Author Topic: Skoda Octavia 1,9 TDI  (Read 20103 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #600 on: November 07, 2009, 07:59:38 PM »
Jebi ga lijecim ego time sto nemam Yetija pa ova kukvica to mora odradit happy2A sve ovo hrom je odavno maceno (sem kucista antenice). Mada da mogu nac original okvire retrovizora (koje pasuju na milimetar) opet bi ih vratio dok za kvake nijesam siguran da bih opet u to isao. A trakica srebrna je samo probno stavljena da vidimo kako ce se pokazat tj. da li ce se uspijet odrzat a drugacije ce izgledat ako se pokaze dobrom.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #601 on: November 12, 2009, 10:35:34 AM »
Eto tako  happy2

Offline SFU

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #602 on: November 12, 2009, 01:12:54 PM »
definitivno bolje nego rotkape!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #603 on: November 12, 2009, 01:16:03 PM »
I tvrdje i neudobnije i zajebanije (nema saT djipa-ojha na trotoar, milimetarskog mimiolazenja sa ivicnjacima, bezbolnog prelijeta sahti i sl) happy2Vozi se ka po jajcima, pazi se, upravljac tezak, servo zuji ako ocu u mjesto da okrenem volan - samo da nebude zajebancija povodom toga pa cemo za subjektivni osjecaj lako happy2

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #604 on: November 12, 2009, 01:44:48 PM »
ko iG je jutros prvi vidiooo?? :D :Drekao sam sve njima jutros..i nasmijao se kad sam vidio kako prelaze lezeci!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #605 on: November 12, 2009, 01:55:08 PM »
svidja mi se kako su "cucnule".  ::thumbsupup:: ::thumbsupup::samo bez blatarica ako moze momci i to je to, ne treba nista vise dirat ovo auto ;)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline brzi_pas

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #606 on: November 12, 2009, 02:00:59 PM »
A fala q-rcu da si stavio neke felne....  :party:Inace, po opisu bi se reklo da si stavio 19" a cini mi se da su 16''?
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #607 on: November 12, 2009, 02:16:05 PM »
vidish ja sam mislio da je 15 zbog balonki! ali moze stoji joj, sad izgleda kao bolje opremljena oktavija!ali ako moze neka slika izbliza ili bolji res!

Offline vuki

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #608 on: November 12, 2009, 02:51:10 PM »
extra

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #609 on: November 12, 2009, 04:13:10 PM »
Hvala dobri ljudi!felge su 7x16 a gume 205/55R16 Nokian i3. Nijesam znao kolko PG ima rupa i loseg asfalta dok ovo nijesam stavio happy2! Nije sad da je katastrofa, nemo'te me pogresno stavit, al sta cu kad sam navikao na mekocu onijeg 15"-ica kao da lebdim u odnosu na ove. Mozda je to stvar navike al svejedno za koji dan idu zimske nazad.Blatarice ostaju i bez toga nemoze jer ako cemo iskreno Octavija bez blatarica je meni namrtvo grdna.tiCo: smej se smej, samo se smej really!Vidjecemo tebe kad stavis 16"-ice kako ces se onda guzit groz grad - ima da imas ubjedljivo najsporije auto u PG rofl

Offline Nemanja

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #610 on: November 12, 2009, 04:13:17 PM »
nisi mogao ljepse naci,prelijepo stoji ::wub::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #611 on: November 12, 2009, 04:16:17 PM »
fala veri mach!

Offline Bole

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #612 on: November 12, 2009, 04:36:41 PM »
e neka si stavio felne vise vakat je bio...cus tvrdo,ajd da te provozam malo u mog golfa :D tebi ovako dignut pa jos vidi kolika guma pa ti tvrdo.Ne zebaj odlicno je to ne diraj nista vise mozda samo xenom kit...Greota sto nisu felne broj vece,al nije lose ni ovo i svidja mi se cak ;)[color=][/color][color=][/color]

Offline TROPHY

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #613 on: November 12, 2009, 04:39:52 PM »
Na prvi pogled sam mislio da je PS, pa malo protrljah ochi, kad ono prave felme!!! :D Wow  clap2Fino joj stoje samo mi u ochi previshe upadaju ove naljepnice :P a shto se tiche blatarica, skini joj barem 'samo' prednje... ::msn-wink:: Jer ja mislim da vishe ni Lada ne stavlja prednje blatarice :D

Offline Bole

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #614 on: November 12, 2009, 04:48:06 PM »
e naravno ove suvisne stvari skidaj sto kaze trophy...nisu brate iz iste price blaterice i alu felne ma kakvi iz iste price iz razlicitih su knjiga...[color=][/color][color=][/color]

Offline Filip

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #615 on: November 12, 2009, 05:56:01 PM »
Srecno srecno, svidja mi se.

Offline bo8an

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #616 on: November 12, 2009, 06:37:09 PM »
svidja mi se, ide uz stil  ::thumbsupup::
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline SFU

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #617 on: November 12, 2009, 07:09:13 PM »
znachi ti si kupio i nove gume i nove felne!?i izabrao ove gume i ove felne otprilike 3*110 i 3*80 oko 550-600evra!?

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #618 on: November 12, 2009, 07:13:40 PM »
Yes of skroz!Ispadnulo 579,00 Evura i 00 cenati! Mnogo al castismo skodilaka - zasluzio je!Sto mislite da izduvam jedno 0,2 bara iz zadnjijaH gumaH da gi omeksam malo jer ili mi nesto nije u redu za zadnjim trapom ili su ove gume prepumpane - u sta sumnjam - na poprecne neravnine oce zadnji trap da mi iscupa kolko se cimne to mi najvise smeta. Inache tvrdo kao tvrdo nije al nekako skakutavo bem li ga!Blatarice ostaju, Xenon kit se ne stavlja u ove farove jer nemam duse da kopam drugijema oci a naljepnica vidjecemo vremeno - ovo je bila samo probna!

Offline ulicni trkac

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #619 on: November 12, 2009, 07:17:23 PM »
napokon brate vise...koja je ovo felma-mislim marka jer se nista ne vidi na ove slike,ako je mozes izbliza slikat......e moj prijedlog,za promjenu skinuti sve naljepnice(pimp my skoda,one gromove pozadi i ovo sa strane) znam da ti se svidjaju i sve to ali probaj mjesec dana bez njih-kulturnije je auto,a vazda ih mozes odstampat za 5eura...i ako gledas po stranih foruma kola-svi 'fora' naljepnice lijepe na zadnjem staklu,pri dnu ili sa strane(mozesh ih tu prebacit za promjenu)...no,smorih te :suicide2: