Autoput... istrazivo sam na tu temu za moju emisiju Automanija na PONTA radiju, ukratko, evo do cega sam dosao:- Crna Gora treba da izgradi oko 250 km autoputeva (paralelno sa morem i krak ka sjeveru), na to treba dodati i jos 50-ak kilometara visokokvalitetnih prilaznih puteva (po svim standardima EU). Posmatrajuci cijene izgradnje u susjedstvu i konfiguraciju terena minimalna cijena puta bi bila oko 7 miliona eura po kilometru ( (250+50)x7.000.000 ). Dakle, cijena izgradnje autoputa u Crnoj Gori je priblizno 2.100.000.000 €. Znaci, preko dvije milijarde eura.- Zasto ce Crnoj Gori autoput? Za lokalni saobracaj. Ne, glupo. Scena, idem iz Budve u Ulcinj npr. Treba mi dvadesetak minuta da se od Budve popnem do autoputa, zadrzavanje na naplatnim rampama, gas po autoputu, pa opet naplatne rampe, pa voznja do Ulcinja. Ovdje se vidi da je za Crnu Goru najekonomicnije rijesenje nove brze saobracajnice. Isuvise je mala drzava da bi se autoputevi koristili za lokalni saobracaj.- Autoput ipak treba. Zasto? Zbog tranzitnog saobracaja. Ako nastavimo u integracije onda cemo imati sve vise tranzitnog saobracaja, pogotovo teretnih kamiona. Tu ne smijemo dozvoliti gresku Hrvatske koja dozvoljava tranzitnom teretnom saobracaju da se krece van autoputa. Time postaje upitna isplativost autoputa. Iz te perspektive EU ce prije pomoci da se izgradi krak paralelno sa morem.- Isplativost? Kod velikih infrastrukturnih objekata gleda se da se novac vrati za deset godina. Po tome ispada da autoput treba da prihoduje oko 17.500.000 € mjesecno bez troskova odrzavanja. To opet znaci da dnevno treba auto-putom da prodje bar 40.000 vozila (bolje teretni, veca putarina) DNEVNO, a ta brojka je ostvariva samo ako krenomo u integracije i poveca se tranzitni saobracaj. To opet znaci stabilnu politicku situaciju i kod nas i u okruzenju, a to opet znaci da ako Abanija ne napravi autoput, djabe nam.- Dokle se stiglo sa realizacijom? Hrvatska ce do pocetka ljeta zavrsiti krak autoputa koji ide do Ploca. U toku sledece godine bice zavrsen krak do Dubrovnika, a dalje, dalje nisu ni isprojektovali, cekaju Crnu Goru da vide kuda treba da udju u CG. Albanija radi na projektima i tamo su aktelne dvije dionice, krak koji se odvaja prema Ohridu (preko Elbasana) i krak koji direkno ide u Grcku. - Kako je kod nas? Ukratko, nikako, zasto mislim da se ova tema pojavila samo zato sto su sada aktuelni predsjednicki izbori, no, mozda gresim, ali ipak, sta govori iskustvo... Mogao bi dosta opsirno jer sam skupio dosta materijala na ovu temu, ali eto mislim da su ove kratke crte sustina.Rjesenje (realnije) je brza saobracajnica.