Author Topic: CRMNICA 2008 by PIRAT Bar  (Read 1333 times)

vasilije14

• Guest
CRMNICA 2008 by PIRAT Bar
« on: June 03, 2008, 10:06:08 PM »
u subotu 07.06 se vozi trening a u nedelju 08.06. se vozi trka koliko sam upucen trening je u 12h. a trka pocinje u 11h . ajd pa se vidimo tamo bice slicica

Offline Laki

• View Profile
« Reply #1 on: June 04, 2008, 08:00:55 AM »
Dje je tacno to?
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #2 on: June 04, 2008, 12:20:03 PM »
To je mislim na stari put preko petrovca...

vasilije14

• Guest
« Reply #3 on: June 04, 2008, 09:22:53 PM »
pa bile su do sad dvije trke tamo valjda znas dje je to a najavljeno je oko 70 auta Banicevic . Lucic . Asanovic . Bakrac . Kuncar . Trifke   

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #4 on: June 04, 2008, 09:27:22 PM »
Trifke!Uvijek napravi nesto spektakularno pa bude zapazen. Mada ruku na srce vozi dobro.

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #5 on: June 08, 2008, 07:29:42 AM »
A sto ste se uspavali jutros! Sto je ova muka! I nema niko informacija o danasnjim trkama? Ja cug da trka pocinje u 11h, da se vozU dvije trka (druga valjda pocinje oko 13h)! I od dosta ljudi cuh da ce biti auta haos - nemaju ih dje parkirat ova trkacaka! Ja evo sad spremam cameru i fotoaparate, mama mi pravi sendvice i idem da gljedim malo sto ce bit! Dako bude izlijetanje koje (ka na Lovcen) i mali kisice ne bi skodilo cisto koje zanosenje da vidju! P.S. Ako sto detaljno saznate o ovoj trci, postujte obavezno u narednih 45min jer je posle kasno! Zivjeli!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #6 on: June 08, 2008, 10:26:05 AM »
Meni sinoc bi drug da sjedimo i da me zove da idemo oni su posli sa velikim brojem dvotockasa, ja imam da ucim tako da sam ostao kuci inace bi bio nedje gore 100%...Mozda bude slika ako prebacim od njih...

Offline shajo

• View Profile
« Reply #7 on: June 08, 2008, 05:46:07 PM »
dobra je bila trka. bash dobra
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #8 on: June 08, 2008, 07:15:34 PM »
Uopste nee bilo lose! Trka sasvim solidna! parking ubodog odma! Auta sve same lutkice, samo je organizacija bila sr..nje! Imase ne ubit izedju dvije trke i pri povratku! Stoka kako su vozili! A mrcni strumfovi im nemogu nista! Najzesce je bilo posle druge trke kad su se s vrha spustali svi motoristi (a bilo ih je ko pasjih repova), civili u svojim kantama i trkaci! Srecan sam sto sam zivu glavu doma donio! Cudi me kako nikog neubise! Katastrofa ito vel'ka! Zelio bih da pozdravim vozaca trkacke alfe 147 sa volvox reklamom i da mu porucim da cu mu sledeci put kad ga vidju prebit obje ruke pa ce na tutu vozit po kuci! zamalo me ubi budala! Uzbrdo se jedva vuka, al onda biserko da se napravi mafijas poce nizbrdo kroz narod da je cijepa i u apsolutno mrtvu krivinu uz'o da pretice kolonu civilnih auta i zamalo me tu zakaci, da ne skocih u rigolu kozna bili ja sad pis'a ovaj topic! Skocise neki kamencici od njegovih guma pa me sve po ruci ispecase! Sem toga nije bilo tolko lose! E da 3fke po navici obrusi zid na prvu lakat krivinu!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #9 on: June 08, 2008, 10:03:04 PM »
Meni je drustvo bilo i hvale se da je bilo vrh!Doduse oni su bili motorima i nisu brinuli mnogo o parkingu, a bili su se ulogorili na neki brdasce tako da je i to bilo OK.
Auta sve same lutkice, samo je organizacija bila sr..nje! Imase ne ubit izedju dvije trke i pri povratku! E da 3fke po navici obrusi zid na prvu lakat krivinu!
Nije organizacija kriva sto si ti iskakao na cestu - da slikas vjerovatno, ti kao da prvi put ides na trke! Kad se ide na trke ide se dalje od staze jer se moze desiti izlijetanje ili gazenje ili se stoji pri stazi samo sa unutrasnje strane tako da ne mogu kola izlecet na tebe a da ti ne ostave vrijeme da odreagujes (mada rijetko ko odreaguje u djelicu sekunde).Na trke neko mora izlecet ili ocesat zid ili se zakucat ili se moraju pokvarit kola!E sad trifke je posebna prica, to je njemu normalno mada on mnogo forsira i to ga na kraju kosta...

