Author Topic: Sportski filteri za vazduh  (Read 4937 times)

Fabia & Avensis

• Guest
Sportski filteri za vazduh
« on: May 13, 2006, 05:07:58 AM »
Stavio sam K&N u Audi A4 1.8T - nema razlikeStavio sam K&N u Toyotu Celicu GTS - nema razlikeStavio sam K&N u BMW 540i - nema razlikeToliko o K&N.                    

DRAGANCE

• Guest
« Reply #1 on: June 22, 2006, 12:48:46 AM »
Stavio sam K&N u Audi A4 1.8T - nema razlikeStavio sam K&N u Toyotu Celicu GTS - nema razlikeStavio sam K&N u BMW 540i - nema razlikeToliko o K&N.
ne znam sta si ocekivao od tog filtera ? odavno je izvakana prica da taj isti filter sluzi samo za malo bolji zvuk i kao dekoracija , i da nema nikakve veze sa snagom tj ne ocekuje se da auto ide brze....                    

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #2 on: June 27, 2006, 02:33:32 AM »
Samo jedna mala ispravka, nije HF, nego K&N, mislim sigurno znate ali vam se podkrala greshka.Inache mislim samo na oznaku HF samu a ne  kao dodatak K&N-uSamo HF je neshto potpuno drugo, neshto mnoogo ljepshe i daje mnoogo vishe snage, to je jedino shto fali mom autu :wink:                    
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #3 on: June 27, 2006, 08:39:22 AM »
Samo jedna mala ispravka, nije HF, nego K&N, mislim sigurno znate ali vam se podkrala greshka.  Inache mislim samo na oznaku HF samu a ne kao dodatak K&N-u  Samo HF je neshto potpuno drugo, neshto mnoogo ljepshe i daje mnoogo vishe snage, to je jedino shto fali mom autu
ajde moli te reci mi sto znaci ovo \\'HF\\',molim te,posto se razlikuje od K&N,pa me interesuje...                    

318is

• Guest
« Reply #4 on: June 27, 2006, 01:00:06 PM »
Ma meni je muka goozzici da pishem High-Flow zato to uvjek stavljam, a to stavljam jer ima K&N filtera koji nisu " High-Flow Performance Kits" nego klasichni filteri a ima i filtera za "kosilice za travu K&N" ako ocesh! :D ALI OZBILJNO IMA!!!A meni je stvarno zao shto tvoja lancia nije HF ("aka efe" - shto bi rekli taliani) ali kupicesh ti valjda onu staru kockicu "integralku" aaa?                    

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #5 on: June 27, 2006, 04:13:25 PM »
Samo jedna mala ispravka, nije HF, nego K&N, mislim sigurno znate ali vam se podkrala greshka.  Inache mislim samo na oznaku HF samu a ne kao dodatak K&N-u  Samo HF je neshto potpuno drugo, neshto mnoogo ljepshe i daje mnoogo vishe snage, to je jedino shto fali mom autu
ajde moli te reci mi sto znaci ovo \\'HF\\',molim te,posto se razlikuje od K&N,pa me interesuje...
Mislim da ti je 318 objasnio, ja "HF" odmah povezujem sa Lanciom i njenom oznakom za turbo modele, a ako bog da srece para i zdravlja, HF integrale, ili ovakva ka\\' moja ali HF, to bi bilo bash fino :wink: 318is, fala na lijepim zeljama :D                    

Nevid

• Guest
« Reply #6 on: June 27, 2006, 06:39:15 PM »
Ali HF ide na turbo motor :wink:                    

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #7 on: July 03, 2006, 01:57:37 AM »
Ljudi stavio sam filter na moju Lanciu(nije KN ali jes pecurka)KAKO se sad cuje to je bolesno!!!! BRUKA!!!! Moram ga skidat jer ne mogu da vozim ispod 5000rpm jer me stalno cera da ga stiskam!!!! :twisted: opet BRUKA!!! :twisted:                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #8 on: July 03, 2006, 06:34:22 AM »
Kolko si ga platio i koje je marke?                 
« Last Edit: January 13, 2008, 11:30:48 PM by motorsport »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #9 on: July 03, 2006, 01:57:49 PM »
Jes Yed neki, nisam ga placao dobio sam ga na opkladu sa jednim GTI-em pa sam mu skinuo sa njegovog 8)                    

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #10 on: July 03, 2006, 02:24:42 PM »
extra se oni cuju...samo.cuvaj auto od toga,da se ne izdrobi,to su fus stvari,taj yed...sa pjace,ja mislim da je oko 15-20 eurapa zamisli...                    

