Author Topic: Veliko Okupljanje  (Read 1624 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #60 on: September 05, 2008, 11:16:53 PM »
...u big se i nemogu ovo ( manijak nec zajebat dati .....),  procitat sile nema...nemo zamijrit...ponovi...A nemo sad pocinjat, vazda trefis Subotu DJAVO JE PONIO........
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #61 on: September 05, 2008, 11:18:49 PM »
a no kad cemo drugo?radni dan?taman ispred gimnazije da dodjete za mene,kraljevski.samo prije 20,jer odoh na ekskurziju,majka me poslala!
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #62 on: September 05, 2008, 11:21:31 PM »
..... ::offtopic:: DJE IDES JUNACE?.....e sad sto nije of topic.....za datum neznam...kako kome odgovara....pa cemo vidjet...TAMO NEDJE  POSLE 20-tog....... rofl

Offline devil_may_cry

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #63 on: September 05, 2008, 11:22:35 PM »
prag,bec,bratislava,budimpesta i ostale zajebancije...8 danaH.ajmo 10-tog,jel ok?

Offline tuningmaniak

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #64 on: September 05, 2008, 11:26:30 PM »
...ja bi ti preporucio u PRAG.....i neka vise off-a...e ce nas poizbacat odovLe......ha.... samo da zborim, 10-ti je srijeda radni dan.....znaci radno je to toba....nedje u nedelju coce.....

Offline devil_may_cry

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #65 on: September 06, 2008, 05:51:21 AM »
nedjelja 14-og gospodnjeg?

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #66 on: September 06, 2008, 08:54:02 AM »
aj ako oce jos ko samo ne znam dje pa da ve sve opeglam hheheheh oohohohoh  groupwave
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stefan123

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #67 on: September 06, 2008, 09:46:01 AM »
...samo vas posmatram (virtuelno)...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline bmw_fan

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #68 on: September 06, 2008, 10:34:18 AM »
tako bi mozda i najbolje bilo, pravit izlete jdenom u 2/3 mjeseca dok se ne nadje neka poziija dje se moze normalno funkcionisati

Offline tuningmaniak

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #69 on: September 06, 2008, 11:06:43 AM »
Mudro zboris ::yes::!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #70 on: September 06, 2008, 01:40:34 PM »
lovcen bratovi!sad sam odozgo,sa rostiljanja.od 9 jutros.ocemo li u nedjelju sledecu?ja posle necu moc,ko zna ocu li se vratit iz ceske.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #71 on: September 06, 2008, 04:02:42 PM »
A dje jadan kad probas njihovo pivo, i vidis koju skodu uzivo nej se Ti nama vrtat. Ima da ostanes tamo zauvjek, da pocine forum od Tebe  rofl, a Manijaci ce dolazit da Te obilaze tamo gore. Velju ja da mi je sumnjivo sto je coek rijesio Merdjeda da prodaje - oce Skodu da kupi. Dje ste sad Tu Fast i Marinovic da ga prijebacimo na nasu stranu, sad je "mek".  ::offtopic:: A povodom okupljanja vidjite sto cemo i kako, mada ne bi bilo lose i uradit nesto na popularizaciji kluba. Lovcen je extra predlog, mada nije ni lose za sada ponovit kombinat jos koji put. Imalo bi i u Kuche mjesta za rostiljanje i relaxaciju a ko oce da se ubije i Kuchi su mu dobri - ima krivina. Moze nedje i put zete na kaku poljanu, moze i na primorje - na plave horizonte (nadam se da van sezone ne naplacuju parking u onu ladovinu). Ovo poslednje je ujedno i moj predlog, ko voli moze se i bucnut malo, ima hlada, napravi se rostilj, donese se pice (NEALKOHOLNO!!!), moze se igramo odbojke na pljazu, fuzbala na travu, ma extra provod na cijeli dan. Ja sam za a Vi vidjite.

Offline bmw_fan

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #72 on: September 06, 2008, 10:36:25 PM »
znas ti da meni lanciji poraste snaga za 25ks poslije 2krigle piva (preko toga ne volim kad vozim - volim svoj zivot)...jes podjete na more i parkirate se svi na plazu hahahahahha a maxe oli, koliko ce njih doci, ako bude 10 ljudi spremnih, preko teoga cisto sumnjam....ne znam, mozda lose procjenjujem, al ja odje ne vidim istu onu nekadasnju energiju, za okupljanjima i da se nesto cini po tom pitanju...ps..ja je jesam imao, i imam je i dalje...al kad sam van cg mogu samo da kritikujem  :suicide2:

Offline stefan123

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #73 on: September 06, 2008, 10:51:59 PM »
...ne moze se ljeti nista...ko ce da bleji na 40C...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #74 on: September 06, 2008, 11:01:21 PM »
nema na lovcen vrucine...no neka,smorih i samoga sebe vise.oce li ko 14-tog?da isplaniram trasu,dje me nece  ::busted_cop:: legitimisat...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #75 on: September 07, 2008, 07:39:46 PM »
znas ti da meni lanciji poraste snaga za 25ks poslije 2krigle piva (preko toga ne volim kad vozim - volim svoj zivot)...jes podjete na more i parkirate se svi na plazu hahahahahha a maxe oli, koliko ce njih doci, ako bude 10 ljudi spremnih, preko teoga cisto sumnjam....ne znam, mozda lose procjenjujem, al ja odje ne vidim istu onu nekadasnju energiju, za okupljanjima i da se nesto cini po tom pitanju...ps..ja je jesam imao, i imam je i dalje...al kad sam van cg mogu samo da kritikujem  :suicide2:
Bice da si u pravu - bojim se. A 40C nije, neboj se nej izgoret, no ako bude taman ka danas extra bi bilo, i to sam s razlogom reka jer je tamo sve ladovina, i niko ne mora bit na plazu, reko da iskoristimo ovo sunca za jos neko okupljanje. To je bio samo predlog al ajd. A ja to vec zamislio kao extra okupljanje no me BMW FUN "otrijezni". P.S. ako budete tako pricali i mislili, a ne dje tamo, tamo je 40C, a dje lovcen, a ne na kombinat, ne ovo, ne ono ... nikad nicega bit nece, sto je zalosno.

Offline stefan123

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #76 on: September 07, 2008, 07:50:39 PM »
...pa postavite temu "Okupljanje na Lovcenu, planini herojskoj, 13/14-tog Septembra" pa ce se prijavljivat narod :)

Offline vuki

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #77 on: September 07, 2008, 07:54:33 PM »
slazem se sa manijakom! ko da je crna gora svedska, pa je sad problem iz jednog grada ic u drugi na okupljanje. ovim krivim i sebe, jer nisam dosa ni na jedno. ali zar je vama podgoricanima tesko da se skupute jednom mjesecno na alu il na plavnicu?

Offline tuningmaniak

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #78 on: September 07, 2008, 08:04:48 PM »
..izgleda jeste.... ::thumbdown::

Offline devil_may_cry

• View Profile
Veliko Okupljanje
« Reply #79 on: September 07, 2008, 08:29:18 PM »
j*ebes alu...ajmo na glavu zete onda?nisam se potrka 2 dana posteno...:Dnapred nazad sveee me tebi vuce,ides brze danas nego juuuuceeeeeeee  :vampire:14?oce li neko il ne?
« Last Edit: September 07, 2008, 08:39:28 PM by devil_may_cry »