Author Topic: MRpricica  (Read 4889 times)

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #20 on: January 31, 2008, 09:30:11 PM »
Insert QuoteDanas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD...Tada mi dodje ideja

Offline Domo_TS

• View Profile
MRpricica
« Reply #21 on: January 31, 2008, 09:31:32 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD...Tada mi dodje ideja da pokusham

Offline bo8an

• View Profile
MRpricica
« Reply #22 on: February 01, 2008, 06:39:37 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD...Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #23 on: February 01, 2008, 10:54:42 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD...Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju korolu

Offline bo8an

• View Profile
MRpricica
« Reply #24 on: February 01, 2008, 11:09:04 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD...Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju korolu i da sa njomdje samo nadje korolu  clap2 hysterical
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #25 on: February 01, 2008, 11:16:31 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD...Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju korolu i da sa njom udarim lolabove lolabove
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline SFU

• View Profile
MRpricica
« Reply #26 on: February 01, 2008, 11:55:35 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. 

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #27 on: February 01, 2008, 12:18:12 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
MRpricica
« Reply #28 on: February 01, 2008, 12:26:28 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #29 on: February 01, 2008, 12:35:48 PM »
hahah kako me procita  happy2Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo

Offline Marinovic

• View Profile
MRpricica
« Reply #30 on: February 01, 2008, 01:05:18 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste Uh prvo sam pomislio da je ovo glupost ali dobra je ideja,moramo zajebat te Engleze da ispisemo preko 10000 stranica ::yes::

Offline bmw_fan

• View Profile
MRpricica
« Reply #31 on: February 01, 2008, 01:12:54 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #32 on: February 01, 2008, 01:21:33 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
MRpricica
« Reply #33 on: February 01, 2008, 01:25:46 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno.

motorsport

• Guest
MRpricica
« Reply #34 on: February 01, 2008, 01:31:42 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #35 on: February 01, 2008, 01:44:02 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet'

Majka mi je rekla da moze ...

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #36 on: February 01, 2008, 02:39:02 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od

Offline brzi_pas

• View Profile
MRpricica
« Reply #37 on: February 01, 2008, 02:51:39 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog
Nobody move, nobody get hurt!

Offline bmw_fan

• View Profile
MRpricica
« Reply #38 on: February 01, 2008, 03:38:57 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono

Offline Filip

• View Profile
MRpricica
« Reply #39 on: February 01, 2008, 03:58:39 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan