Author Topic: WARN....  (Read 1885 times)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
WARN....
« Reply #40 on: August 10, 2008, 09:10:23 PM »
ma bre ban!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
WARN....
« Reply #41 on: August 11, 2008, 10:52:03 AM »
kako hocete,ali mislim da sa tako ostrim reakcijama necete postici nista,samo ce clanovi poceti da zaobilaze forum...no,vecina odlucuje...

Offline bmw_fan

• View Profile
WARN....
« Reply #42 on: August 11, 2008, 02:35:55 PM »
ja da sam siptar (a ima ih na forumu) posra bi mu se u zivot za vazda, evo procitah, u pocetku ne mogah vjerovat svoijm ocima al mi bi jasno dje zivimo i kakvog sve naroda ima...banuj r-8 (samo zato sto voli audi hahaha)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
WARN....
« Reply #43 on: August 11, 2008, 10:20:08 PM »
Evo i mene,pa aj da se glasnem , hm hm.Pravila su jasna i postoje da bi se krsila ali dje su ljudi tu je i dogovora,clanova je malo i mislim da treba da smo slozniji,ako je ikako moguce treba im objasniti da to ne treba ovdje da se radi a za kazne nisam jer se dugo druzimo i miclim da nece pomoci to AKO se osoba (primjera radi JA ) ne opomene na jednostavan nacin i zamoli da svoj bijes i visak energije prazni da drugi nacin !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline stefan123

• View Profile
WARN....
« Reply #44 on: August 14, 2008, 03:47:12 PM »
da necemo kojim slucajem do kraja godine odlucit sto cemo ?? malo je neozbiljno...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
WARN....
« Reply #45 on: August 14, 2008, 05:57:33 PM »
@Renault N1: dijelimo isto misljenje,upravo o tome se radi,da ako pocnu warnovi i bannovanja,od foruma nece biti nista,jer ipak,nemamo 100.000 clanova pa da nam jedan nista ne znaci...

Offline stefan123

• View Profile
WARN....
« Reply #46 on: August 14, 2008, 06:26:16 PM »
Znaci nece dobit nikakvu kaznu ? Onda cemo odma mac warn jer nece neko zbog off-a dobijat warn a neko zbog rasistickog/nacionalistickog izivljavanja da ne bude kaznjen !! Da ko pogresno ne shvati.....ne znam R-8 uzivo tako da mi nije ni mio ni nemio...samo ako cemo promjenjivat pavila onda cemo za svakog isto....ili nikako !
« Last Edit: August 14, 2008, 06:27:50 PM by stefan123 »

Offline vuki

• View Profile
WARN....
« Reply #47 on: August 14, 2008, 08:11:48 PM »
ja sam za ban!!! i to sto hitnije!ZAstefanticovuklukaPROTIVdavorfilipdenise?

motorsport

• Guest
WARN....
« Reply #48 on: August 14, 2008, 09:51:11 PM »
moze ban, ipak se treba naucit osnovnog ponasanja... al ne ban na mjesec dana nego na 7....

administracija

• Guest
WARN....
« Reply #49 on: August 14, 2008, 10:50:25 PM »
Onda ovako dodje..Devil_may_cry - WARN 1 + 2 postaTManijak - WARN 2 + 1 postMarinovic - 3 postaSrt8 - 1 postObeliX - 1 postR-8 - BAN (15.08.2008 - 22.08.2008)...sad cu ovoga banovat...

Offline stefan123

• View Profile
WARN....
« Reply #50 on: August 14, 2008, 11:02:12 PM »
eto ga...sad jos da se pobrisu postovi u onoj temi... ::msn-wink::

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
WARN....
« Reply #51 on: August 15, 2008, 12:03:40 PM »
Hmmm, ''sad cu ovoga banovati'' zar to ne zvuci smijesno ? Nisam ja protiv,samo moze da se upozori i da se to izbrise cim neko vidi i idemo dalje. Vidim posao je zavrsen i odluka je donijeta,idemo dalje ...

