Author Topic: BMW M3 e36  (Read 2418 times)

Braveheart

• Guest
BMW M3 e36
« on: January 30, 2008, 10:19:54 PM »
Evo , iako imam jako malo slika , a i dosta su lose , predstavljam svoju novu "igracku"  clap2 , koja je bila san iz djetinjstva ali eto kad covjek nesto jako zeli , to mu se na kraju i ostvari...zelio bih prije svega da se zahvalim nasem kolegi sa foruma , SFU-u  clap2 , bez koga vjerovatno ne bi nista bilo realizovano , jer me covjek gospodski doceka , gospodski spoio sa momcima ciji je M bio , i gospodski me ispratio....a ja cu znati to da cijenim. jos jednom hvala brate!!  clap2A sad malo da se raspisem (da vas smorim) sa par recenica o autu....Radi se o BMW-u M3 e36 modelu , 210 kw , oko 286ks. E sad , auto je placen ispod svake cijene , ali mu fali dosta sitnica , od kojih sam vec neke nabavio , preko MP auta , neke stizu za nedelju dana....uradjen mu je servis ulja , kajseva , natezaca i svih filtera prije nedjelju dana u MP auto , stavljene nove maglenke , zilet (spojler) na prednji branik , usisnik vazduha desni za kocnice , nova rucica mjenjaca , ubacena nova muzika , i odradjeni tapaciri....fali mu jos dosta sitnica  , i da se malo ulozi u trap , ali auto kao auto je savrsen , extra radi , a kako ide....to je posebna prica....sad shvatam koliko je smijesno sve bilo sto sam do sada u zivotu vozio prije ovoga auta....taj osjecaj kad mu se stisne gas , pa kad srce zaigra od srece i kad se napunis adrenalina....ja sam rekao , to samo moze u ovome autu....planiram da ga duuuugo vremena zadrzim kod mene i da ga radim i sredjujem sa velikom ljubavlju i paznjom , kakvu ovaj auto i zasluzuje , i da vremenom bude jedan od najboljih ako ne i najbolji M3 u nas.....eto to je neki omanji uvod , a sad cu postaviti koju sliku.....ovo su slike prve veceri kad je auto dosao , sad izgleda dosta drugacije....pozzzzz  ::taz:: ::e30::

Offline ObeliX

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #1 on: January 30, 2008, 10:57:12 PM »
aj` neka je sa srecom,pa da ostvaris cilj koji si zacrtao,i da bude najbolji u CG,pa i sire..a sta reci za auto...ipak je to  ::e30::  ::tongue4::

DabaG

• Guest
BMW M3 e36
« Reply #2 on: January 30, 2008, 11:04:09 PM »
Zasto mu nije unutrasnjost od M3 ?? (kadice...itd) Koje je ovo god ? Na sliku lijepo izgleda.

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #3 on: January 30, 2008, 11:13:05 PM »
jao majko mila...ovo mi je slaba tacka jao OBOZAVAM ovaj auto,na slikama super izgleda samo sto mu moras i M lajsne uzeti...moraces me provozati u ovome,da vidim kako ide ovo cudo!!!svaka cast na kupovini ::thumbsupup::

Offline X3M

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #4 on: January 30, 2008, 11:18:20 PM »
neka je srecan!

Offline stefan123

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #5 on: January 30, 2008, 11:35:54 PM »
Sa srecom, vrh je...jos crveni  punk
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline bmw_fan

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #6 on: January 30, 2008, 11:44:36 PM »
COVJECE!!! Pa neka je srecan,   da ga zdravo vozis i da zdravo gume trosis  :D :D da se popije u ime njegovog novog ljubimca  ::e30:: ::e30:: ::e30:: ::e30:: ::e30:: ::e30:: ::e30:: ::e30:: ::e30:: BRooommm  cheers1 cheers1 cheekkiss

Braveheart

• Guest
BMW M3 e36
« Reply #7 on: January 30, 2008, 11:54:48 PM »
bile kadice od M-a , makli smo ih jer su bile nagrdjene i mehanizam je totalno zakazao bio...stavljeni su sicevi kozni sa 325 koji su extra ocuvani kao da nikad niko sjeo na njih nije....los mi je zadnji lonac , narucen novi dolazi uskoro, tj. nije bas novi , ali je extra ocuvan i sa novijeg M3-a je skinut....sad mi je prvenstveno bitno da ulozim u trap da sam ja miran i siguran dok se vozim u njega , a lajsne i retrovizore kad skupim pare za njih....uglavnom , bice on extra , kao sto sam rekao na njega fale sitnice , a to se sve brzo i lako rjesava....samo kad se skupe pare. pozz  ::bicycle::

Offline Rakso GSi

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #8 on: January 31, 2008, 12:35:44 AM »
aj pa nek ti je sa srecom,i ja sam velik fan E36-ica...brate prelijepa je.posebno mi se svidjaju felne
get in sit down shut up hold on

