Author Topic: Tamna stakla & novi zakon???  (Read 7056 times)

Offline Machiavelli

• View Profile
Tamna stakla & novi zakon???
« Reply #160 on: November 23, 2011, 08:51:00 PM »
Dje se moze kupiti ova folija i koja je cijena, zanima me neka kvalitetnija? Rece mi brat da je gledao nedje u Baru, po 3e kvadrat, vjerujem da to ne valja nicemu... Pokusao bih sam to da stavim, da mi ne pada tesko ako mi ih skinu plavci :D

Offline Kotoranin

• View Profile
« Reply #161 on: December 06, 2011, 09:11:36 PM »
Ma svaki policajac vuce svoju politiku.... ja imam na bravu (vidjeli ste na slike) zatamljena sva stakla, s tim sto je napred ja mislim 50 % zatamljeno.... preko dana je dosta providno,preko noci taman ono sto bi se reklo,auto izgleda ljepse 20 puta sa tamnim staklima !
Troica je nama dusu dala trkacima sto nemamo para.

Offline Zoranic MNE

• View Profile
« Reply #162 on: December 09, 2011, 03:12:56 PM »
Ne znam ni mene ne diraju,imam zadnja stakla zatamnjena i vizir na sofersajbnu 28cm i ne dira me niko,mada nije ni cudo sto me po Tivtu ne diraju jer ih znam sve,ali eto malo prije Cetinja su me zaustavljali i tamo su samo pogledali,jos ona montenegro-racing naljepnica jasno naglasava da su tamna stakla i opet mi nista nisu rekli   :Dsto znam,najbolja je solucija kupovat tu foliju od 5 e i tamnit sam,pa kad skinu opet tamnit i tako,jos se ispraksiras da tamnis stakla i jos ne dajes 130+  eura da ti tamne stakla profesionalci,jer ako naidjes na rogatog policajca skinuce ti ih ko da su od 5e,briga njega  >:(a ima li jace slike  :D :D   Uploaded with ImageShack.us
« Last Edit: December 09, 2011, 03:24:52 PM by Zoranic MNE »
FIAT  -  \"Fix It Again Tomorrow\"

Offline welder

• View Profile
« Reply #163 on: January 16, 2012, 08:02:31 PM »
Anybody tell me please what service in Podgorica can make me dark glasses?? 

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #164 on: January 17, 2012, 11:04:33 PM »
there is a service in street Dalmatinska near Blok 5 when you're going from the milenium bridge turn left at the circle cross (ubite me ako znam da kazem kruzni tok drugacije  :D) and after that turn right and then proceed streith (nisam htio da kazem strejt ) and after cca 300m at your right side you'll see a big house with passage into it (aproximatly acros the petrol station). The guy is coled zvezdo
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #165 on: January 17, 2012, 11:08:55 PM »
moze tako,a moze i onaj trilev u masline ili dje rece...pa mu prevodite ja nesto nisam u elementu za prevodjenje :D

Offline nezo

• TroubleMaker
    • View Profile
« Reply #166 on: January 17, 2012, 11:09:31 PM »
hahahahahah ne znam ismijah li sve vise ovome coled, streigh ili imenu zvezdo :Pon topic:you can buy foils in some auto shop and install it yourself. cheaper solutionyou have diy on YouTube

\"40_years_bmw_3_series_images_18.jpg\"

Offline welder

• View Profile
« Reply #167 on: January 18, 2012, 08:36:30 AM »
tuningmaniak, thank you, i will check this place.nezoo, thank you for this solution, but my glass is not straight, and its some difficult for me.

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #168 on: January 18, 2012, 10:49:04 AM »
hahahahahah ne znam ismijah li sve vise ovome coled, streigh ili imenu zvezdo :P
a vidji me ladno sam napisao coled  :-[a sto cu nisam ja neki strucnjak za ovaj engle$ki al morate priznat da se makar trudim  ;)  ;D

Offline chulle85

• View Profile
« Reply #169 on: January 18, 2012, 03:57:58 PM »
od koga je dobro je ;D ;D
da baba ima

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #170 on: January 18, 2012, 05:00:00 PM »
hahahaha tako nekako  ;D

Offline archi

• View Profile
« Reply #171 on: March 27, 2012, 07:02:41 AM »
Ja sam imao 50% tamne samo pozadi i pisali su mi kaznu 50e + 2 kaznena boda, vozio sam posle toga jos 2mjeseca i posle sam ih sam makao, da se ne cimam vise kad god vidim muricajce..

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #172 on: March 28, 2012, 08:01:02 AM »
Cuh da u PG ima neka firma koja radi sa folijama za stakla i da prodaju foliju bez ugradnje.Vrsta stakla je nebitna imaju razne folije, razlicitih boja i debljina - za izloge, auta... Zna li neko vise podataka o toj firmi?Ja nadjoh samo ovu:http://www.najtel.com/folije.html

Offline Kotoranin

• View Profile
« Reply #173 on: March 28, 2012, 09:28:57 AM »
Ja sam nedje imao broj,al ko zna dje je to sad,15e 1mx1m folije za kola,momak radi profesionalno al bi je prodao isto bez ugradnje.
Troica je nama dusu dala trkacima sto nemamo para.

Offline ^^0LIvEr_QuEeN^^

• View Profile
« Reply #174 on: March 28, 2012, 09:31:03 AM »
Ja sam nedje imao broj,al ko zna dje je to sad,15e 1mx1m folije za kola,momak radi profesionalno al bi je prodao isto bez ugradnje.
Je li to 15 eura po m2 sa ugradnjom ili bez?

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #175 on: March 28, 2012, 09:52:54 AM »
Bez ugradnje naravno!Samo mi je bitna ta neka firma jer ima dosta nijansi, raznih boja i debljina...

Offline bojankov

• View Profile
« Reply #176 on: April 28, 2012, 12:44:28 PM »
U Srbiji je izašla dopuna pravilnika u kojem se dozvoljava zatamljivanje prednjih stakala, što do sada nije bilo moguce.BROJ SLUŽBENOG LISTA 040/2012Vozac suvozac do 30%Iza vozaca (iza B stuba) NEOGRANICENOStepen refleksije do 15%
VW golf mk1 '79 1.8T

Offline Filip

• View Profile
« Reply #177 on: April 28, 2012, 01:36:29 PM »
moga druga kaznili prosle nedelje od 50 do 150e

Offline Milan.S.90

• View Profile
« Reply #178 on: April 28, 2012, 04:12:11 PM »
ja pozadi stavio onu patosnica foliju 95% zatamljena, a sa strane cu verovatno ostavit ovu 35 stim sto pred registraciju moguce padne ona najsvetlija 15% na prednju soferku

Offline moskwa

• View Profile
« Reply #179 on: April 28, 2012, 05:41:35 PM »
mene prije neki dan zaustavise i traze mi papir sa masinskog  ;D jes da nemam folije osim na peta vrata, ali nesto mu je to promaklo a za ostala morao sam da mu spustim prozore da pogleda