Offline stefan123

• View Profile
WARN....
« Reply #52 on: August 15, 2008, 12:11:24 PM »
Da si siptar nebi ti bilo svejedno....nije da ih volim i da ih branim...cak sto vise...ne-volim ih vjerovatno vise no on ali to ne moram javno prikazivat vrijedjanjem....dok mene ne diraju ne smetaju mi....

Offline vuki

• View Profile
WARN....
« Reply #53 on: August 16, 2008, 09:22:23 AM »
Devil_may_cry - WARN 1 + 2 postaTManijak - WARN 2 + 1 postMarinovic - 3 postaSrt8 - 1 postObeliX - 1 postR-8 - BAN (15.08.2008 - 22.08.2008)Motobiker - 1 post  (jako glup post)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
WARN....
« Reply #54 on: August 16, 2008, 10:21:29 AM »
Vuki,vidim izbrisao si i moj post,ok,pretpostavljam da ti je i on bio glup ?! Ako jeste slobodno mi reci . Samo mi nije jasno zasto onda momku ne kazes dje ima prodavnicu auto djelova za Japance kad je trazi peti put !? I zasto se ne potrudis da to tvoje znanje preneses nekome ? Zasto ti npr ne uzmes pa odradis dvije tri teme za Japance i Stefan za muziku nego ste se opteretili oko banovanja i kurcevanja ?! Oce li to pomoci klubu i posjeti ? I zasto je bez ikakve diskusije uslijedio post,svi se slazu bez Davor i Filip, Denise ti presudi ... I ako smo ovako malo brojcani,samo zamislite kako ce biti kad nas bude vise a ja sam inace mislio da podijelimo neke pare od sponzora koje sam ja nasao,bas sam budala ... UBUDUCE : SVI KAO JEDAN,ILI mene NE RACUNAJTE !

Offline vuki

• View Profile
WARN....
« Reply #55 on: August 16, 2008, 10:41:40 AM »
evo davore objasnit cu, nemas razloga da se ljutis  ::msn-wink::tvoji postovi nisu glupi. naprotiv mislim da su bas zanimljivi (mislim na onakav tip postova) u smislu da me uvijek nasmiju, pozitivo naravno. ali nekad je malo neozbilno da se mod tako sali dok neko trazi pomoc.ja nisam iz pg. i ne znam ni jednu radnju. skuplje stvari nabavljam iz bg, ns, i usa... a sitnice porucujem iz h.novoga.nisam opterecen banovima. mislim da je r-8 to debelo zaluzio. i ja ne volim siptare, ali da sam siptar uvrjedio bi se, jer to nije isto kao da ti neko kaze "imas kriv nos"textovi - nemam pojma o cemu bi pisao, nemam inspiraciju, ne umijem da se izrazavam. u skoli sam imao 2 iz srpskog.ti si reko da se slazes sa filipom, koji nije za ban. kako cemo se dogovorit nego vecinom? a ja nisam pitao denisa da presudi, nego da cujemo i njegovo misljenje. takodje ne mislim da vas dvojica koja niste za ban imate isto misljenje kao r8.nadam se da me razumjes?

