A dje jadan kad probas njihovo pivo, i vidis koju skodu uzivo nej se Ti nama vrtat. Ima da ostanes tamo zauvjek, da pocine forum od Tebe rofl, a Manijaci ce dolazit da Te obilaze tamo gore. Velju ja da mi je sumnjivo sto je coek rijesio Merdjeda da prodaje - oce Skodu da kupi. Dje ste sad Tu Fast i Marinovic da ga prijebacimo na nasu stranu, sad je "mek". ::offtopic:: A povodom okupljanja vidjite sto cemo i kako, mada ne bi bilo lose i uradit nesto na popularizaciji kluba. Lovcen je extra predlog, mada nije ni lose za sada ponovit kombinat jos koji put. Imalo bi i u Kuche mjesta za rostiljanje i relaxaciju a ko oce da se ubije i Kuchi su mu dobri - ima krivina. Moze nedje i put zete na kaku poljanu, moze i na primorje - na plave horizonte (nadam se da van sezone ne naplacuju parking u onu ladovinu). Ovo poslednje je ujedno i moj predlog, ko voli moze se i bucnut malo, ima hlada, napravi se rostilj, donese se pice (NEALKOHOLNO!!!), moze se igramo odbojke na pljazu, fuzbala na travu, ma extra provod na cijeli dan. Ja sam za a Vi vidjite.