Author Topic: Tekstovi za AUTO EXTRA MARKET  (Read 5412 times)

motorsport

• Guest
Tekstovi za AUTO EXTRA MARKET
« on: May 09, 2008, 11:42:18 PM »
Dakle imamo saradnju sa nekima vec poznatim (besplatnim) crnogorskim auto chasopisom ''AUTO EXTRA MARKET''... Evo o cemu se radi; Dakle dogovor je da u svakom broju izadje po jedan clanak koji ''potiche'' od naseg kluba, bilo da je u pitanju predstavljanje nekog auta (sa foruma), uputstvo za spajanje muzike, ''uradi sam'' ideje i slicne stvari... Ko god smatra da moze da napise neki kvalitetan tekst neka se javi meni ili RENAULT_N1 na PM.... U sklopu svakog teksta koji bi izasao u novine pisalo bi naravno ime autora i da tekst ''potiche'' sa Montenegro-Racing CLUB foruma... Mislim da je to dobra reklama za klub, pa izvolite gospodo... ::big_boss::

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #1 on: May 10, 2008, 12:25:40 AM »
Odlicno!Konacno NESTO !  coolthumbA da za pocetak prvi text bude o KLUBU !? Ono sto smo htjeli u tv emisiji..lakshe je ispisat ? i ubacimo sliku neku sa okupljanja?
slam.poke.drop.tuck.dope

motorsport

• Guest
« Reply #2 on: May 10, 2008, 12:26:43 AM »
bice prvo tekst o klubu ne brinite za to, jer se to vec sastavlja.... nego prikupljamo polako druge tekstove.... ::big_boss::

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #3 on: May 10, 2008, 12:32:41 AM »
a predstavljanje kola...zar za to ne treba neko relativno novo auto o kojem nije pisano u (makar nashim/crnogorksim) auto chasopisima?ili kad bi imali neko ultra-nabudzeno/sredjeno auto pa o njemu text i spisak svih "modova'"..!?
slam.poke.drop.tuck.dope

motorsport

• Guest
« Reply #4 on: May 10, 2008, 12:42:00 AM »
pa sta znam, eto npr. Vojov hamann za pocetak (naravno ako se vojo slaze)... A ne mora bit predstavljanje auta, moze npr. predstavljanje ''muzike'' iz necijeg auta, sta god vam padne na pamet zanimljivo recite.....

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #5 on: May 10, 2008, 12:53:01 AM »
moze moze Vojov hamann...odlicna ideja.pa ako ne zna tacno sto je "radjeno" izmislicemo heheh :)Moze muzika...moze kao tabela za quarter mile svih kola sa foruma (kad izmjerimo nedje  ::msn-wink:: )Muzika nechija i snaga u DB (al ne znam kako to izmjerit i dje)i tako..
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #6 on: May 10, 2008, 07:43:18 AM »
Ovo je odlicno !Kad bude trebalo ja mogu napisat neki tekst u vezi ICE...mislim da bi trebalo nesto uopsteno napisat a prakticno primjenjivo o W,dB/1m,materijalima, kako izabrati, sta cemu sluzi itd itd...pa mozda u nekom drugom broju nesto na temu "Kako to sve installirati u kola"...propraceno slikama itd...
Muzika nechija i snaga u DB (al ne znam kako to izmjerit i dje)
Od kad se snaga mjeri u dB ? rofl ...kod nas nema SPL-metra...moze u Srbiju na dB-drag takmicenjima a ima i momaka koji imaju spravice...Mada kod nas nema SPL install-a......moje ozvucenje tek na ljeto  ::yes::
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #7 on: May 10, 2008, 08:56:15 AM »
Pa fino svaka cast. Moze reportaza okupljanje Montenegro-Racing CLUB , slike..tako nesto
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #8 on: May 10, 2008, 09:27:19 AM »
Naravno jedna od solucija je predstavljanje polovnjaka ili vozila forumasa,zasto su dobri,prednosti i mane ... servisi i kontrole,kratka istorija... Uglavnom svi imamo sansu da uradimo zajedno nesto! TikO je vec dao nesto o aVudiju,ocekujem da Marinovic uskoro da o Z,isto tako Stefan456,Wulfy je obavezan inace :) ... uglavnom,svi imamo sansu pa aj da vidimo koliko se zaista razumijemo i trudimo ! Bay the way,u pregovorima smo sajos jednom osobom!

Majka mi je rekla da moze ...

