Author Topic: Skoda Octavia 1,9 TDI  (Read 19511 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #80 on: April 10, 2008, 06:45:51 PM »
Da to mi brat bio,i ono malo prije sto je gore napisa mi zajedno aktivni ana ovaj forum.Izbaci cu ja slike, Nokiom je slika pa nijesu slike ka sa moga EF81 ::msn-wink:: nikad nisu imale dobru kameru.(naravno ove slabije verzije)
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #81 on: April 19, 2008, 03:29:49 PM »
Aaaaaa vidji ko me je danas nasao na parking hi hi hi hi!!!  clap2Ja vidjog alfa trula "tresnja" sa OZ felnicama i reko ovo je sigurno Stefanko, daj da ga slikam za svaki slucaj. Malo me zbunise one UL table!!!!!!P.S. Kakva sjedista imas brate sto je ono, moze li se ono kako ugradit u Octaviju??????????? really!

Offline stefan123

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #82 on: April 19, 2008, 03:51:49 PM »
 rofl rofl...Da reg-ana na UL...imala se veza na procjenu u Bar-skoj carini pa...::msn-wink::
P.S. Kakva sjedista imas brate sto je ono, moze li se ono kako ugradit u Octaviju?Huh?Huh?Huh?? really!
Obicna - kolko nesto moze bit obicno u Alfi  \silly3 ...Imaju SP3 koja su cista perverzija - Kako mi je stao na zulj jedan lik sto ih sad prodaje za 280€..uhh
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #83 on: April 19, 2008, 04:02:37 PM »
Uf nisi mi ovo treba pokzaivat, ja sam ti slab na dobra sjedista. Vec sam poceo trazit po Ceskoj za ovu moju kukavicu nesto bolje i nadjog od Golf-a IV sportska crno/plavi textil, skoro nova, sva moguca podesavanja, djeljiva, sa nalonima za glave, komplet prednja + zadnja za cca 300Eura!!!! MAda nesto sad mozgam bi li moga ucerat umjesto ovih mojih ona iz Octavie II kako su samo udobna da znas, a drze tijelo u krivine nevjerovatno!!!!!Jeli to cijena za prednja + zadnja ili samo prednja? Slike su dosta lose, jesu li ocuvana ta sto ih taj lik nudi, sa sve AirBagovima? Ako jesu fer ti je cijena, jer su ova sjedista sto ti kazes perverzija.P.S. Glibaviji sam od tebe nanana!!!!!!!!!!! ::bleh:: ::bleh::P.P.S. one felge mi iz daljine vise izgledase ka 15" no 16"!!!!! Al su uzivo extra, jos i da ti je auto bilo cistije suck_kr?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Offline stefan123

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #84 on: April 19, 2008, 04:11:39 PM »
Prednja + zadnja + oni mali tapaciri sto idu u vrata...Ocuvana odlicno po njegovim rijecima...a vjerujem jer je Alfista...Cijena je bezda za takve siceve ali jbg...sad uzoh felne...moram jos neke sitnice uradit....viljusku prednju desnu (pocela je ponekad malko da se cuje)...AirBagovi u sicevima ?
P.P.S. one felge mi iz daljine vise izgledase ka 15" no 16"!!!!! Al su uzivo extra, jos i da ti je auto bilo cistije suck_kr?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Ne znam zasto...ali djeluju kao da su manje, nekako oni krakovi ulaze pa izgleda tako (ovo su one ST 1...ove nove ST2 krakovi idu do kraja pa djeluju vece)...A kako ce mi bit cisto auto kad pada kisa po cijeli dan...Moram ovaj branik pothitno sredjivat....no ovo me vrijeme ebe...
« Last Edit: April 19, 2008, 04:14:59 PM by stefan123 »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #85 on: April 19, 2008, 05:00:08 PM »
Vise nego dobra cijena (makar po meni)!!!!! Jos uz to dobijas i tapacirunge na obloge vrata!!! Pa to ti je extra jer jeftinije sigurno neces naci od toga. Jes da je crvena malo bzv za interier al kod alfe mi ne smeta jer je njoj crvena prirodna boja a i nije previse napadno a i slaze se uz tvoju boju!!!!Mislio sam na bocne AirBagove ako ih ona ima u sicevima (ili ako ih uopste ima), jer neki proizvodjaci stavljaju bocni AirBag u sic (skoda, VW), neki u B stub a neki poput BMW-a u vrata. E na to sam mislio! Znam kako je to kad ti se otvori mogucnost za uzmes nesto takvo na auto, al te pare moras ulozit u servis!!!! I ja sam ima u planu felge ili makar te siceve odje da nadjem za skodilaka, al onda pocese da mi se od ovih nasih bajnih i besprekornih puteva  fyou1(koje placam i kroz preskupo gorivo, i pri registraciji) poceli cuti selen blokovi + nosac spone + gumice balans stangle (koje redovno posle kise podmazujem jer se cuje ka da ide kakav ograman dzip) pa onda ulje i filteri, tako da styling ostaje u drugom planu!!!! A tek kad mi dodju na red kaisevi na 160.000km, kuku lele, bice ona jos koju godinu na rotkapnama! cryingP.S. A sto ti fali braniku nesto nijesam primjetio da mu fali nesto?????

