Author Topic: MRpricica  (Read 4653 times)

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #60 on: February 02, 2008, 01:41:08 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps, okolo se ljudi vatise krsa
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #61 on: February 02, 2008, 02:12:09 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #62 on: February 02, 2008, 04:30:11 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina

Offline brzi_pas

• View Profile
MRpricica
« Reply #63 on: February 02, 2008, 04:39:00 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
MRpricica
« Reply #64 on: February 02, 2008, 04:40:59 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #65 on: February 02, 2008, 05:01:28 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima

Majka mi je rekla da moze ...

Offline bmw_fan

• View Profile
MRpricica
« Reply #66 on: February 02, 2008, 05:09:34 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #67 on: February 02, 2008, 06:22:46 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti

Offline SFU

• View Profile
MRpricica
« Reply #68 on: February 02, 2008, 06:30:24 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav.

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #69 on: February 02, 2008, 06:33:49 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose

motorsport

• Guest
MRpricica
« Reply #70 on: February 02, 2008, 06:34:34 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #71 on: February 02, 2008, 06:48:21 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura saovo je sve bolje i bolje  rofl

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #72 on: February 02, 2008, 06:55:11 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom

mustang_GT

• Guest
MRpricica
« Reply #73 on: February 02, 2008, 07:06:10 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali  

Offline SFU

• View Profile
MRpricica
« Reply #74 on: February 02, 2008, 07:14:21 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo,

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #75 on: February 02, 2008, 07:46:58 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu

Majka mi je rekla da moze ...

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #76 on: February 02, 2008, 09:16:11 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo

Offline Domo_TS

• View Profile
MRpricica
« Reply #77 on: February 02, 2008, 11:56:44 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata...

Offline bmw_fan

• View Profile
MRpricica
« Reply #78 on: February 03, 2008, 12:42:20 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da

Offline Marinovic

• View Profile
MRpricica
« Reply #79 on: February 03, 2008, 08:44:46 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati