Author Topic: Auto PUT u Crnoj Gori  (Read 639 times)

Offline stefan123

• View Profile
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #20 on: March 12, 2008, 10:23:16 PM »
Ja kad sam rekao autoput mislio sam na saobracajnicu 1+zazstavna i na neka mjesta 2+zaustavna....pravi auto put  ::bye2::
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

acs

• Guest
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #21 on: March 12, 2008, 11:29:16 PM »
pogledajte dje se vrse snimanja iz aviona pa ce vam bit jasno...
Upravo zbog toga ljudi donose pogresne zakljucke i kupuju nepristupacna imanja misleci da ce bas tuda proc auto put i da ce se obogatit.... Rijeci su suvisne...[/quote]aaaa krsta ti? znaci ovi sto slikaju ovo iz aviona to rade eto cisto tako jer im se q`rac diga?  to sto ljudi kupuju imanja to stvarno ne znam.dje ce taj put ic to se ne moze potrefit u imanje ali da ce ic ici ce. preko crne gore albanija i do grcke sve. isto tako se i vrsi mjerenje put sjevera( prva ona reklama) zbog autoputa do tamo.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #22 on: March 13, 2008, 11:04:48 PM »
Snimanja se vrse i kroz moje selo al ne zbog auto puta nego zbog sirenja industrijske zone. Jos jedan razlog je da evropskim standardima treba da se sve ucrta i obiljezi.Mada ko zna mozda i snimaju zbog puta.... Ja svakako imam imanje koje snimaju neni samo moze biti bolje BOG TE CUO!!!

motorsport

• Guest
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #23 on: March 24, 2008, 01:18:48 AM »
kako god okrenes dio auto puta MORA proci kroz CG, jer preko nas prolazi jadransko jonska magistrala... Odakle tacno ide, od italije do grcke jel?

Offline Laki

• View Profile
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #24 on: March 31, 2008, 05:41:57 PM »
                                     NOVAC OD NAFTE ZA AUTO-PUTMinistarstvo saobra?aja, pomorstva i telekomunikacija ozbiljno razmatra da prilikom gradnje pojedinih dionica autoputeva primijeni hrvatski model finansiranja izgradnje tih infrastrukturnih objekata. Taj model ne predvi?a izdvajanje novca iz budžeta, ve? koriÅ¡?enje sredstava iz naknade (akcize) za naftne derivate, naplate putarina i traženje komercijalnih kredita.“Za koncipiranje ovakvog modela finansiranja, Hrvatska je koristila slovena?ki model iz 1993. godine, Å¡to govori o tome koliko je bitno razmijeniti iskustva sa zemljama koje su realizovale ili su u fazi realizovanja ovakvih kapitalnih infrastrukturnih projekata” – rekla je “Republici” portparol Ministarstva saobra?aja Jelena Kalu?erovi?. Prema hrvatskom modelu, uspjeÅ¡no primijenjenom u periodu 2000.-2007. godine, izgradnja se nije finansirala iz budžeta, ve? gradnju najve?im dijelom pla?aju voza?i. To je u praksi zna?ilo da se iz svakog litra goriva koju voza? kupi na benzinskoj pumpi devet centi izdvaja za gradnju autoputeva, a odre?eni postotak se izdvaja i prilikom svake registracije automobila. Osim toga, izgradnja bi se finansirala i od putarine, naknada za koriÅ¡?enje putnog zemljiÅ¡ta, te kreditima podignutim na doma?em i stranom tržiÅ¡tu. Pri tom ti se krediti ne finansiraju iz državnog budžeta, nego iz svih pomenutih izvora. Sva prikupljena sredstva u Hrvatskoj slivaju se u Hrvatske autoceste, preduze?e u vlasniÅ¡tvu države, koje finansira gradnju i održavanje autoputeva. Iz crnogorskog Ministarstva saobra?aja je joÅ¡ proÅ¡le godine najavljeno da ?e biti “detaljno pretresena” struktura cijene goriva, a to je pravdano ?injenicom da u nekim zemljama Evrope postoji praksa da se gradnja autoputeva i njihovo dalje održavanje po izgradnji sufinansira od akciza na gorivo. Preuzeto sa www.barinfo.cg.yu
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #25 on: April 02, 2008, 11:48:11 PM »
jel to znaci novo poskupljenje goriva zbog auto puta?