Offline stefan123

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #86 on: April 19, 2008, 05:07:01 PM »
Sta mu fali ? - Nista sem sto je puknut na dva mjesta + ona mreza ispod je slomljena...na parking..kukom neko...Ali sredice se to.. ::msn-wink::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #87 on: April 19, 2008, 05:31:12 PM »
Auf kuka jes gadna dodatna oprema za ostale ucesnike u saobracaju al zlata vrijedi vlasniku pogotovo u nasem saobracaju!I mene ceka sredjivanje komplet branika, u najboljem slucaju samo lakiranje jer je prednji odozdo ocesan od previsokih trotoara a zadnji sam ja malo obiljezio kad sam je kupio dok je nisam svika (zlatili se parking senzori)!!!!!!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #88 on: April 21, 2008, 08:09:00 PM »
Sta kazete na ovo: ILI ovo:

Offline ulicni trkac

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #89 on: April 21, 2008, 08:26:54 PM »
nije loshe moj predlog ti je: -farabanje lajsni na branicima i vratima  ; -feluGe(obavezno,ali nishta ispod 17'' na ovom autu)  ; -micanje ovih Krom kvaka,prefarbaj ih u boji auta  <-bilo bi drugo auto

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #90 on: April 21, 2008, 08:32:57 PM »
Te kvake sam dosta platio a uopste nisu ruzne naravno stvar ukusa.Nece bit same ako bog da stavice se hrom retrovizori kao i oko antene hrom navlaka i to ti je to sto se hroma tice.A za te felge kako sta iskoci,ove sto sam radio u shopu su MAK perfektno stoje na Skodu Octaviu.

Offline SFU

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #91 on: April 23, 2008, 06:33:57 AM »
pa jesi li primjetio prije nego shto si stavio kvake da nemash hrom okvir oko prozora, nemash hrom na lajsnama preko branika?a bez toga na ovu boju auta te kavake ODUDARAJU - nema LOGIKE!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #92 on: April 24, 2008, 01:33:35 PM »
Dobro tebi se ne svidja to ti je stvar ukusa. Nemoram imat sve to sto si nabroja da bi stavio kvake i retrovizore.Sta jos treba necu ga kitit.Znaci ako oces da stavis nesto decentno od hroma moras citavo auto okitit..... ::msn-wink::
« Last Edit: April 24, 2008, 01:37:34 PM by tuningmaniak »

Offline SFU

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #93 on: April 24, 2008, 02:16:38 PM »
ne! ja ti kazem da se takve stvari (hrom detalji) stavljaju ako vec imash neke druge hrom detalje - ovako odudaraju!a ja da imam neke hrom lajsne ili sl ja bi ih matirao - hrom nije za "racing look"!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #94 on: April 24, 2008, 02:23:27 PM »
Pa nece bid "racing look" nego decentno a uz decentno idu horm dodaci.Ps:One lajsnice sto se prodaju po tuskoj nece da se stavljaju nije mi na kraj pameti samo firmirano.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #95 on: April 26, 2008, 02:47:21 PM »
Evo se trgovalo KENWOOD 30 cm 200wrms,800max,35eura na snizenje bio oko 40eura.Sinoc bilo dosadno pa ja, brati i drug sa golfom iskocili malo da se glupiramo (napunili boce vodom i postavili da vozimo slalom rofl rofl) evo koja slika samo onako, a imam nekoliko klipova to je sprdnja bila rofl
« Last Edit: April 27, 2008, 11:45:35 AM by tuningmaniak »

Offline Marinovic

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #96 on: April 27, 2008, 06:35:13 PM »
a dje ste to vozili....

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #97 on: April 27, 2008, 08:51:59 PM »
Ovamo u jednu svjeze asfaltiranu ulicu u PG (na stari aerodrom kod Mec auta - onaj krak bulevara koji jos nije zavrsen). Extra je bilo. Kako smo se isprdali, do tri smo sinoc avetali! Boce sve koje sam imao (oko 15-estak) napunili vodom, rasporedili na otprilike 8met pa nam to bi presiroko pa onda smanjismo na 5-6m e tu je vec postalo cupavo! Iznenadi me Octavia, kolka je odlicno sam odvozio, nijedan "cunj" nisam obalio. A s II-kom je bilo krvavo, sekali se s volanom ka da kosimo (nema serva ::taz::), a onda smo ubrzali tempo sve dok mi ovaj drug nije zavrsio na trotoaru. Tad smo se vec opasuljili pokupili boce i doma. Nedje cemo sledeci put to bolje organizovat, po danu na parking kod kombinata i probacemo druge testove da napravimo (izbjegavanje prepreke, obrtanje pod 90 stupnjeva, kocenje, slalom u rikverc) samo kad skupim jos boca.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #98 on: April 27, 2008, 10:13:46 PM »
skoda vrh ispala...a ovaj golf... hbeat ::wub::
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Octavia 1,9 TDI
« Reply #99 on: April 27, 2008, 10:25:14 PM »
A golf je malo skaka po totoarima  ::drive2:: usko mu bilo, a i nije navika na asfalt pa se malo zbunio! P.S. Dako do nekog sljedeceg okupljanja "NAS FORMULASA" ugradim ovaj woofer pa da malo rasturamo one limove kod kombinata!!!!!