Donekle te razumijem ali aj da ti sve ispricam onako kako JE sa moje tacke.Kao prvo,nisam ljut. Kao drugo,brat nije zatrazio pomoc,nego je pitao koju naftu da sipa u td i sto mislimo mi o tome,ja sam rekao da mislim sve najbolje a motobiker rider or na dva tocka sommething je rekao da pogleda u japansku cetvrt koja belive or not postoji u mom Zagorichu . A mislim da tekstove mozes da pises jer si Tikomiru dao objasnjenje prije neki dan,a nasi bauci to trebaju ! r8 je zasluzio po meni da se to sto je napisao izbrise i da se ne komentarise pred drugima,cini mi se da je neko napisao ''bravo ti ga'' i ''bices kaznjen'' ... mislim,momak evo godinu i kusur kupuje audijeve modele samo da bi shever crne gore znao da ih ima :p (znam da sam smrad ali ...) nije fora da se takav covjek ne upozori na fin i normalan nacin kad vec voli igracke kao i mi :)primjer : ''Postovani gospodine Mr.X,primjetili smo da ste u tom i tom topicu prekrsili jedno od nasih pravila,ovdje smo svi zbog onog sto nas spaja a to su vrele gume i miris oktana , molimo vas da se vratite na temu i doprinesete klubu na najbolji nacin'' A zasto ? Zato sto je on klinac i on to ne zna,nisu ga kuci naucili i nije mu niko objasnio,e tu se nadje neko od nas ko mu skrene paznju da je npr Mr.Y druge vjere i da postoji zakon jacega kao i zakon glupljega,pa da on treba da bude pametniji i da precuti i isto tak oda se smiri da ne dobije batine. na taj nacin si nekome diplomatski objasnio da je pogrijesio i da treba da razmisli dva puta.ja sam tuning braci poslao msg da dizu prasinu jer na glupe postove odgovaraju i da ti postovi nemaju veze sa njima tako da i ne treba da ih citaju, i ? PONOVO cu ponoviti da je najbitnije da budemo tim ! Shednemo svi,obrazlozimo,posaljemo sms na mob i eto.