Author Topic: Intel VS AMD  (Read 853 times)

Offline Rakso GSi

• View Profile
Intel VS AMD
« Reply #20 on: June 21, 2008, 05:10:16 PM »
ja imam AMD Athlona 2400+ na 2.0GHz vec 5godina i PREZADOVOLJAN sam s njim.a sto se tice intela-izbacili su quad core ali ceka se odgovor AMD-a :)
get in sit down shut up hold on

Offline devil_may_cry

• View Profile
Intel VS AMD
« Reply #21 on: June 21, 2008, 05:11:38 PM »
ja ti preporucujem da izmes laptop kod sanera(znas dati sto je saner ;D) za 700 € mozes vrh laptop uzet.isti taj laptop je npr. u prodavnicu 1100 € il slicno.inace imam amd athlon,3000 +,radi na 1.8,prezadovoljan sam.na intel se cesce zale.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
Intel VS AMD
« Reply #22 on: June 21, 2008, 05:13:41 PM »
..........a dobro sve zavisi jeli original to sto si ubacio......meni nije original 100% cim brise memoriju sam, ali ima tu jedna pogodnost nemoras se mucit on  ti automacki birise sve rofl....................... rofl
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Rakso GSi

• View Profile
Intel VS AMD
« Reply #23 on: June 21, 2008, 05:31:36 PM »
ja radim u servisu racunara...intel svi pljuju a amd dizu u nebesa.a i odrastao sam uz amd pa ti preporucujem amd.neces zazaliti

Offline devil_may_cry

• View Profile
Intel VS AMD
« Reply #24 on: June 21, 2008, 05:42:41 PM »
ACER AS5520-7A2G25Mi, AMD Athlon 64 X2 TK57 1,90GHz, 2x 1024 MB, 15,4", 1280x800 (WXGA), SATA 250 GB, Windows Vista™ Home P NVIDIA GF® 7000M, DVD±RW, 1x 10/100/1000 Ethernet,WLAN, S-Video Out , FireWire , kamera, USB 2.0 4, 2,7kg 620,00€ sa PDV-omCdM.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Rakso GSi

• View Profile
Intel VS AMD
« Reply #25 on: June 21, 2008, 08:35:04 PM »
uzmes ovoga(ovaj nimalo nije los) i dogovorimo se da ti nadjem drajvere za XP (ako nebudu dosli uz komp) i da ti maknemo vistu i instaliramo ti XP

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Intel VS AMD
« Reply #26 on: June 21, 2008, 09:42:00 PM »
Sto se tice sanera drug mi je dosao sa broda i nudi mi sledeceHP pavlion AMD 2gHz, 2GB rama, hard 180 GB, DWD+-RW (neki sto crta po diskovima), kamera 4MPX, mikrofon, skener otska prsta za paljenje, Grafika Ge force 8900, bluetooth, wirles, modem, torba, mis... Placen 1400 Dolara u KINU.Meni bi ga dao po nabavnoj a inace ga prodaje za 900 eura.Nije mi trka da uzmem komp do septembra ali vec sam poceo opasno da gledam, cak sam rekao drugu da mi donese iz italije cjenovnik iz neke njihove radnje u Bari.Koja radnja treba da se otvori sirom CG svoja predstavnistva a do sad je radila samo veleprodaju?To mi rece drug sto radi u jednu radnju da se ne zalijecem jer ce oni kao pokopat sve ove maloprodavce - reko mi je i koja firma ali sam zaboravio.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Intel VS AMD
« Reply #27 on: June 21, 2008, 09:43:36 PM »
milane kupi desktop racunar..ne lap..
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Intel VS AMD
« Reply #28 on: June 21, 2008, 09:46:12 PM »
Jeftinije bih prosao to sigurno i uzeo bi bolje za te pare ali prostor i ko ce se seljakat sa njim po PG...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Intel VS AMD
« Reply #29 on: June 21, 2008, 10:05:21 PM »
e to je druga stvar...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Intel VS AMD
« Reply #30 on: June 22, 2008, 02:03:01 PM »
Sto se tice sanera drug mi je dosao sa broda i nudi mi sledeceHP pavlion AMD 2gHz, 2GB rama, hard 180 GB, DWD+-RW (neki sto crta po diskovima), kamera 4MPX, mikrofon, skener otska prsta za paljenje, Grafika Ge force 8900, bluetooth, wirles, modem, torba, mis... Placen 1400 Dolara u KINU.Meni bi ga dao po nabavnoj a inace ga prodaje za 900 eura.Nije mi trka da uzmem komp do septembra ali vec sam poceo opasno da gledam, cak sam rekao drugu da mi donese iz italije cjenovnik iz neke njihove radnje u Bari.Koja radnja treba da se otvori sirom CG svoja predstavnistva a do sad je radila samo veleprodaju?To mi rece drug sto radi u jednu radnju da se ne zalijecem jer ce oni kao pokopat sve ove maloprodavce - reko mi je i koja firma ali sam zaboravio.
Niko nista...

