Author Topic: ___\\\\\\\\ Koliko stizete od mjesta to mjesta ///____  (Read 1814 times)

Offline NSX

• View Profile
___\\\\\\\\ Koliko stizete od mjesta to mjesta ///____
« Reply #80 on: August 22, 2008, 04:50:45 PM »
Pa ispade 80 kilometara do Berana? Lazes trile masni su ti zubi.

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #81 on: August 31, 2008, 07:56:31 PM »
primise me na stop niksicki dva penala zesca...15 minuta do raskrsnice za DG...ako je i tolko proslo...o majko sveta,na 4 mjesta po 180-190,passat t(di)...brat lagano 155 km/h u dugu tesku krivinu,jednom rukom...ispod 10 km/h ga nije spustio...makse,autobusom do februara.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline SFU

• View Profile
« Reply #82 on: September 01, 2008, 06:34:09 AM »
nemoguce da je do pg-dg 15min, s kombijem NK-PG 35-40min lagano (ne prelazim 110 a ne spushtam ispod 90)!vjerovatno je to bilo 10min max (no ti se malo "oduzilo")

PS: Qrtza ti ovo ne valja

SRT8

• Guest
« Reply #83 on: September 02, 2008, 06:49:23 PM »
a koje je boje bijo ti passat?
primise me na stop niksicki dva penala zesca...15 minuta do raskrsnice za DG...ako je i tolko proslo...o majko sveta,na 4 mjesta po 180-190,passat t(di)...brat lagano 155 km/h u dugu tesku krivinu,jednom rukom...ispod 10 km/h ga nije spustio...makse,autobusom do februara.

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #84 on: September 02, 2008, 07:52:04 PM »
sivi ili nesto na bez,ili nesto na zlatno...smrkavalo se bilo,a to mi je najmanja briga bila :D

SRT8

• Guest
« Reply #85 on: September 02, 2008, 08:39:41 PM »
ako je karavan mozda znam momke

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #86 on: September 02, 2008, 09:02:14 PM »
karavan je,ima neke PREEXTRA sive metalik felme...18" mozda...

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #87 on: September 17, 2008, 07:15:42 PM »
borus brat nocas sa passatom njegovim v6 td(i) 17 minuta od ct do pg.ja sam svjedok :)max speed 195 km/h :D

