Author Topic: MRpricica  (Read 4654 times)

Offline ulicni trkac

• View Profile
MRpricica
« Reply #100 on: February 04, 2008, 05:24:24 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah spotskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #101 on: February 04, 2008, 05:30:53 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah spotskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve

Majka mi je rekla da moze ...

Offline ulicni trkac

• View Profile
MRpricica
« Reply #102 on: February 04, 2008, 05:39:34 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah spotskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
MRpricica
« Reply #103 on: February 04, 2008, 05:49:05 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah spotskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #104 on: February 04, 2008, 05:56:00 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah spotskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu

Offline bo8an

• View Profile
MRpricica
« Reply #105 on: February 04, 2008, 06:24:51 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah spotskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline oneya

• View Profile
MRpricica
« Reply #106 on: February 04, 2008, 11:28:53 PM »
zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko..

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #107 on: February 04, 2008, 11:46:00 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah spotskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #108 on: February 04, 2008, 11:51:54 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #109 on: February 05, 2008, 12:21:12 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #110 on: February 05, 2008, 12:25:25 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa.Ustadoh i podjoh u wc

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #111 on: February 05, 2008, 01:02:04 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
MRpricica
« Reply #112 on: February 05, 2008, 04:02:45 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #113 on: February 05, 2008, 05:16:56 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje

Offline SFU

• View Profile
MRpricica
« Reply #114 on: February 05, 2008, 01:07:56 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh.

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #115 on: February 05, 2008, 01:18:52 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. zatim sam se nasao sa (neka bude neko sa foruma  lolabove)

Offline bo8an

• View Profile
MRpricica
« Reply #116 on: February 05, 2008, 06:22:18 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred sam si kriv, ne bilo pominjat nista lolabove clap2
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline Filip

• View Profile
MRpricica
« Reply #117 on: February 05, 2008, 06:50:49 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
MRpricica
« Reply #118 on: February 05, 2008, 06:59:37 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam, uh

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #119 on: February 05, 2008, 08:33:55 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceša po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one