nije audi no pasat al motor je isti ko u audia", -"dobro ide brate moj, kolko si najbrze vozio do pg? ja s mojom tranjom mogu 3min, a s ovim audijem bi stigo za 30sec"-"nije audi no pasat, a ne znam nikad nisam mjerio koliko mogu do pg, znash ja ne bolujem od tih stvari, al cu evo probat?"-"a ne brate moj, nemash shto probat, no vozi kako ti se vozi, ti znash mene ni mene to ne zanima, no eto... vidim nisi od neki jado shto ide 120...eto"@SVIMAvjerujem i tvrdim (100%) da vam se nikad nishta kobno nece desiti (ipak niste toliko glupi), nego cete slomit 1-3 auta, mozda se jednom malo vishe ugruvat i onda cete vozit ka neki fini pametni momci od 25god (tad ce vas otprilike to proc)! imacete neki drugi pogled na saobracaj i brzinu i na mnoge saobracajne znakove koje sada i ne primjecujete (npr "opasnost sporedna ulica sa lijeve strane"), upupchenja i ispupchenja na asvaltu, vodene jastuke itd....ali to ne znachi da cete bit "ushkopljeni", nego cete imati opet neke "etape" (u 99% sluchajeva kad ste sami) u kojima cete uzivati i "sazuvati" gume ne birajuci puno kojim prevoznim sredstvom to radite!