Author Topic: trkalica  (Read 3725 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
trkalica
« Reply #20 on: February 29, 2008, 10:47:07 PM »
Sa srecom milose okacicu neke slike u PS da dobijes inspiraciju ako budes htio da ga sminkas :)Tu smo nedje po ks samo sto ja na skodu tek trebam da radim nesto po tom pitanju a ti si manje-vise sve uradio.Koja je cijena???Sta planiras da mu radis, toliko da znam sta da te posavjetujem :)
« Last Edit: February 29, 2008, 10:54:43 PM by 2fast4you »

Offline Domo_TS

• View Profile
trkalica
« Reply #21 on: February 29, 2008, 11:21:54 PM »
I da ne racunaj da ti dvogrli karburator daje 3-5 KS posto ga 1.4 motor fabricki ima.
ima ali nema ovaj. ovo je WEBER DMTR 30/32 tako da mu ipak daje od 3 do 5 konja
Jeli el.podizace,s kog auta kolko para,aj okac neke novije slike da vidimo kakv je sad.
vidji.. ovo auto je promijenilo 2-3 vlasnika. svaki vlasnik je na njega ,,puka,, 1000-2000 eura, pa cak i marko.naravno da niko ne ocekuje da ce da ga prodaje ali ipak dodje do nekih okolnosti pa mora. ne zelim da ulozim velike pare u njega. iskreno nebih volio da ga nikad prodam al nikad ne znas... Nisam ubacio elektrichne podizache jer mi nije neophodno. prvo shto cu sjutra da uradim je da mu uspem antifriz jer mi pasat i freelander stoje napolje a jugo u garazu. potom cu da uzmem neki skroman dvd player sa ekranom i ubacicu neko skromno ozvuchenje, da ne bude preko 150-200e. potom mu stavnjam filter jedan veliki od forda koji ce da mi fino ispuni prostor kod motora, i na njega pecurku cu stavit, mozda. potom ide farbanje felmi, bijele naravno, samo da ,,svanu,,. poslije toga ide farbanje ispod haube, i to ako bude kao shto se nadam da ce bit, bit ce extra. to je ono osnovno ali vazda iskrsne neshto novo. shto se tiche branika i ostalih spoljnih djelova, svaki predlog je dobrodoshao. :)
Tu smo nedje po ks samo sto ja na skodu tek trebam da radim nesto po tom pitanju a ti si manje-vise sve uradio.
nije sve u ks... happydance happy2

Offline Marinovic

• View Profile
trkalica
« Reply #22 on: March 01, 2008, 09:08:03 AM »
Ma ne mogu vjerovati da je 1.4 fiat isao sa jednogrlim karburatorom,a taj sto ti imas je isao na 1.3 zastavine motore.Sto se tice predloga,sam si rekao svoje planove,sto se tice spoljasnjosti nebi mu ja nista dirao,bolje malo sredi enterijer da se fino osjecas kad se vozis u njega.

Offline shajo

• View Profile
trkalica
« Reply #23 on: March 01, 2008, 03:57:59 PM »
hahahahahhah dobri vicOvineka je srecan taj auto, da te glava ne zaboli.malo te konjske snage pripogledaj dobro.ne trchi dok ne izbrojish konj po konj
ohajtenzgut nei shpikinguz

vidra

• Guest
trkalica
« Reply #24 on: March 03, 2008, 07:07:36 PM »
Nek ti je sa srecom pa nemoj da mu izgoris dihtung na glavi kao sto je to uradio moj kolega na fiatu puntu iako neznam kako je to izveo. ::drive2::

Braveheart

• Guest
trkalica
« Reply #25 on: March 03, 2008, 10:27:30 PM »
i ja bih stavio felne 6 jota obavezno....extra ce da izgleda onda , a i bolje ce se ponasati u voznji sigurno...i mozda da mu malko zatamnis stakla i zadnji branik u boju auta....  ::yes::

Offline bmw_fan

• View Profile
trkalica
« Reply #26 on: March 27, 2008, 02:14:22 AM »
mikeli daj te slike oca mu ebem...a moram pustit onog  plane opela na tvog juga kad dodjem  rofl pa onda kod lakija na  cheers1...a moz sanjat sto cu pustat lanciu na jugica (ona je samo za passata, da ne pricam sto se desilo prosli put :D )