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #9 on: May 10, 2008, 09:39:58 AM »
Mislis sad da uradim tekst i posaljem ti na pm ?Koja treba otp duzina teksta da bude...slike? itd ...O ICE ? ili AR ? ili 156 ? ili.... happy

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #10 on: May 10, 2008, 11:40:11 AM »
Naravno jedna od solucija je predstavljanje polovnjaka ili vozila forumasa,zasto su dobri,prednosti i mane ... servisi i kontrole,kratka istorija... Uglavnom svi imamo sansu da uradimo zajedno nesto! TikO je vec dao nesto o aVudiju,ocekujem da Marinovic uskoro da o Z,isto tako Stefan456,Wulfy je obavezan inace :) ... uglavnom,svi imamo sansu pa aj da vidimo koliko se zaista razumijemo i trudimo ! Bay the way,u pregovorima smo sajos jednom osobom!
samo nemoj o renoLima pisat, ne valja to nistai alfe isto tako, brzo se kvare  :tease:
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #11 on: May 10, 2008, 12:05:14 PM »
Mislim da svi znate da su meni renoLi i alfe ... Pisite o onome o cemu mislite da se najbolje razumijete na nasem trzistu,evo stefan oce da kupi alfu pa neka napise zasto i kako,za koje pare se moze kupiti i sto ce da uradi/provjeri/promijeni cim je kupi,sto je bitno kod nje,neka da malo istorije i podatako o alfi ... evo npr da uzmemo renola za primjer,neko kaze lose ovo ono,a jedini je proizvodjac koji ima 9 nagradjenih modela i ocijenjenih sa maksimalnih 5 euroNCAP zvJezdica za sigurnost + sampion u reliju i formuli ... micim...

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #12 on: May 10, 2008, 12:11:07 PM »
Ja cu napisat o ICE-u jedan dobar tekst i o 156-ci kao polovnjaku (kod nas best-buy definitivno..) - pomenuti sta treba pregledati, cijene itd...Pa cu ti poslati na pm...Istorijat Alfe (ako bude i to ulazilo u casopis) prepustam Vukanu...ipak je on tu profesor... ::msn-wink::

Offline SFU

• View Profile
« Reply #13 on: May 10, 2008, 12:21:45 PM »
ma wulfy-eva nekolika topika iskopirajte - chinjenica je da je profesor (da vidish sad kad bude trazio dnevnicu)!  ::bye2::mislim da bi trebali raditi opis "racing" auta a ne "normalnih" jer to vec svi chasopisi imaju!ma ideja je extra - snacicemo se dalje!PS: Ja vam mogu jednu temu o felnama napravit!
« Last Edit: May 10, 2008, 12:26:03 PM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #14 on: May 10, 2008, 12:25:39 PM »
Slazem se za wulfijeve tekstove i poredjenja motocikala.Mada mozemo organizovati na nivou foruma takmicenje u Photo Shopu (da na zadatu sliku svi radimo) pa da u novine postave sliku kako je auto izgledalo a kako sad izgleda (ja mogu okacit par slika NEKAD I SAD koje sam po meni dobro uradio).

Offline vuki

• View Profile
« Reply #15 on: May 10, 2008, 12:55:48 PM »
ovo ce biti extra  ::yes:: gledat cu da i ja nesto smislim

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #16 on: May 10, 2008, 12:56:08 PM »
sve ideje napisite,saljite sve predloge,vlasnik i urednik lista ce ih dobiti na papir i reci sta ide dalje a sta ne,i o felmama moze,taman da starim ljudima (mom tati i ostalima) dokazemo i objasnimo kako stoje stvari ... pisite o svemu sto ima veze sa tockovima i prevoznim sredstvima !

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #17 on: May 10, 2008, 01:20:41 PM »
Eo ja pisem nesto o 156-ci...bice to i o ICE gotovo do veceras pa cu zakacit...

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #18 on: May 10, 2008, 02:17:21 PM »
Konacno je trud urodio plodom, a "eto tako" extra fora... snacicemo se
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #19 on: May 10, 2008, 03:21:13 PM »
Ja sam ti rekao na PM,znaci zainteresovan sam za ovo,svidja mi se ideja i ocu da radim,samo trenutno nemam vremena ama bas nimalo da bih radio nesto ozbiljnije,ali sam obecao i bece textova od mene i bilo bi dobro da tekstove kacimo javno,da bi mogli jedni druge da dopunjujemo tj da svi zajedno dopinimo neki tekst  koji je neko napisao.Znaci npr. za felne clanak pa autor ne spomene sto znam vaznost ET-a felne,i objasniti i tekstualno i slikovito ET felne i neke raspone rupa felni i tako to.Znaci okaci se tekst pa neko rece treba dodat ovo pa neka slika i onda na kraju pravi MR clanak da izadje u novine.Ja cu pisati ono sto si mi rekao o zastavi,pa kao sto sam ti rekao da bi mogao pisati kolko ocu mozemo uraditi nesto kao npr. dio I i dio II pa u dva broja da izadje to,ili tako nesto,isto da vazi i za druge clanke,ako se pise o nekoj vaznijoj,ili duzoj temi,ili bilo kojoj temi o kojoj mozete dosta da pisete,da se to podijeli u vise djelova i da popunimo i novine ucinimo zanimljivijim i da nama bude lakse da imamo vise materijala za objavljivanje.Pored ovoga sto sam rekao o zastavi,mogao bih napisati i nesto o tuningu scootera 50cc,ono koje su prednosti mane,sta se moze raditi,kojim redom,kako koje su cijene djelova neke slike i tako,eto ako se slazete i ako moze clanak da bude o motorima a ne samo o autima....