Offline X3M

• View Profile
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #26 on: April 03, 2008, 10:58:46 AM »
a najbolje bi bilo!to znaci da ce te pare koje su se vazda izdvajale "za puteve" konacno pocet da se ulazu u izgradnju tih puteva

Offline devil_may_cry

• View Profile
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #27 on: April 03, 2008, 02:08:06 PM »
to znaci da ce umjesto za auto put te pare dps-u u dzep   jaonema srece od auto puta,kao sto vec neko rece,to se se isfuserisat i opet ce za nekolke godine bit rupe po po metra duboke...a i ako se napravi i sve bude ok,mladi momcici ce gledajuci klipove iz njemacke francuske itd. hayabusa r1-ican itd. pozeljet da se sami voze 300 na sat,i naravno poginut  ::msn-wink::
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Filip

• View Profile
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #28 on: April 03, 2008, 02:45:31 PM »
Kolko nash narod iam predrasuda... ima li odje iko da pozitivno razmislja???  Bice autoputa! Kad ne znam, al ga mora biti. A shto se tice brze voznje... za sve postoji resenje.

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #29 on: January 24, 2009, 07:16:12 PM »
Da li sam ja jedini koji misli da ce u naredna dva mjeseca ova tema biti opet aktuelna?  rofl

Offline SFU

• View Profile
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #30 on: January 24, 2009, 07:19:57 PM »
ja bih ipak rekao mozda za 15-200ak godina!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

duka

• Guest
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #31 on: January 24, 2009, 11:12:56 PM »
E da mi ga je docekat ...

Offline brzi_pas

• View Profile
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #32 on: January 24, 2009, 11:49:32 PM »
15-200ak godina!
rofl clap2 rofl clap2 rofl
Nobody move, nobody get hurt!

shadow

• Guest
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #33 on: January 25, 2009, 07:15:45 PM »
pa dako stvarno krenu sa tim pravljenjem auto puteva kako najavljujual ipak nadajmo se da ce da ga docekaju nasi unuci  rofl roll2

Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #34 on: January 25, 2009, 07:44:09 PM »
prvo bi trebalo edukovat narod za voznju autoputem, da ne bi bilo voznje 120 u traku dje porschei briju po 220, pa stoga zakucavanja od pozadi i slicnih sr****, jer kad se desi nezgoda na autoputu to onda obicno preraste u havariju za par sekundi. cijenim da za tu edukaciju ima vremena.
Cecu sam puštio sa plejera da buca

shadow

• Guest
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #35 on: January 25, 2009, 07:51:35 PM »
to se slazem u potpunosti
« Last Edit: January 28, 2009, 01:43:03 PM by shadow »

acs

• Guest
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #36 on: January 25, 2009, 08:16:54 PM »
prvo bi trebalo edukovat narod za voznju autoputem, da ne bi bilo voznje 120 u traku dje porschei briju po 220, pa stoga zakucavanja od pozadi i slicnih sr****, jer kad se desi nezgoda na autoputu to onda obicno preraste u havariju za par sekundi. cijenim da za tu edukaciju ima vremena.
kakvih cemo tu problema da imamo moj brate.sa brzinom(manjom od dozvoljenje) ,kuliranjem u tatinog bmw i pricanje na tel,prestrojavanjem i stajanjem na sre autoputa da se poprica sa komsijom koji je stao sa autom ispred nas il da se popisa...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #37 on: January 26, 2009, 12:38:37 AM »
ovakohttp://www.youtube.com/watch?v=9D4u_1saHOw
slam.poke.drop.tuck.dope

shadow

• Guest
Auto PUT u Crnoj Gori
« Reply #38 on: January 26, 2009, 12:51:46 AM »
bas tako  ::yes::

alvin