Author Topic: MRpricica  (Read 4582 times)

Offline Filip

• View Profile
MRpricica
« Reply #300 on: May 29, 2012, 02:33:05 PM »
OPET SMISLA NEMA.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #301 on: May 29, 2012, 02:55:15 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u pono?...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri

Offline KenWood

• View Profile
MRpricica
« Reply #302 on: May 29, 2012, 03:20:01 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli

Offline bo8an

• View Profile
MRpricica
« Reply #303 on: May 29, 2012, 04:56:17 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline KenWood

• View Profile
MRpricica
« Reply #304 on: May 29, 2012, 05:07:50 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola

Offline Adam

• View Profile
MRpricica
« Reply #305 on: May 29, 2012, 05:52:40 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore

Offline Domo_TS

• View Profile
MRpricica
« Reply #306 on: May 29, 2012, 07:16:09 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka

Offline bojankov

• View Profile
MRpricica
« Reply #307 on: May 29, 2012, 07:39:10 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica
VW golf mk1 '79 1.8T

Offline Adam

• View Profile
MRpricica
« Reply #308 on: May 29, 2012, 11:24:59 PM »
i posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina

Offline Bole

• View Profile
MRpricica
« Reply #309 on: May 29, 2012, 11:35:28 PM »
I posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu

Offline bo8an

• View Profile
MRpricica
« Reply #310 on: May 30, 2012, 05:31:53 AM »
I posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline nezo

• TroubleMaker
    • View Profile
MRpricica
« Reply #311 on: May 30, 2012, 06:02:43 AM »
I posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore

\"40_years_bmw_3_series_images_18.jpg\"

Offline archi

• View Profile
MRpricica
« Reply #312 on: June 30, 2012, 03:25:12 PM »
I posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "

Offline racer007

• View Profile
MRpricica
« Reply #313 on: June 30, 2012, 07:05:59 PM »
I posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe"

Offline Iceman

• View Profile
MRpricica
« Reply #314 on: July 01, 2012, 12:19:17 AM »
I posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zove me moj dobri drug Bole i rece. "

Offline KenWood

• View Profile
MRpricica
« Reply #315 on: July 01, 2012, 02:10:45 AM »
I posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zove me moj dobri drug Bole i rece. "BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi po glave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanje dje nas cheka trkach Valle

Offline kiky_pg

• View Profile
MRpricica
« Reply #316 on: July 01, 2012, 10:40:41 AM »
I posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zove me moj dobri drug Bole i rece. "BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi po glave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanje dje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade

Offline Filip

• View Profile
MRpricica
« Reply #317 on: July 01, 2012, 04:42:23 PM »
I posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zove me moj dobri drug Bole i rece. "BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi po glave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanje dje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade.  (dobar je uvod. sad razrada i novi pasus)

Offline brzi_pas

• View Profile
MRpricica
« Reply #318 on: July 02, 2012, 12:23:40 PM »
 posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zove me moj dobri drug Bole i rece. "BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi po glave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanje dje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats + supersprint catback exhaust, al celave mu gume,
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Bole

• View Profile
MRpricica
« Reply #319 on: July 02, 2012, 06:25:17 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zove me moj dobri drug Bole i rece. "BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi po glave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanje dje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats + supersprint catback exhaust, al celave mu gume, a sto je to kume