Author Topic: More, plaze....  (Read 1310 times)

Offline Marinovic

• View Profile
More, plaze....
« Reply #20 on: June 10, 2008, 07:40:13 PM »
meni je dosta tih eksperimentisanja i pronalazenja egzotichnih plaza (drobni, trsteno, ploche, pa neke tamo kod plavih hrz...) idem na plaze dje je najveca guzva, dje se najvishe krade, dje je red za tush po 50m, i dok udjesh u vodu izgrebe te 50toro djece, gazish ljudima po peshkirima i krofnama, dje su suncobrani i lezaljke po 100eura!ili fino odem na mogren posle 6 popodne shjedem na hladan pjesak kupam se u toploj vodi...a predlog za malu mirnu plazu - Bajova kula kod Perasta!
e bogme ne znam kad si zadnji put bio na bajovu kulu,ali od prosle godine kad su je sredili tamo je guzva nenormalna...

Offline tuningmaniak

• View Profile
More, plaze....
« Reply #21 on: June 10, 2008, 08:01:45 PM »
Znate sto bi ste mogli Vi "primorci"? Da malo napisete kako doc do svih tih lijepih mjesta po Bokokotorskom zaljevu i ostalim gradovima po primorju! Da i mi ostali navratimo nedje da se u sred sezone okupamo ka ljudi a ne samo na kamenovo, becice i pretrovac! Sto mislite? ::msn-wink::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline oneya

• View Profile
More, plaze....
« Reply #22 on: June 10, 2008, 09:42:07 PM »
nikad ti primorci nece odat tajnu dje se kupaU. hehekrashici ( prije horizonataH ) su bash ql mjesto za isqlirat :]

Offline tuningmaniak

• View Profile
More, plaze....
« Reply #23 on: June 10, 2008, 10:37:30 PM »
Ote, ote! A ako ne odaju onda idemo u pohod sami da trazimo, vala cemo preorat cijelo primorije!Cuo sam za Krashice al se tamo jos nisam kupao! Znate sto je zakon! Ko moze fino isplovi nekim brodicem ili barkom i okupa se dje mu je cef! I privatnost 100% zagarantovana, a o parkingu ne mislis! Banja! Kakva je sad situacija sa Dobrim Vodama, zna li ko? Tamo sam bio na kupanje prije 10godina zadnji put i namrtvo mi se svidjelo! Sad je sigurno drugacije!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline stefan123

• View Profile
More, plaze....
« Reply #24 on: June 10, 2008, 10:43:21 PM »
Pf....dje stignem...a ima vrhunskih mjesta koja se ne odaju.... roll2Cesto se kupam kod rodjaka koji ima kucu blizu kuce Abramovi?a...bas fino mjesto...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
More, plaze....
« Reply #25 on: June 11, 2008, 12:19:20 AM »
nikad ti primorci nece odat tajnu dje se kupaU. hehe
he he, ondak ne bi bilo lijepo mjesto... by the way, svaka plaza na kojoj ima preko deset dusa je pretrpana plaza  ::msn-wink::

Offline SFU

• View Profile
More, plaze....
« Reply #26 on: June 11, 2008, 06:34:19 AM »
...a predlog za malu mirnu plazu - Bajova kula kod Perasta!
e bogme ne znam kad si zadnji put bio na bajovu kulu,ali od prosle godine kad su je sredili tamo je guzva nenormalna...
"seljaci se useru u sve shto valja" - citat!a taman nisam bio vishe od godinu dana!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

sparco

• Guest
More, plaze....
« Reply #27 on: June 11, 2008, 07:04:14 AM »
e ja idem non stop dje nema nikog, pored dva druga i dva camca dobra , nemam sa tim problema i sa pronalazenjem mjesta, plus idem uglavnom dje su ronilacke lokacije, a na kraj ljeta sam u egiptu na nekom pustom dijelu crvenog mora, pa onda tajland

