Author Topic: Skoda Octavia 1,9 TDI  (Read 19788 times)

SRT8

• Guest
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #280 on: July 14, 2008, 10:13:29 PM »
ti si poludio sa tim blatalicama... ::big_boss::

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #281 on: July 14, 2008, 10:26:57 PM »
Ja na skodu isto imam fabricke blatnjarice samo sto meni hvali jedna pa su mi suvozaceva vrata uvijek blatnjava!Dakle moj je savjet ako ces da ti kola budu manje-vise stock i elegancija OSTAVI, a ako ces na styling i tuning onda SKIDAJ!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #282 on: September 01, 2008, 11:44:26 AM »
Pozdrav!Evo nesto se trgovalo...pa da pocnem...Kupljen green filter koji se mijenja na 100.000 hiljada km, kupljena tecnos bas namijenjena za green : 0Filter se dosta osijeca sto me iznenadilo, prije svega povuce dosta dobro, a takodje se i cuje dosta dobro (u visoke obrtaje)....Filter + tecnost = 80 eura...onda kupljeni hrom retrovozori.... ...ondaK sam uzeo....papucice od RS original..32 eura (skupo u mp fyou1) ...hrom dio za antenu... kostalo 8 eura uzete original skodine prednje blatarice one prije su bile odvratne gumene......kostalo 14 euraslike citavog aFta kad se opere fino i voskira....\..takodje sam uzeo maglenke od felde da stavim dolje u branik kao dnevna svijetla njih josnijesm ugradio...
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #283 on: September 01, 2008, 11:48:43 AM »
Neka si se castio,milo mi je zbog tebe ! Postoji li sansa da se uzmu i neke nikovane lajsne,kad vec ima brave i retrovizore,ja bi stavio i blatarice niklovane !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #284 on: September 01, 2008, 11:58:33 AM »
....nesto nebi vala blatarice niklovane stavio rofl....sto se tice hroma je gotoooovooo, nema vise ostalo bi bilo kich......ovo je sto je extra je...haha i nijesam vala puno stavio, kvake, retrovizore,antena....nista vala vise.....neke felgice da se stave......i jos puno toga chip, opruge ili amortizeri.....kocnice....ali jos treba vremena da dodje do toga......ljudi jedno pitanje....ocu ove maglenke da stavljem doljle u branik, e sad moram li sprovodit novi kabal do njih ili mogu da uzmem  sa postojecih maglenki koje su mi u farove da mi rade sve zajedno na isti prekidac....aj ko zna neka pomogne...poz..

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #286 on: September 01, 2008, 06:10:47 PM »
...pa jeste to su blatarice...to su "preuzeli" englezima tkav stil tuning je engleki....."motor ko bog".......fabricke stopke farove......i ogibljejne isto da te drzi docrne zemlje......evo ko npr ovaj Audi... respect

Offline vuki

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #287 on: September 01, 2008, 06:12:37 PM »
bravo manijak  ::thumbsupup:: styling po mjeri!ps madjo, 3 slika, vidi sta ti je japanska kuka  roflps2 kakvi crni englezi

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #288 on: September 01, 2008, 06:21:41 PM »
....eto ni ja do prije nijesam vjerova dok nijesam procita kao neka knjiga tuning by uk...nemam pojima.....to je kao pravi engleski stil, maglenke neke velike od kamiona....dobar motor blatarice...i neka sranja.....ali ipak ja mislim da je taj stil tuninga zapoceo japan......to sto ti kazes JDM.....ali eto odje da nesirimo pricu o tome.........e da sto se tice tog aMudija...to je cudoviste brate....najbolje vrijeme......bolje cak od Corvete.....ostavlja brazde za sobom...a zvuuuk...da ne pricam... respect
« Last Edit: September 01, 2008, 06:23:19 PM by tuningmaniak »

Offline devil_may_cry

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #289 on: September 01, 2008, 09:35:15 PM »
dobar posa manijaci!  punk ::thumbsupup::
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #290 on: September 01, 2008, 09:52:22 PM »
hvala !  cheers1

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #291 on: September 03, 2008, 05:04:17 PM »
...evo kako to izgleda.....ja sam zadovoljan sto je najvaznije :party:

Offline vuki

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #292 on: September 03, 2008, 05:13:01 PM »
moj savjet - alu felne i xenon i vise nista , ama bas nista ne diraj i imaces jako kulturan auto!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #293 on: September 03, 2008, 06:00:11 PM »
....a znam evo sad udjog u kucu....ima sam raspravu sa jednim komsiom "pametnim" koji se "razumije" u kola....ja reko ocu da stavim 17'' na skodu...on iz cista mira sto ceti to..ja reko sto eto, bezveze da potrosim pare.....on veli a dje 17'' to usporava auto, to nemoze nidje to nece da ti stane pod blatobrane, ovo ono....dobro druze necu ih stavljet, e tako me iznervira...veli ti samo citas knjige i nista neznas......ja ponovo, eto da vidim oce li svatit....ja stavljem felgu koja mi farika preporucuje...a to nemoze nemos da vijerujes sto pise....ok cao odo da veceram...cao...
« Last Edit: September 03, 2008, 06:02:39 PM by tuningmaniak »

SRT8

• Guest
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #294 on: September 03, 2008, 06:23:46 PM »
super izgleda, samo morash da stavish felge i to 18" i spushti auto za 2 cm... to bi ja uchinjeo coolthumb

Offline stefan123

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #295 on: September 03, 2008, 06:40:55 PM »
...ja sam samo htio da pozdravim komsiju...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #296 on: September 03, 2008, 07:11:55 PM »
u pozitivnom smislu?ps: RST8 to je vec mnogo a nije za nase puteve....ali postujem taj prijedlog cheers1
« Last Edit: September 03, 2008, 07:18:37 PM by tuningmaniak »

SRT8

• Guest
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #297 on: September 03, 2008, 08:22:13 PM »
shto znam , na Z 19" nijesu skoro nishta promijenile udobnost, ali razumijem te...no treba sam ti dat ovaki savjet:"kupi mu offroad tockove i podigni ga za 2 cm" jer je u toku DZIP Revolucija u CG tako bi se uklopio ..."  shala

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #298 on: September 03, 2008, 08:29:26 PM »
....hahaha pa da znas neki rally tuning....haha....ali ja ipak ostajem pri nekim 17''-cama.........ali su skupe brate odje bruka... samo felge bez guma ispod 500-600 eura sto je skupo dosta......a polovne sve sto je dobro prodje za po ure.....ali cekacemo.....

SRT8

• Guest
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #299 on: September 03, 2008, 08:48:42 PM »
500 -600 pa shto znam , ako su felge brand name onda je to dzaba, medjutim ove crne sa crvenom linijicom na Z su kostale $2100