Offline oneya

• View Profile
« Reply #88 on: September 17, 2008, 11:06:34 PM »
ct-pg ( do gorenja ) 16min sa traktorcetom, kako ga stefan zove :]ko-bd 7 min audi a4 1.9 tdi jbg.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #89 on: September 18, 2008, 12:31:24 AM »
od kad se PG racuna GORENJE  ? hahahaja jutros 5 minuta do UDG-a hahah
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #90 on: September 18, 2008, 02:11:11 AM »
ja bih snimak te voznje
Trile stetan si!
e jbg,nismo snimali.nije problem,za drugi put ;)a vi sa dopisima,saljite u ministartvo zdravlja jedan da vam novi mozak daju,e vi ovaj ne sluzi kako treba..izlapio od dima iz oktavie.  rofl rofl ovo je montenegro racing forum suludnjaci,ko ne voli da stiska auto/motor,i ne voli brzinu,odje mu nije mjesto ;)
Devile, nije problem bit lud, treba znat da vozish(i imat malo iskustva) pa bit "brz i lud", evo Milosh ima vozacku godinu dana, i dobro vozi i sve to, ali opet nema bash iskustva da puca kolima po 200 na nash put, jer 150 i 200 nisu ni malo blizu... jerrrr......http://www.youtube.com/watch?v=oyj2sNhT3bE  vazda sebi kazem "Sta da sa druge strane vozi ko ja budala ovakva"  ::drive2::
''jeli'' jbg crveno ?
rofl rofl rofl rofl
« Last Edit: September 18, 2008, 02:13:49 AM by brzi_pas »
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #91 on: September 18, 2008, 09:51:49 AM »
upravo to...vozi ti 200 i velike su shanse (90%) da ce iz suprotnog smjera opet bit neki popaljeni tekSamPolozioPaSamNeizivljen-momak i prc.Ili ces ubit nekoga ko ide polako.'ebe se meni sto ginu bukachi i trkachi.Ne bi mi zao bilo najboljega druga brata kuma ako pogine zbog gluposti.nego aj dokazi ti to....I sto mijo veli - najlakshe je biti lud.Mada to nije ludost.Mislite sad BITI LUD JE SUPER,svi ce rec "vidj' ovoga kako je lud".Nece niko.Tj oce ali samo slicni maloumnici.Ostali ce rec "vidji ovoga kako je glup".
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
« Reply #92 on: September 18, 2008, 01:17:08 PM »
svaka chast!kako je ishao razgovor prije puta?-"brate moj, dobar ti je ovaj audi", -"nije audi no pasat al motor je isti ko u audia", -"dobro ide brate moj, kolko si najbrze vozio do pg? ja s mojom tranjom mogu 3min, a s ovim audijem bi stigo za 30sec"-"nije audi no pasat, a ne znam nikad nisam mjerio koliko mogu do pg, znash ja ne bolujem od tih stvari, al cu evo probat?"-"a ne brate moj, nemash shto probat, no vozi kako ti se vozi, ti znash mene ni mene to ne zanima, no eto... vidim nisi od neki jado shto ide 120...eto"@SVIMAvjerujem i tvrdim (100%) da vam se nikad nishta kobno nece desiti (ipak niste toliko glupi), nego cete slomit 1-3 auta, mozda se jednom malo vishe ugruvat i onda cete vozit ka neki fini pametni momci od 25god (tad ce vas otprilike to proc)! imacete neki drugi pogled na saobracaj i brzinu i na mnoge saobracajne znakove koje sada i ne primjecujete (npr "opasnost sporedna ulica sa lijeve strane"), upupchenja i ispupchenja na asvaltu, vodene jastuke itd....ali to ne znachi da cete bit "ushkopljeni", nego cete imati opet neke "etape" (u 99% sluchajeva kad ste sami) u kojima cete uzivati i "sazuvati" gume ne birajuci puno kojim prevoznim sredstvom to radite!
« Last Edit: September 18, 2008, 01:24:33 PM by SFU »

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #93 on: September 18, 2008, 02:15:29 PM »
sad se cheka moj komentar jel?mada vjerujem da svi znate shto cu reci i da mi vecina nece vjerovati ali ja cu ipak isprichati...poslednjih dana chesto idem do cetinja tako da sam dosta dobro nauchio taj put i sva ispupchenja i uvale... shto se tiche vremena od 17min, ako mi vjerujete ja to ovdje nisam htio da napishem niti da se time hvalim al me eto vuk preduhitri...mislim da to vrijeme nece nikome biti trn u u oku i molim svakoga da ne pokushava da me prestigne, jer MOZE ali niti on time nishta dobija, niti time ja shto gubim, a svako zna shto on moze izgubiti...imao sam dosta jako auto, dosta sigurno sa dobrim gumama i zelio sam za svoju dushu da vozim malo brze. ne ni zbog Vuka ni Vas ni onih koji ce reci da sam lud niti onih shto ce reci da sam glup...volim da drzim auto na granicama proklizavanja, mislim da sam te granice dosta dobro odredio... Shto se tiche iskustva tu se slazem sa vama jer mislim da nema vozacha sa 18 god koji ima dosta iskustva. ja jesam vrlo mlad pocheo da vozim ali isto mislim da je to nedovoljno. Inache u vecini sluchajeva ne vozim brzo, u zadnje vrijeme vishe me interesuje da potroshnju spushtim shto manje ali ja vjerujem da svi vjerovatno shvatate kad nekome dodje ta ,,potreba,, za brzom voznjom.Ne izazivam djavola nego sam potpuno skoncentisan na voznju i uzimam u obzir dosta faktora i to da mi neka budala moze doci sa druge strane...ljubim vas i pozdravaljam i nadam se da cete isposhtovati moju molbu da ne pokushavate da dodjete ispod 17min i izvinjavam se shto je ova informacija uopshte doshla na forum i izazvala takvu reakciju ;)

