FelUge nisu nesto posebno jer ovo su one sa "prstenom" sa strane i one na skodu djeluju smijesno sem ako ne stavim 18"-ice ili 19"-ice, jer na onoliko auto 17"-ica izgleda kao 16"-ica. Inace nije los model, Bobert je jako dobra firma. I gume bi mora zamjenit jer meni na 205 ide 50 a ne 45, i kome cu prodat ovu rijetku dimenziju, koja po pravilu ne bi smjela da se stavi ni na jedno VW auto (za ostale ne znam).A skodilak ima 90ks i to britkih sto veli SRT8 s obzirom na masu. Mozda ima par njih vise jer je mican katalizator, al ne znam. Serviser iz ovlascenog skodinog servisa koji je probao rekao je da ide mnogo bolje nego masu ostalih od 90ks. Za sada je solidno, dok je dvoje u auto, znam da iznenadim dosta drugih TD(I) vozaca, al kad se maximalno optereti put CT-a ili sl. fali joj nekih 20-etak konjuha!@devil: ako placem za njima 3 godine (sto je nemoguce jer auto imamo godinu i po) to ne znaci da cu uzmem prve na koje naletim, pa makar mi se i ne svidjale. Polako, trazi se nesto al sad bas i nije velja zurba jer imam nove 15-ice pa do ljeta imam doooosta vremena.