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #10 on: June 08, 2008, 10:22:17 PM »
Milance, lose si protumacio moj post ili sam ja lose objasnio! Na trke idem od svoje 6 godine i tacno znam kako se sme ponasati a kako ne na pisti! Nisam ja iskakao ispred auta, no kazem dok su se gledaoci vracali dolje put cilja, trkaci ka da su imali zadatak da sto vise ljudi ocesu pri brzinama izmedju 60-100km/h! Neboj se znam tacno kako auto meze izlecet i dje moze izlecet i ako se ko pridrzava takvih mjera bebjednosti onda sam to ja! Nisam dovljno krejzi da iskacem na stazu radi jedne pi...ve fotke - jednostavno se ne isplati! A za civilne vozace i motoriste sto su radili po stazi izmedju dvije trke i posle zavrsetka trka imam jedan jedini lijek, penderkom po glavi pa kaznom po novaciniku i na kraju vozacku uzet! Sva moja negativna zapazanja vezana su za vrijeme kad se trka nije vozila a za to je kriv niko drugi do organizator! Kako su smjeli pored onolike silne policije i sudija pustit da trkaci avetaju nizbrdo kroz narod? kako su smjeli pustit motoriste da po 10 puta odu na vrh staze i onda se suludim brzinama spustaju dolje? I na kraju kako su smjeli pustit da se civilni vozaci koji misle da znaju da vozu spustaju ludjackim brzinama kroz narod od vrha staze pa to starta dolje? Za sve ovo su po meni krivi organizatori i policija najvise - tobos predstavnik zakona i drzave a svaka susa-marusa se s' njima sprdala i svasta im radila! Sto rece jedan od sudija dok je bezuspjesno pokusava da obuzda par motorista da se ceono ne sudare sa trkacima: "Ovo je gore no na Divlji Zapad"!P.S. Da ne zna ko kakvo je vrijeme ostvarila yelow felicija? Svidjela mi se strasno, za 1,3 masinu dobro je isla!

Offline Laki

• View Profile
« Reply #11 on: June 09, 2008, 11:02:08 AM »
Kozni cija je ovo Alfa?
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #12 on: June 09, 2008, 02:44:31 PM »
na cetinje se vozi.na tuli je brat,po vas bozji dan sa njom po gradu... jao
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline shajo

• View Profile
« Reply #13 on: June 10, 2008, 06:51:10 AM »
strashna trka . bombastichna. zanimljiva chak i nama u boxu. heheheheehehhttp://s280.photobucket.com/albums/kk193/shajoza/crmnica%207%20i%208%20jun%202008%20ST%20I%20SP/
« Last Edit: June 10, 2008, 11:48:04 AM by shajo »
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #14 on: June 10, 2008, 12:22:42 PM »
@tuningmanijakOK nisam dobro protumacio tvoj post ja reko da su te u toku trke imali zgazit pa zato!
« Last Edit: June 11, 2008, 10:21:52 AM by vuki »

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #15 on: June 10, 2008, 08:22:58 PM »
Aha! OK no problemos senjor! A vezano za Crmnicu: kako vozi onaj mali Asanovic ono je nevjerovatno! Ona Acord ne da je isla no je lecela! U drugoj voznji na ovu blagu krivinu dje sam ja stajao garantujem da je prosla 10-20km/h brze od Vectre! A tek zvuk da ste joj culi, ufff! Zna li se kolko je ono jako koji je motor u nju?

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #16 on: June 11, 2008, 02:15:56 AM »
A vezano za Crmnicu: kako vozi onaj mali Asanovic ono je nevjerovatno! Ona Acord ne da je isla no je lecela! U drugoj voznji na ovu blagu krivinu dje sam ja stajao garantujem da je prosla 10-20km/h brze od Vectre! A tek zvuk da ste joj culi, ufff! Zna li se kolko je ono jako koji je motor u nju?
"mali" Asanovic ima skoro 30godina, tako da nije ni malo "neiskusan", Acord je ST klasa, znaci 2.0 V4 325ks  0 do 100 3.7 max 275km/h, sekvent menjac 6brzina.... ista klasa je Vectra Bakraca, koji je koliko procitah ipak imao bolje vrijeme od Milosa...
« Last Edit: June 11, 2008, 10:23:10 AM by vuki »
Nobody move, nobody get hurt!

sparco

• Guest
« Reply #17 on: June 11, 2008, 06:58:54 AM »
ona honda je isla bez struje, tako da je jako lose lecela kako treba da leti, a ruku na srce opelu brdska bolje lezi nenormalno , bice brzo i od mene slike i klipovi sa starta

Offline vuki

• View Profile
« Reply #18 on: June 11, 2008, 09:54:23 AM »
imali ko sliku accorda?  punk

sparco

• Guest
« Reply #19 on: June 11, 2008, 10:00:08 AM »
ce se nadje ima se i snimak