I da ne racunaj da ti dvogrli karburator daje 3-5 KS posto ga 1.4 motor fabricki ima.
ima ali nema ovaj. ovo je WEBER DMTR 30/32 tako da mu ipak daje od 3 do 5 konja
Jeli el.podizace,s kog auta kolko para,aj okac neke novije slike da vidimo kakv je sad.
vidji.. ovo auto je promijenilo 2-3 vlasnika. svaki vlasnik je na njega ,,puka,, 1000-2000 eura, pa cak i marko.naravno da niko ne ocekuje da ce da ga prodaje ali ipak dodje do nekih okolnosti pa mora. ne zelim da ulozim velike pare u njega. iskreno nebih volio da ga nikad prodam al nikad ne znas... Nisam ubacio elektrichne podizache jer mi nije neophodno. prvo shto cu sjutra da uradim je da mu uspem antifriz jer mi pasat i freelander stoje napolje a jugo u garazu. potom cu da uzmem neki skroman dvd player sa ekranom i ubacicu neko skromno ozvuchenje, da ne bude preko 150-200e. potom mu stavnjam filter jedan veliki od forda koji ce da mi fino ispuni prostor kod motora, i na njega pecurku cu stavit, mozda. potom ide farbanje felmi, bijele naravno, samo da ,,svanu,,. poslije toga ide farbanje ispod haube, i to ako bude kao shto se nadam da ce bit, bit ce extra. to je ono osnovno ali vazda iskrsne neshto novo. shto se tiche branika i ostalih spoljnih djelova, svaki predlog je dobrodoshao.

Tu smo nedje po ks samo sto ja na skodu tek trebam da radim nesto po tom pitanju a ti si manje-vise sve uradio.
nije sve u ks... happydance happy2