Author Topic: Tekstovi za AUTO EXTRA MARKET  (Read 5447 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Tekstovi za AUTO EXTRA MARKET
« Reply #20 on: May 10, 2008, 03:55:41 PM »
kumim te bogom nemojte o feliciji chlanak  ::msn-wink::
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
« Reply #21 on: May 10, 2008, 03:57:03 PM »
uhh kako smo se napalilinek prvi ide o MR club-u a za nedelju dana cemo napravit 100 tema@trilepa i ja sam zato da idu samo "racing" kola!
...npr. za felne clanak pa autor ne spomene sto znam vaznost ET-a felne,i objasniti i tekstualno i slikovito ET felne i neke raspone rupa felni i tako to.Znaci okaci se tekst pa neko rece treba dodat ovo pa neka slika i onda na kraju pravi MR clanak da izadje u novine.
nema brinesh sve ce biti tip top

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #22 on: May 10, 2008, 03:58:12 PM »
mozemo bas o skodi nesto da napisemo 3 clana sa skodama na forumu to je to moze!!!!!!!Kako me trile posjeti cheers1  rofl rofl rofl
« Last Edit: May 10, 2008, 04:31:34 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #23 on: May 10, 2008, 04:30:06 PM »
odlicno!!!! odlicno :D i o dizajnu automobila nebi bilo lose pisati  :D kad smislim nesto  postavit cu ::yes::

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #24 on: May 10, 2008, 04:54:48 PM »
Ne postavljajte odje tekstove !!!!!!!!!! ''PREMIJERA'' ce biti u novinama i taj dan kad izadju novine to ce biti napisano i odje pod novim topic-om ! saljite denisu ili meni na MSG !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #25 on: May 10, 2008, 04:57:07 PM »
dobro dobro odje nek se raspravlja..ja mogu jedino neki tekst o hot-hatchevima i renaultsport fabrici :)u drugo se i ne razumijem...mozda jedino ljubavne savjete i astro sportska prognoza
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #26 on: May 10, 2008, 05:04:38 PM »
pa naravno da se ovdje ne postavljaju textovi, napisano je na pocetku da se vama dvojici trebaju slat na pm

Offline SFU

• View Profile
« Reply #27 on: May 10, 2008, 05:23:38 PM »
pa davore kako cemo "dopunit" i "poboljshat" temu ako je nema na forumu!?@allMislim da bi najinteresantnije i najorginalnije (toga nema u nashim "normalnim" auto chasopisima) bila pomoc u T&S i ICE temama, znachi priche o ozvuchenju, o izduvu, filterima, spojlerima.... ta vrsta pomoci i objashnjenja!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #28 on: May 10, 2008, 05:32:33 PM »
Mislim da bi najinteresantnije i najorginalnije (toga nema u nashim "normalnim" auto chasopisima) bila pomoc u T&S i ICE temama, znachi priche o ozvuchenju, o izduvu, filterima, spojlerima.... ta vrsta pomoci i objashnjenja!
::thumbsupup::I ja mislim da je glupo da pricamo o polovnjacima, proizvodjacima itd....to rade i drugi casopisi...Tako da necu slat tekst o AR156...Eo spremam tekstove o ICE....a bice ih vise...ovaj prvi ono osnovno, pa onda redom ugradnja player-a i zvucnika...o wooferima itd...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #29 on: May 10, 2008, 06:56:11 PM »
@allsvi tekstovi dolaze u obzir ! npr kad bi skupili 20 o polovnjacima bili bi na 20 konja jer bi mogli zaredom da ih damo i da se osiguramo dok se ne skupe novi o npr t&s,naknadno ugradjenim zjb i tako to ... mislim da ne grijesim a i ako grijesim ne dam se jer na svaku vasu kritiku ovaj put imam odgovor,znaci SVE DOLAZI U OBZIR,PISITE !2shata : dopunjavacemo,posalji na pm nekome ko se npr po tvom misljenju razumije u tu granu umjetnosti i nauke pa sa njim u saradnji odradi na najbolji nacin , npr ja ne znam niKsta o bmw pa se nikad nisam ni oglasio TU a ako se skupi Vas troje to moze biti mnogobolje nego da je tridestoro radilo taj clanak . Ok ?