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #11 on: July 03, 2006, 07:12:32 PM »
extra se oni cuju...samo.cuvaj auto od toga,da se ne izdrobi,to su fus stvari,taj yed...sa pjace,ja mislim da je oko 15-20 eurapa zamisli...
Vidio danas na Tushki, nema ovakav, ovaj ima neki kao hologram iznutra tralalala pojma nemam shto sve, a te velichine je 35e vjerovali ili ne!!!Ne kazem da je dobar ali... vidjecu josh malo kad ga budem vozio.                    

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #12 on: July 03, 2006, 08:08:37 PM »
a pazi...tebi ce usisavat vise vazduha neko obini to  je definitivno,i cuce se bolje nego obicni (koji se ne cuje uopste)...ali,brzo ce se raspanut                    

DRAGANCE

• Guest
« Reply #13 on: July 03, 2006, 11:11:46 PM »
ne znam odakle ti takvo misljenje o YED firmi , ja znam gomilu ljudi koja fura te pecurke i prezadovoljni su , a evo ja cu da se ponudim , ako mu se raspadne u sledecih 5 godina ja mu kupujem deset komada novih , slobodno kupujte to , uopste nije losa stvar a kosta nekoliko puta manje nego K&N , pa nije to od papira pa da se raspadne , ja i drugar smo prali tu pecurku sa domestosom ( extra nagrizivo sredstvo ) pa joj nista nije falilo....                    

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #14 on: July 03, 2006, 11:57:46 PM »
Ma pojma nemam, znam da nije neka marka, ali isto tako znam da je KN malo precijenjen, i da ima dosta boljih od K&N-a                    

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #15 on: July 04, 2006, 07:34:45 AM »
@dragancene kazem ja za YED da je fus,nego za YED koji se prodaje kod nas na pjacu...nije ni primac onom pravom proizvodu...zbog toga ja kazem...inace znam da su kvalitetni im filteri i cuo sam da su im izduvni sistemi dobri,citao sam negdje o onom momku iz bgd sto vozi onu fabiu stayling-ovanu,da on ima YED auspuh i da je prezadovoljan...                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #16 on: July 04, 2006, 01:48:13 PM »
ne znam odakle ti takvo misljenje o YED firmi , ja znam gomilu ljudi koja fura te pecurke i prezadovoljni su , a evo ja cu da se ponudim , ako mu se raspadne u sledecih 5 godina ja mu kupujem deset komada novih , slobodno kupujte to , uopste nije losa stvar a kosta nekoliko puta manje nego K&N , pa nije to od papira pa da se raspadne , ja i drugar smo prali tu pecurku sa domestosom ( extra nagrizivo sredstvo ) pa joj nista nije falilo....
znachi ako nadjem na pijaci takve filtere da uzmem jel?Ili su to neke kopije tih filtera ili je to to?                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #17 on: July 08, 2006, 11:53:22 PM »
price za kn su apsolutno netache ja sam ima 5 do sad...i vrh su WRH !.... bolji zvuk mnogo a i obrtni moment pa nek prica ko sto oce ! :)                    
Izbrisan clan

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #18 on: July 09, 2006, 02:19:12 AM »
Ma niko nije rekao da je Kn losh, bar ja mislim da nije, ali mislim da nije u redu da ljudi odje znaju samo za K&N?Za sve postoje alternative(bolje i loshije)                    

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #19 on: July 09, 2006, 05:49:28 AM »
pa ne,gledaj,niko nije rekao da je K&N los,samo smo govoili o tome da en pridaje na KS...da postoji alternativa,postoji...ali nijedan od te alternative nema garanciju na 1.000.000 km,kao ni ulja za ciscenje,koja su po meni jaaaako korisna...svako gleda kako voli ili kako moze...po meni taj yed nije los,ukoliko se nadje original,a ne sa pjace...zakljucak je da ne gubis nista,a dobijas zvuk i bolji "odaziv" auta na gas... :wink: