Ja sam ti rekao na PM,znaci zainteresovan sam za ovo,svidja mi se ideja i ocu da radim,samo trenutno nemam vremena ama bas nimalo da bih radio nesto ozbiljnije,ali sam obecao i bece textova od mene i bilo bi dobro da tekstove kacimo javno,da bi mogli jedni druge da dopunjujemo tj da svi zajedno dopinimo neki tekst koji je neko napisao.Znaci npr. za felne clanak pa autor ne spomene sto znam vaznost ET-a felne,i objasniti i tekstualno i slikovito ET felne i neke raspone rupa felni i tako to.Znaci okaci se tekst pa neko rece treba dodat ovo pa neka slika i onda na kraju pravi MR clanak da izadje u novine.Ja cu pisati ono sto si mi rekao o zastavi,pa kao sto sam ti rekao da bi mogao pisati kolko ocu mozemo uraditi nesto kao npr. dio I i dio II pa u dva broja da izadje to,ili tako nesto,isto da vazi i za druge clanke,ako se pise o nekoj vaznijoj,ili duzoj temi,ili bilo kojoj temi o kojoj mozete dosta da pisete,da se to podijeli u vise djelova i da popunimo i novine ucinimo zanimljivijim i da nama bude lakse da imamo vise materijala za objavljivanje.Pored ovoga sto sam rekao o zastavi,mogao bih napisati i nesto o tuningu scootera 50cc,ono koje su prednosti mane,sta se moze raditi,kojim redom,kako koje su cijene djelova neke slike i tako,eto ako se slazete i ako moze clanak da bude o motorima a ne samo o autima....