Offline Kapetan

• View Profile
Intel VS AMD
« Reply #31 on: June 22, 2008, 05:58:17 PM »
Niko nista...
A nista ti vise od toga ne treba .... a sto se tice pisanja po diskovima nedje sam citao da je tu u stvari imenovanje diska e sad je li to istina ili ne ne znam...Dakle da na narezani disk napise ime ili tako nesto...Mislim da jedino Pakom i CT mogu da naprave takav bum na CG trzistu...a do sada su oni radili veleprodaju ... uz mnoge druge naravno ali jedino su oni za to sposobni
i-Vtec only!

Offline stefan123

• View Profile
Intel VS AMD
« Reply #32 on: June 22, 2008, 06:18:53 PM »
OK ti je to....A to sto crta po diskovina....Posto je HP onda je to Light Scribe tehnologija sigurno...Da ti prevedem....glupost koju nikad neces koristit....diskova po kojima moze da crta (tacnije to nije crtanje nego ima laser i radi na slicnom principu po kojem ide i rezanje diskova...) kod nas nema u prodaji....tj. ima na par mjesta i skupi su...boje su ogranicene....Cuo sam da su rezali i na obicne DVD-e ali samo sivkasto....i da....ono najgore....traje vjecno...Inace to ispada ovako
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline bmw_fan

• View Profile
Intel VS AMD
« Reply #33 on: June 22, 2008, 07:56:12 PM »
dobra je  ta kombinacije  gore  ::yes::sto  se ovog pisanja na diskove tice...ne znam koliko ti je pametno kupit  masinu koja laserski pise na disk (kao sto stefan napisa) imas boljih resenja, npr imas jedan paketic da kupis u kom ti dodje ljepljivih papira i disk sa programom. u glavnom papiri su dosta kvalitetni (nije da se unista brzo)..princip je sledeci zakacis taj papir (koji je velicine diska) na a4 format, preko programa koji ti dodje na disku das stampacu zadatak da ti stampa (najbolje bi bilo u full kvalitetu) i onda veoma jdenostavno nalijepis na disk...najjednostavniji nacin...mada meni su dovoljni ovi markeri sto pisu po diskovima, i prezadovoljan sam :D

Offline stefan123

• View Profile
Intel VS AMD
« Reply #34 on: June 22, 2008, 07:59:27 PM »
Inace nemoj mislit da je to nesto skupo (da te pali na pricu ovaj moze da crta  rofl)....light scribe rezaca imas na svakom koraku i kostaju isto kolko i ovi sto nisu light scribe  ::msn-wink::
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Intel VS AMD
« Reply #35 on: June 23, 2008, 09:00:26 PM »
Hvala na pojasnjenju, racunar je ok ali skup i koriscen pola godine!Znam ja da je on malo napumpao cijenu nije mi do te kupovine jer taj bi i majku zajebo, dobra je ta fora sa tim pisanjem po diskovima ali nije nasao nidje u PG te diskove pa koji ce mu djavo, i cita blue ray diskove to je isto kao dobro.  Vise me interesovalo za ovu veleprodaju otvara li se ili sta?Koja radnja treba da se otvori sirom CG svoja predstavnistva a do sad je radila samo veleprodaju?To mi rece drug sto radi u jednu radnju da se ne zalijecem jer ce oni kao pokopat sve ove maloprodavce - reko mi je i koja firma ali sam zaboravio. Rekao sam drugu da mi pogleda po BG-u da mi donese cjenovnika konfiguracija pa mozda kupim tamo ako mi bude jeftinije jer svakako treba da idem gore nesto da zavrsavam - ja ili otac.