Offline oneya

• View Profile
More, plaze....
« Reply #28 on: June 11, 2008, 01:32:33 PM »
Ote, ote! A ako ne odaju onda idemo u pohod sami da trazimo, vala cemo preorat cijelo primorije!Cuo sam za Krashice al se tamo jos nisam kupao! Znate sto je zakon! Ko moze fino isplovi nekim brodicem ili barkom i okupa se dje mu je cef! I privatnost 100% zagarantovana, a o parkingu ne mislis! Banja! Kakva je sad situacija sa Dobrim Vodama, zna li ko? Tamo sam bio na kupanje prije 10godina zadnji put i namrtvo mi se svidjelo! Sad je sigurno drugacije!
podji u krashice, lijepo je.jedno vrijeme sam ishla na plazu ispod hotela Aragana ( put ulcinja ). tirkizna boja mora, jedan 'kafic' malo u brdo.. ne umijem objasnit najbolje.. podjite tamo!!( mada nisam ishla odavno, pa ne znam je su li shto renovirali.. )

mIRRa

• Guest
More, plaze....
« Reply #29 on: June 11, 2008, 01:39:51 PM »
ja evo zadnjih 5 godina ljetujem tamo!!!u dobrim vodama.preprelijepo je tamo,mada ima dosta narota u posednje vrijeme,sto mi se i ne svidja.otvoreni su neki novi kafici,one diskoteke su jos uvijek tu,dovode super goste za provod,sve ove ``poznate`` grandovce,za cudo.prelijepo je!!! ::bye2::

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
More, plaze....
« Reply #30 on: June 11, 2008, 03:06:23 PM »
Ja BiH zamolio nekoga da se javi  i da kaze da nece nidje ici ovoga ljeta jer mi je tesko da Vas slusam ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Kimi

• View Profile
More, plaze....
« Reply #31 on: June 13, 2008, 04:27:48 AM »
Kako da se dodje do Kra$icja?? Njih najvishe ishvaliste.
« Last Edit: June 13, 2008, 12:49:12 PM by motorsport »
Nema prostora ovdje kapi!

Offline bo8an

• View Profile
More, plaze....
« Reply #32 on: June 13, 2008, 05:27:39 AM »
Budva, Slovenska Plaza, uvijek prepunjeno, nije bas ni najcistije, ali mi se svidja  ::bicycle::
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

motorsport

• Guest
More, plaze....
« Reply #33 on: June 13, 2008, 12:49:29 PM »
Kako da se dodje do Kra$icja?? Njih najvishe ishvaliste.
kad skrenes za plave horizonte i ne ides skroz do kraja nego ima jedna raskrsnica sa putokazom desno... ne mozes fulat nikako

Offline oneya

• View Profile
More, plaze....
« Reply #34 on: June 14, 2008, 12:22:39 AM »
josh ti pishe KRASHICI  :}]btw, moze li se kako od plavih horizonata doc do trstena i ploca?!?!? ( i to je kao kraci put )! !??!?!? O_o

motorsport

• Guest
More, plaze....
« Reply #35 on: June 23, 2008, 10:00:17 PM »
ne da ja znam vanja.... btw. plaze se lagano pune, vec se osjeca da pocinje "haos"....

Offline bmw_fan

• View Profile
More, plaze....
« Reply #36 on: June 23, 2008, 10:03:20 PM »
ja cu na zetu cim dodjem (ka pravi brdjanin) hahahahahhahahaha rofl rofl svi ste pozvani a moze vam i tril pokazat put  ::big_boss:: roll2 roll2

motorsport

• Guest
More, plaze....
« Reply #37 on: June 23, 2008, 10:07:48 PM »
chu zeta, nekate luka ne sprdaj se no se spusti na ovo nase lijepo more jadransko, nije ti vala daleko punk

Offline ObeliX

• View Profile
More, plaze....
« Reply #38 on: June 23, 2008, 10:09:12 PM »
cijevna rulZ  ::tongue4:: ja volim sutomore i rafailovice ...

Offline bmw_fan

• View Profile
More, plaze....
« Reply #39 on: June 23, 2008, 10:10:04 PM »
ada no sto cu, plus bi trebalo neke spance da vodim samnom da im pokazem lijepu nam zemlju (samo ne znam kako ce mi oni bez budve  rofl nemam ih namjere tamo vodit) taman cu  ti u hn svratit, pa cemo se cut