Offline SFU

• View Profile
« Reply #94 on: September 18, 2008, 02:29:28 PM »
@borusfino recheno i za poshtovanje!ali ne zbog mene i ne zbog nas nego zbog tvojih kuci i tvojih prijatelja, ne radi takve stvari - jer nema toga shto te moze oprat i opravdat da se ne daj boze neshto desi!
sfu ol mi kumovat ?
idem sad na neke babine pa na svadbu, a i stiga mi je ovaj nagomilani rachun za struju, mozesh li sachekat da prodam ove 16ce!

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #95 on: September 18, 2008, 02:45:53 PM »
haahhahaha potpuno si lud i neuk :Dmozda nekad budem i raspolozen da ga snimimo, al chisto sumnjam ali taj klip nece niko gledat sa foruma nego cesh ga ti gledat za pet godina i govorit "a vidji moga nam je ovdje neko izletjet", "a vidji kako smo prebrzo proshli, moglo nas je izbachit...", "zamisli da je neko ovdje preticao"... i mozda taj klip ostane da uchi djeci kako ne treba voziti ;)
inace,samo da znate,milos je ovako elokventan jer je u odsustvu oca poceo da ga mijenja,tj pise izvjestaje,tuzbe i zalbe.imam i nezvanicnu informaciju da radi za policiju.
u TRENUTNOM odsustvu oca... mozesh li ti neshto da znash a da ne zna cio forum :D Danas sam napisao prigovor jednome choeku jer su mu uzeli vozachku a znak od ogranichenja brzine je zaklonjen nekim drvetom :DNemam nikakve veze sa policijom a i mozda mi necesh vjerovat ali policajci su isto ljudi koji bi vjerovatno lezali kuci ali moraju da hrane porodicu tako da da im je to posao... I vidji, ako ti zabrane polaganje ko zna koliko ce ljudi spasiti :D
« Last Edit: September 18, 2008, 02:54:37 PM by borus_mudus »

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #96 on: September 18, 2008, 02:52:54 PM »
sprdam se ledko,a da ces snimat klip,oces! :Dinace,ne fali se mnogo sa tih 17,jer sam ja isa 16 min. :) cmok za tebe :D

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #97 on: September 18, 2008, 08:59:46 PM »
hehe..i meni dodje cesto da ga stisnem..i da upanem u krivinu brze no sto treba i sve to...danas sam od kuce buca svaku u 5 iljada...ugasio muziku i slusao motor...al ima kad ga vozim 5.om na 1200 obrtaja..lagano...jbg..dodje sve :Dne bucam ga dje ne mogu...kroz konik ovamo i cuda dje ima djece...stvarno mi ne treba da pokupim nekoga...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #98 on: September 20, 2008, 02:44:37 PM »
Ne kazem ja da je spor, samo da nije ista liga sa autima koja bash dobro idu, a 2-3 ili 4 lige iza onog auta koje UBIJA kako ide...Nadam se da smo se shvatili...A sto se probanja tice, probao sam se sa puno jacim derivatima te i braCke joj fabrike, svaki mi je u auspuh gleda, pa neka je imao i po par cilindara vishe i duplo vishe ccm   ::msn-wink::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #99 on: September 20, 2008, 03:00:55 PM »
mijo ja sam trenutno brzi od tebe, samo da znas :P  ::yes:: ::yes::  roll2mada ti je laksi auto bez znaka hhahahahmanijache i vuche, nisam rekao da je spor (zavisi kako se gleda) ali da nece da kaska za mnom/mijom...oce i to mlogo
slam.poke.drop.tuck.dope