Offline Kapetan

• View Profile
Intel VS AMD
« Reply #36 on: June 24, 2008, 08:22:56 AM »
To bih ti svakako preporucio ako vec mozes iz Bg-a da doneses lap top...recimo imas ovu toshibuProcesor: Intel Pentium DC T2370 1.73GHzMemorija: 2GB DDRIIHard disk: HDD 200GB SATA (5400rpm)Opticki uredjaj: DVD-RW DLEkran: 15.4" WXGA 1280x800Graficka  karta: Intel GL960Wb camera 1.3 MPxOperativni sistem: Vista Home PremiumGarancija: 24 meseciDakle najnovija serija Toshiba, 751 e. Prije neki dan sam je drzao u ruke fenomenalno uradjena znaci odusevio sam se. A plus je i konfiguracija....Ako hoces HP sa AMD-om onda imas recimo HP 6715bProcesor: AMD Turion 64 X 2 TL-58 1,9Memorija: 4GB DDR2Hard disk: 250GB SATAOpticki uredjaj: DVD±RW DLGraficka karta: ATI Mobility Radeon X1250Ekran: 15.4" WXGA TFT 1280 x 800Bluetooth 2.0, Citac otiska prstaGarancija: 12 meseciOvaj je 547 e ali mislim da je bez OS-aI evo jos jedna ToshibaToshiba Satellite L40-17SProcesor: Intel Pentium DualCore T2330 (1.6GHz/1MB/533FSB)Chipset: Intel 960GMMemorija: 2GB DDRII SODIMMHard disk: 160GB SATA (5400rpm)Opticki uredjaj: DVD-RW DLEkran: 15.4" WXGA 1280x800 Toshiba TruBriteGraficka karta: Intel X3100 GMA graphic do 358MB deljene memorijeI/O:shared, LAN, WLAN 802.11 b/g, 3xUSB, Expresscard slotOperativni sistem:  Windows Vista Home Premium EditionTežina: 2.8kgGarancija: 12 meseciOna je 598 e.Evo ti link Ct-a pa pogledaj sta te interesuje...http://www.comtradeshop.com/Pages/Products.aspx?c=MjY=
i-Vtec only!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Intel VS AMD
« Reply #37 on: June 25, 2008, 01:33:43 PM »
Hvala ti. Do BG-a cu ic sigurno ako ne onda imam po kome naruciti tako da samo mi je hvallo odakle da pogledam.Narucio sam i par cjenovnika od druga koji stize ovamo za par dana da ne gubim vrijeme kad odem tamo.

Offline Kapetan

• View Profile
Intel VS AMD
« Reply #38 on: June 25, 2008, 04:15:52 PM »
Hvala ti. Do BG-a cu ic sigurno ako ne onda imam po kome naruciti tako da samo mi je hvallo odakle da pogledam.Narucio sam i par cjenovnika od druga koji stize ovamo za par dana da ne gubim vrijeme kad odem tamo.
Dobro pogledaj te cjenovnike napravi uzi izbor jedno 10-ak lap topova i obavezno jedan dan ostavi samo za to jer ti je ovdje NEVIDJENA guzva i haos. Kad se odlucis za neki lap top pogledaj na netu da li prvo postoje drajveri za XP za njega cisto da se ne maltretiras sa Vistom.
i-Vtec only!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Intel VS AMD
« Reply #39 on: June 25, 2008, 09:17:56 PM »
Sto se tice drajvera to moram pogledat mada nije neophodno jer nije ni vista nista strasna...Obavezno cu napravit uzi izbor i onda cu poc gore!