Milance, lose si protumacio moj post ili sam ja lose objasnio! Na trke idem od svoje 6 godine i tacno znam kako se sme ponasati a kako ne na pisti! Nisam ja iskakao ispred auta, no kazem dok su se gledaoci vracali dolje put cilja, trkaci ka da su imali zadatak da sto vise ljudi ocesu pri brzinama izmedju 60-100km/h! Neboj se znam tacno kako auto meze izlecet i dje moze izlecet i ako se ko pridrzava takvih mjera bebjednosti onda sam to ja! Nisam dovljno krejzi da iskacem na stazu radi jedne pi...ve fotke - jednostavno se ne isplati! A za civilne vozace i motoriste sto su radili po stazi izmedju dvije trke i posle zavrsetka trka imam jedan jedini lijek, penderkom po glavi pa kaznom po novaciniku i na kraju vozacku uzet! Sva moja negativna zapazanja vezana su za vrijeme kad se trka nije vozila a za to je kriv niko drugi do organizator! Kako su smjeli pored onolike silne policije i sudija pustit da trkaci avetaju nizbrdo kroz narod? kako su smjeli pustit motoriste da po 10 puta odu na vrh staze i onda se suludim brzinama spustaju dolje? I na kraju kako su smjeli pustit da se civilni vozaci koji misle da znaju da vozu spustaju ludjackim brzinama kroz narod od vrha staze pa to starta dolje? Za sve ovo su po meni krivi organizatori i policija najvise - tobos predstavnik zakona i drzave a svaka susa-marusa se s' njima sprdala i svasta im radila! Sto rece jedan od sudija dok je bezuspjesno pokusava da obuzda par motorista da se ceono ne sudare sa trkacima: "Ovo je gore no na Divlji Zapad"!P.S. Da ne zna ko kakvo je vrijeme ostvarila yelow felicija? Svidjela mi se strasno, za 1,3 masinu dobro je isla!