SMF - Just Installed!
meni je dosta tih eksperimentisanja i pronalazenja egzotichnih plaza (drobni, trsteno, ploche, pa neke tamo kod plavih hrz...) idem na plaze dje je najveca guzva, dje se najvishe krade, dje je red za tush po 50m, i dok udjesh u vodu izgrebe te 50toro djece, gazish ljudima po peshkirima i krofnama, dje su suncobrani i lezaljke po 100eura!ili fino odem na mogren posle 6 popodne shjedem na hladan pjesak kupam se u toploj vodi...a predlog za malu mirnu plazu - Bajova kula kod Perasta!
nikad ti primorci nece odat tajnu dje se kupaU. hehe
Quote from: SFU on June 10, 2008, 01:10:26 PM...a predlog za malu mirnu plazu - Bajova kula kod Perasta!e bogme ne znam kad si zadnji put bio na bajovu kulu,ali od prosle godine kad su je sredili tamo je guzva nenormalna...
...a predlog za malu mirnu plazu - Bajova kula kod Perasta!
PS: Qrtza ti ovo ne valja
Ote, ote! A ako ne odaju onda idemo u pohod sami da trazimo, vala cemo preorat cijelo primorije!Cuo sam za Krashice al se tamo jos nisam kupao! Znate sto je zakon! Ko moze fino isplovi nekim brodicem ili barkom i okupa se dje mu je cef! I privatnost 100% zagarantovana, a o parkingu ne mislis! Banja! Kakva je sad situacija sa Dobrim Vodama, zna li ko? Tamo sam bio na kupanje prije 10godina zadnji put i namrtvo mi se svidjelo! Sad je sigurno drugacije!
Majka mi je rekla da moze ...
Kako da se dodje do Kra$icja?? Njih najvishe ishvaliste.