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
WARN....
« Reply #56 on: August 16, 2008, 11:06:56 AM »
Donekle te razumijem ali aj da ti sve ispricam onako kako JE sa moje tacke.Kao prvo,nisam ljut. Kao drugo,brat nije zatrazio pomoc,nego je pitao koju naftu da sipa u td i sto mislimo mi o tome,ja sam rekao da mislim sve najbolje a motobiker rider or na dva tocka sommething je rekao da pogleda u japansku cetvrt koja belive or not postoji u mom Zagorichu . A mislim da tekstove mozes da pises jer si Tikomiru dao objasnjenje prije neki dan,a nasi bauci to trebaju ! r8 je zasluzio po meni da se to sto je napisao izbrise i da se ne komentarise pred drugima,cini mi se da je neko napisao ''bravo ti ga'' i ''bices kaznjen'' ... mislim,momak evo godinu i kusur kupuje audijeve modele samo da bi shever crne gore znao da ih ima :p (znam da sam smrad ali ...) nije fora da se takav covjek ne upozori na fin i normalan nacin kad vec voli igracke kao i mi :)primjer : ''Postovani gospodine Mr.X,primjetili smo da ste u tom i tom topicu prekrsili jedno od nasih pravila,ovdje smo svi zbog onog sto nas spaja a to su vrele gume i miris oktana , molimo vas da se vratite na temu i doprinesete klubu na najbolji nacin'' A zasto ? Zato sto je on klinac i on to ne zna,nisu ga kuci naucili i nije mu niko objasnio,e tu se nadje neko od nas ko mu skrene paznju da je npr Mr.Y druge vjere i da postoji zakon jacega kao i zakon glupljega,pa da on treba da bude pametniji i da precuti i isto tak oda se smiri da ne dobije batine. na taj nacin si nekome diplomatski objasnio da je pogrijesio i da treba da razmisli dva puta.ja sam tuning braci poslao msg da dizu prasinu jer na glupe postove odgovaraju i da ti postovi nemaju veze sa njima tako da i ne treba da ih citaju, i ? PONOVO cu ponoviti da je najbitnije da budemo tim ! Shednemo svi,obrazlozimo,posaljemo sms na mob i eto.

Offline vuki

• View Profile
WARN....
« Reply #57 on: August 16, 2008, 11:23:22 AM »
pa sta ima u japansku cetvert? restorani? japanci ???- koristiti pogrdne, proste i one rijeci koje bi mogle nekog da uvrede. - razgovarati o politici, vjeri, rasizmu i ostalim stvarima koje bi mogle izazvati svakakve rasprave. Ovo je forum koji se bavi iskljucivo tematikom automobila ... Administratori zadržavaju pravo da vas momentalno banuju ukoliko teže prekršite pravila! evo pravila foruma su ovakva. i po njim se postupilo. e sad da je moglo i na tvoj tacin.... moglo je!! ali onda ajde da se svi dogovorimo da se izmjene neki djelovi!i tacno je! ne treba gubiti clanove, ali ne treba neke i zadrzavati na silu! (ne mislim na r8, nego na ove sto imaju komentare na sve a nikad nisu nista pametno napisali/uradili)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
WARN....
« Reply #58 on: August 16, 2008, 11:32:31 AM »
Japanska cetvrt je moderni naziv za Zagorich park shumu a to ti je nelegalno naselje,kuca na kucu,umjesto krova se stavljaju satelitske antene i te fore ... tesko za objasniti ako nisi nikad prosao tuda . Obecavam da cu ti biti turisticki vodic jednom prilikom :)Pravila znam,ne treba ih mijenjati ali mogu se i zaobici dok nas je ovoliko malo .

Offline stefan123

• View Profile
WARN....
« Reply #59 on: August 16, 2008, 11:38:11 AM »
ja sam tuning braci poslao msg da dizu prasinu jer na glupe postove odgovaraju i da ti postovi nemaju veze sa njima tako da i ne treba da ih citaju, i ?
i ? oni podju do ceske i ne budu na forum inace bi bilo isto...I prije tebe smo im govorili i tako i uzivo ali dzabe......devil se smirio zbog warn-a....cim je dobio warn-1, javio mi se i pita - kolko imam do ban-a ? necu vise, od sad se smirujem..Nemoj da mislis da nam je (mi je....) neko zadovoljstvo to radit (trip mi smo nesto) nego jednostavno...znas vec da se ne ponavljamo......necemo stvarno prevaspitavat ljude okolo...Ja sam reka R-8 - Svaka cast !... Samo neka je zdravo...neka kupuje igracke i neka na njima izbaca komplexe......kladim se da nebi pricao tako da je neko rekao isto a da je vezano za tebe.... ::msn-wink::pravila se zaobilaze itekako..inace tu nebi bilo po ljudi.....a kakva nam je postava na forum, ima boljih topika na noschool :) :) :)i tako :)