Nemoras nista gledat te specifikacije! Po njima mozes stavit najvecu gumu 175/65R14, a to Ti po meni se neisplati radit ako neces stavljat nesto malo vece! Kad vec radis radi da valja! Ako oces 14" preporucujem Ti dimenziju 185/60R14 (te felme su imali neki akcioni modeli iz 97godine)! Najbolja solucija bi po meni bila da ugradis 195/50R15, cime neces promjeniti nista vezano za geometriju i promjer tocka (znaci ostace Ti u okviru fabricke dimenzije 165/70R13 ili 175/65R14 jedino sto ce guma biti niskoprofilna pa ces morat malo pazit na rupe i trotoare)! Ali ova dimeznija vuce i jednu negativnu stranu - pogadjas sigurno, u pitanju su zadnji blatobrani! Ako ovo ugradis morat ces poc kod nekog dobrog limara da ti savije rubove zadnjih blatobrana (nista strasno, ako se dobro uradi nemora se ni lakirat ni nista)! Sto znam ja ne bi mozda stavlja ove ATS-ke no neke fine petokrake i ima da bude mrak! Jos bolje bi na tu tvoju sivu boju legle neke OZ ili slicno sa dosta sitnih krakova al lakirane u crnu boju! Ove bi vise lezale na Marinovicevu tamnu boju! Ti vidji sto ces i kako ces!!!