Author Topic: Yugo, zastava, fico - GALERIJA  (Read 5045 times)

Offline Marinovic

• View Profile
Yugo, zastava, fico - GALERIJA
« on: March 05, 2008, 06:54:33 PM »
Evo odje da kacimo slike vec pomenutih auta,za pocetak evo nesto od mene ,bice jos samo da uvatim vremena.                                                            
« Last Edit: March 24, 2008, 12:23:53 AM by motorsport »

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #1 on: March 05, 2008, 07:42:44 PM »

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #2 on: March 05, 2008, 07:51:11 PM »
MOTOR: Radilica serijska,klipnja?e serijske,klipovi serijski,ali modificirani iz razloga što su to zahtijevali ve?i ventili i dubina otvaranja istih. Odnos kompresije 12:1,kanali u glavi prošireni,bregasta sportska-odabrana(nakon konzultacija sa kolegom REVERCHONOM) u skladu s namjenom vozila,štelaju?a remenica bregaste,napajanje gorivom preko dva dvostruka Dellorto 45 sa pripadaju?om usisnom granom.Ispuh 4-2-1,serijski ispušni kolektor modificiran,a ostatak ispušnog sistema pravilno dimenzioniran.Mjenja?: 1. i 2. brzina serijske,3.,4.i 5. skra?ene(produkt mog ispitivanja i kombiniranja elemenata iz više tipove fiatovih mjenja?a).Trenutno diferencijal 13-53,a po potrebi 16-72,12-53,17-64,svi petobrzinski. Špera;ovisno o potrebi.Ovo su osnovni podaci,a o nijansama bi mogao još puno,puno pisati.Ovo je jucic iz Hrvatske, odlican moram "priznati"P.S.Inace ovi gore "slijepci" su najaca ekipa koja sredjuje jugice, svaki je sredjen sa ukusom, i svaki extra modifikovan...
« Last Edit: March 05, 2008, 07:55:33 PM by brzi_pas »
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Laki

• View Profile
« Reply #3 on: March 05, 2008, 07:57:51 PM »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #4 on: March 05, 2008, 08:00:42 PM »
Ovaj Bijeli yugo EXTRA izgleda,ali neka mi je samo zdrao sa ovom prednjim gumom,...kako skrece crazy crazy sto ih ne stavi nazad.....ne znam ::thumbdown:: ::thumbdown::
Jugic je interesantan po tome sto trazi shiru prednju gumu, od zadnje, to mu bitno utice na vozne karakteristike, ono jes "malo" neobicno, ali jbg, Yugo je to  ;)evo josh jedan...                         
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #5 on: March 05, 2008, 08:26:28 PM »
A ovo je bivsi od Mate iz Makarske,prodao ga je u djelove sad je poceo da radi drugog,mislim vec je odradjen veci dio posla,okacicu i njegove slike,a za ovog bijelog,nije da on oce siru prednju od zadnje no je to samo privremeno,svi oni stavljaju 175/50 (koja je zapravo siroka 195mm),kad sredi da sve cestri budu 8J ici ce i sve iste gume.Evo malo sa trkackih staza Hrvatske...                                                                                                                                                                                       

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #6 on: March 06, 2008, 02:30:44 PM »

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #7 on: March 06, 2008, 02:51:26 PM »
Vuki sto kazes na klip,jugo dere hondu civic a svi pricaju jugo ne moze dobro da se uradi...Sa 18" ::tongue4:: Jel dosta... happy2

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #8 on: March 06, 2008, 05:37:56 PM »
@Renault...E jbg nemam vise,ako nacem okacicu naravno@SFUMa jebo rucicu kad vidis ono ispod haube...@ 2fast2furious happy2Ne brini necu,jugo mi je specijalnost.Evo sad malo da ispostujemo naslov teme,zastava. Kao i svaki put bice jos...

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #9 on: March 06, 2008, 05:57:19 PM »
Pa dobro,ali svi pricaju jugo kanta nomos mu nista jace uvalit ispod haube mali prostor ovo ono,pa onda nikakva aerodinamika,to je nestabilno i sve te price...ako imas para moze se i jugo srediti da kida svaku hondu a ne ovu tranju.A B12 pojma nemam sto je to...uglavno jugo ja opravo civica ::bleh:: i posle prve krivine...Motor 1.8 16v golf gti, menjac buba...ATS 7J (uff da su crne kako bi izgledao  :eek:   ) ,185/55 R13, eko koza,Ladina Tabla, svidja mi se fora sa tablicom a i lijepo izgleda.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #10 on: March 06, 2008, 11:19:07 PM »
Evo i ja da se upisem sa Jugicima i Zastavom!Zastava 101 Cuveni Yugo  ::bleh::
« Last Edit: March 06, 2008, 11:22:11 PM by 2fast4you »