Offline devil_may_cry

• View Profile
trkalica
« Reply #27 on: March 31, 2008, 06:33:34 PM »
bas mi se svidja jugo...zvuk me zivo intersuje..
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
trkalica
« Reply #28 on: March 31, 2008, 08:44:35 PM »
zvuk je dosta dobar..odma da ti recem..slusao sam ga kad je proletio pored mene prije nekolko..dok je kod marka bio
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline devil_may_cry

• View Profile
trkalica
« Reply #29 on: March 31, 2008, 09:02:34 PM »
e onda nemam zamjerki  ::thumbsupup::
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Domo_TS

• View Profile
trkalica
« Reply #30 on: April 01, 2008, 04:13:31 PM »
mikeli daj te slike oca mu ebem...a moram pustit onog  plane opela na tvog juga kad dodjem  rofl pa onda kod lakija na  cheers1...a moz sanjat sto cu pustat lanciu na jugica (ona je samo za passata, da ne pricam sto se desilo prosli put :D )
njaknjaknjak shto je bilo s passatom? nisi mi ni prashinu vidio. a ne moze lancia sa yugom na crtu, to zaboravi. neee pa da joj NOS umetnesh  ::tongue4::zvuk je onako... dobar ahhahahahahahahaha ja nadjoh neki klip sa mojim jugom. aaaa masha masha  lolabove  ::bash:: roll2http://www.youtube.com/watch?v=vG_-oE9y61M&feature=related
« Last Edit: April 01, 2008, 05:58:09 PM by borus_mudus »

Offline SFU

• View Profile
trkalica
« Reply #31 on: April 03, 2008, 12:03:16 PM »
ha ja nadjoh neki klip sa mojim jugom. aaaa masha masha  lolabove  ::bash:: roll2http://www.youtube.com/watch?v=vG_-oE9y61M&feature=related
tehnichki savrsheno!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Marinovic

• View Profile
trkalica
« Reply #32 on: April 03, 2008, 12:43:24 PM »
samo se Braveheart  zaebo sto je prodao stare felne,stojale su mu vise nego savrseno...

Offline Filip

• View Profile
trkalica
« Reply #33 on: April 03, 2008, 03:10:52 PM »
axaxa extra je i zvuk i auto!!:) i vozac je sladak :):):)

Offline Domo_TS

• View Profile
trkalica
« Reply #34 on: April 03, 2008, 06:35:04 PM »
samo se Braveheart  zaebo sto je prodao stare felne,stojale su mu vise nego savrseno...
ove mu stoje 20 puta bolje, bar po mom ukusu. one su mu samo ljepshe stajale jer su shire.

Offline Marinovic

• View Profile
trkalica
« Reply #35 on: April 03, 2008, 06:52:53 PM »
Ne znam one su bas bas rijetke,jos 6J,extra gume bile na njih,kao sivene za trkackog juga,po srbiji bi mnogi trkaci dali bubreg za njih.Inace u galeriju zanimljivih yugica imaju slike yuga iz BG koji sad nosi te felne,sa njim se brave... mjenjao..

Offline oneya

• View Profile
trkalica
« Reply #36 on: April 04, 2008, 01:40:09 PM »
bash fino!!
axaxa extra je i zvuk i auto!!:) i vozac je sladak :):):)
ja ne vidim ko vozi!!   rofl roll2

Braveheart

• Guest
trkalica
« Reply #37 on: April 04, 2008, 04:12:06 PM »
da je ovaj jugo ostao u mome vlasnistvu definitivno bih mu stavio ATS classic 6j ili 7j , metnuo bih mu mjenjac sa 13/53 prenosom i 4 brzine , i promijuenio bih karb....ako me poslusas i ovo uradis , slobodno na crtu i sa mnogo jacim autima  respect ..... e da, ako se ima sredstava ne bi bilo lose ni da se skoljka ucvrsti sa gradskim roll-barom

Offline Marinovic

• View Profile
trkalica
« Reply #38 on: April 04, 2008, 06:34:05 PM »
Te felne su najjace felne medju ovim da recem starim felnama,sto se mjenjaca tice,bolje stavi 5 brzina 13/53 sa zastave poly tj pick up,isto je kraci preonos al imas 5-tu za vecu max.brzinu,a i njemu dalje mos skratit trecu npr i ima auto da ide ko lud,ako se kad odlucis za prodaju javi,da ga uzmem pa da vi pokazem kako se pravo sredjuje jugo... ::msn-wink::

motorsport

• Guest
trkalica
« Reply #39 on: April 04, 2008, 07:59:50 PM »
najjace felne za juga, zastavu, una i sl. auta su one od BMW-a e21, kao sto sam ja imao na una...