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #30 on: May 10, 2008, 09:25:06 PM »
A vala moram i ja nesto odradit... Samo mi jos nista ne pada na pamet...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #31 on: May 21, 2008, 06:53:40 PM »
Zar samo 4 clanka ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #32 on: May 21, 2008, 07:43:11 PM »
ces dobit josh u jutarnjim chasovima od moje malenkosti
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #33 on: May 23, 2008, 07:14:37 PM »
Tvoja malenkost 3le se jos ceka (drugi dan) onda sfu o tockovima i jos par osoba koje vala sve a ma bas sve znaju o bmnj a ovamo niKsta ... ajmo da vas vidim,brze to ! ja dobijam minus a ne vi ! Marinovic,ocu da vidim o jugu koliko je shutra inace te disconektujem,tuningmaniak ajmo,upali skodu ! brzi ... ajmo !

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #34 on: May 23, 2008, 07:18:18 PM »
ja jos ne napisah ono o ICE....onaj o 156 samo slike da dodam....potrudicu se da zavrsim to no sam ovih dana...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #35 on: May 23, 2008, 07:37:25 PM »
Brate ja sam ti rekao da bi vrlo rado napisao ali da nemam vremna i zbilja nemam, a i nisam neki strucnjak za sastavljanje tekstova i tako to pa ne znam ni kako bi to izveo kad bih uvhatio vremena...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #36 on: May 23, 2008, 10:35:07 PM »
Marinovicu sivi ticu,kad god shednem zakomp ti si online !!! Shedi i napisi nesto,micim,ne bilo sto nego pokazi sto znas inace cu stvarno da se naljutim i neces ga pisati ni o skodi ni o zastavi ! Ja sam do sad napisao 4 clanka i ako se neko uskoro ne javi moze sve da se baci ... kako god ocete , ako sami ne iskoristimo sansu druga nam se nece pruziti.

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #37 on: May 24, 2008, 07:53:52 AM »
Haha sad cemo u ozbiljan  ::offtopic:: ali jbg, zivot je takav mora se  happy2  Eto ja ti fino velim nemam vremena,i zbilja nemam a ti zboris stalno online,i jesam ali sa kompjuterom koji stoji u garazi i onako pomalo da odmorim od rabote sjednem na njega 10 minuta i stalno tako...uvece jedino malo duze na ovaj u sobu sto imam i to ti je to, a ako mi vjerujes nemogu na ovoga u garazu kucat ni pisat nista,jedva slova na tastaturu prepoznajem kolko je crna,znaci obecao ti jesam i to sam rekao da cu probati vise textova,ali eto za sad ne ucinjeh nijedan,potrudicu se eto rece imas 4 clanka za sad to su 4 broja,rece da izlazi svakog drugog ponedjeljka to je 8 sedmica skoro 2 mjeseca,jos stefan rece da je pri kraju,to dodje preko 2 mjeseca,e vala za toliki period cu stici nesto da napisem da ebe oca....

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #38 on: May 24, 2008, 08:05:38 PM »
Ja sam moj napisao samo mi renault N1 ne rece kako mu se cini...Toliko od mene za sad sto se tice clanaka, imam jos nesto u planu samo nemam kad sad su mi ispiti i pocinjem uskoro da radim tako da necu imat kad...

motorsport

• Guest
« Reply #39 on: May 28, 2008, 11:14:01 AM »
e ajmo ovako, svi sto su obecali da ce nesto napisat do nocas da posalju renault_N1 na mail drljevic@cg.yu tekstove jer se veceras mora dostavit redakciji novina... dobili smo u svaki naredni broj po jednu stranicu namjenjenu Montenegro Racing CLUB-u... posaljite tekstove pa ce redakcija izabrat koje ce izbacit sad u narednom broju koji izlazi sledece sedmice....dakle saljite STO PRIJE!!!ps. ko zeli da se ime autora pomene neka naglasi.... trile, sfu, marinovic.... ostala ekipa? jeste li poslali?
« Last Edit: May 28, 2008, 11:17:30 AM by motorsport »