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #11 on: March 07, 2008, 11:09:45 AM »
Od kad su i spoileri postali zanimljivi... ::thumbdown::(ne odnosi se na ovog zadnjig sa dva motora...)Evo jedan od kad je nastao do onoga kakav je sad...Evo par slika, iz mog kucnog albuma, davno, davno, (prije 100 godina) to je izgledalo ovako...Pa.....Pa, postalo zajebano  ;) ...Pa, bas zajebano...         Ta da...         Evo malo i od Alex...                  Vlasnik je Mateo Milkovic iz Dubrovnika,Motor je 1.6 Delta kompletno odradjen, zamajac, klipovi, klipnjace, radilica, glava, 2 dvostruka Webera 40 + alquatti, bregasta preko 300 stupnjeva, Facet el-benz. pumpa, roll-bar, 13x7 sprijeda, 13x6 straga, ATS naravno, Avon slikovi, 13/53 5 brzina, skracena 3, 4, 5.Vozi se na slalomu i na brdu u klasi H do 1600 ccm.Integrale prosirenja, gewinde dvosmjerni amortizeri 80 kg naprijed, nazad 60 kg bez stelanja, ispravljena plata 3 lista, 18 unibola...
« Last Edit: March 07, 2008, 11:12:53 AM by Marinovic »

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #12 on: March 08, 2008, 02:25:12 PM »
Motor:-Blok Fiatov 1600ccm (Tipo od 90ks) za sada samo zamenjeni lezajevi,karike, posto je kupljen u dosta dobrom stanju, nije bilo potrebe za bilo kakvom obradom-Zmajac Fiat UNO 1.5-Glava Tipo 1.4 uradjena komplet menjani ventili,obradjeni ventili pod uglom, druge opruge, obradjena komora, bregasta (ne znam koja,ali po preporuci majstora, lift nesto preko 9.60mm ne znam ugao) ali znam da radi i to je najbitnije-Karburator Weber 32/32 DMTR, malo nacackane dizne , elektronska pumpa za gorivo Pierburg-kablovi custom duzine i modeli (NGK ofkors) i svecice opet NGK 8-ica toplotna vrednost Menjac:-Yugov 17/64 uradjeni luftovi, polirane caure Auspuh:-grana od keca (ne za dugo jos nadam se) jedan lonac slican kao kod EFI-ja ali doradjen po mojoj zelji, cev 48mm, uskoro 4-1 granaSkoljka:-89' god. prevarena na svim kriticnim mestima, nazad koska, napred koskaAmotrizeri i Trap:-prednji By Moca, tvrdo punjeni uljni, kracen stozer, opruga 30cm, zadnji by Bobo SD kraceni, dvosmerni, gibanj troslojni jedna platna 12m i dve po 8mm, nagib tockova, napred 1.5* nazad 1.0*Kocnice:-Bez serva,napred Uno Turbo (diskovi Zimmerman, plocice ATE Racing) nazad std. dobos (Ferodo paknovi) Enterijer:-sedista od Astre F GSi (prednja i zadnje), Sparco papucice, OMP volan, carbon fiber na par mesta, mala konzola ispod mesta za HU, pojasevi u 4 tackeExterijer:-Felne,OZ Racing Superturismo 15" 7J ET38 Gume 195/45 Dunlop SP Sport, distanceri nazad 8mm napred 10mm-jedan brisac, motor od floride-Sparco osiguraci haube, napred i pozadi-Isecena one glupe kutije ispod sajtne koje je fabrika izmislila za dizalicu-Opasan vizirI jos jedan:http://i230.photobucket.com/albums/ee147/DaniloBMS/7.jpghttp://i230.photobucket.com/albums/ee147/DaniloBMS/6.jpghttp://i230.photobucket.com/albums/ee147/DaniloBMS/5.jpghttp://i230.photobucket.com/albums/ee147/DaniloBMS/4.jpghttp://i230.photobucket.com/albums/ee147/DaniloBMS/3.jpghttp://i230.photobucket.com/albums/ee147/DaniloBMS/2.jpghttp://i230.photobucket.com/albums/ee147/DaniloBMS/1.jpg
« Last Edit: March 08, 2008, 02:29:08 PM by Marinovic »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #13 on: March 09, 2008, 10:52:39 PM »
Sto je marinovicu sto si posustao????Evo nesto od mene...

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #14 on: March 10, 2008, 01:43:35 PM »
Ma nisam posustao,nego samo ne mogu da vjerujem da niko nema nijednu sliku dobrog juga,pa samo ja kacim,to mi bzv....   I evo onaj bijeli od Matea iz Hrvatske dobio novi motor...                        @2fast2furiousKako je grdan ovaj sa lambo vratima kuku...

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #15 on: March 16, 2008, 02:15:37 PM »
Nesto se tema ugasila...

motorsport

• Guest
« Reply #16 on: March 23, 2008, 11:36:23 PM »

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #17 on: March 25, 2008, 02:39:05 PM »
Extra motorsport,ovo mi najljepsi primjerak Fiata 128,inace da nije njega nebi ni fabrike u Kg bilo...

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #18 on: March 25, 2008, 05:02:16 PM »
Generalno 1969-1985,medjutim bilo je raznih modela,2vrata,4vrata,karavan,coupe,onda raznih fizickih promjena(stari i novi tip,stari onaj sa okruglim farovima,tankim hromiranim branicima,novi sa kockastim farovima,plasticnim branicima,drugaciom unutrasnjoscu,takve su danasnje zastave...)Okacicu i slika tog auta samo da se nakanim,a evo malo jugica do tada...
« Last Edit: March 25, 2008, 05:47:16 PM by Marinovic »

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #19 on: March 27, 2008, 08:08:06 PM »
            I za par dana novi  :D