Offline bo8an

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #9 on: January 31, 2008, 06:21:17 AM »
nek je sa srecom, pa da brzo ostvaris cilj  happy2
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline rade32

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #10 on: January 31, 2008, 08:12:42 AM »
To care svaka cast na kupovini,ne znam koliko para da imam kupio bi samo e36 M3.I ja odavno mastam da imam takvog bmw-a,nadam se da ce se i meni ostvariti jednog dana.Ako nije problem mozes li reci koliko je placen?
067/900-88-88 Audi, VW, Peugeot, Renault i Citroen

Offline Marinovic

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #11 on: January 31, 2008, 11:57:40 AM »
Kakvi je ovo tJuning desni retrovizor,pituraj ga brzo u crveno.Odlican MBW nek je sa srecom

motorsport

• Guest
BMW M3 e36
« Reply #12 on: January 31, 2008, 12:50:59 PM »
Bravo  clap2 respect clap2 respect clap2 respect clap2 respectSrecan bio, zdravo ga vozio i da te dobro sluzi....  ::e30:: Bitno je da si ga uzeo, a te "sitnice" ces vremenom napravit... lajsne, retrovizore, ///M siceve.... Milo mi je da i i ti konacno presao na BMW-a... U svakom slucaju nisi pogrijesio u izboru auta... Aj javi se negdje kad sve to napravis to se trapa tiche, pa idemo na pice drasko, ti i ja....   punk

Offline SFU

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #13 on: January 31, 2008, 01:20:10 PM »
...zelio bih prije svega da se zahvalim nasem kolegi sa foruma , SFU-u  clap2 , bez koga vjerovatno ne bi nista bilo realizovano , jer me covjek gospodski doceka , gospodski spoio sa momcima ciji je M bio , i gospodski me ispratio....a ja cu znati to da cijenim. jos jednom hvala brate!!  clap2 ...
bjezi bleso ::bash::(vazda brate)....e i gospodski te sachuva od policije koja je dojurila za tobom kad si ga probao  really!
bile kadice od M-a , makli smo ih jer su bile nagrdjene i mehanizam je totalno zakazao bio...stavljeni su sicevi kozni sa 325 koji su extra ocuvani kao da nikad niko sjeo na njih nije....los mi je zadnji lonac , narucen novi dolazi uskoro, tj. nije bas novi , ali je extra ocuvan i sa novijeg M3-a je skinut....sad mi je prvenstveno bitno da ulozim u trap da sam ja miran i siguran dok se vozim u njega , a lajsne i retrovizore kad skupim pare za njih....uglavnom , bice on extra , kao sto sam rekao na njega fale sitnice , a to se sve brzo i lako rjesava....samo kad se skupe pare. pozz  ::bicycle::
ako nisu nedje otishli oni sicevi, pozuri i zamjeni im naslone za glavu (pa ih posle presvuci u eko ili pravu kozu) NE DAVAJ SLUCHAJNO NEKOM ONE NASLONE ZA GLAVU SA M sicevai chini mi se da je bio spojler na prednjem braniku kad si ga probao! i sumnjam da je 280tak ks to ce ti svak reci!
...sranje mu je novo auto na 2500-3000rpm okruzim pola malog skvera poprechke i tako izadjem iz njega josh 15-20m i skontam da uopshte nisam dodavao gas! crazyPS: A ja nesretnik ga zabacam na kvachilo - rekoh shta znam mozda ce mu trebat - VAZI LEGENDOOOOOOO   really!
baba od auta

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Laki

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #14 on: January 31, 2008, 02:27:29 PM »
Nek je srecan i da te odlicno sluzi.Daj jos koju sliku.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #15 on: January 31, 2008, 03:49:06 PM »
ja sam ljubomoran
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #16 on: January 31, 2008, 04:32:15 PM »
heheheheheNek' je srecan brate, ono od srca...Ne suJmam da cesh ga napravit da bude TOP (i ako je cilj "najboljeg u nas" malo teze izvodljiv, ali isreno ti to zelim)A ovo SFU gospodin coe'k...pa jes, jes  roflSlavko, to od M-a sto vishe nije na njega, naravno u masline je zavrshilo  ::bicycle:: ali je bacena stvarno koza koja je nova... P.S. Ka' ce mo se probat Marko  jao
Nobody move, nobody get hurt!

Braveheart

• Guest
BMW M3 e36
« Reply #17 on: January 31, 2008, 05:16:12 PM »
...zelio bih prije svega da se zahvalim nasem kolegi sa foruma , SFU-u  clap2 , bez koga vjerovatno ne bi nista bilo realizovano , jer me covjek gospodski doceka , gospodski spoio sa momcima ciji je M bio , i gospodski me ispratio....a ja cu znati to da cijenim. jos jednom hvala brate!!  clap2 ...
bjezi bleso ::bash::(vazda brate)....e i gospodski te sachuva od policije koja je dojurila za tobom kad si ga probao  really!
ako nisu nedje otishli oni sicevi, pozuri i zamjeni im naslone za glavu (pa ih posle presvuci u eko ili pravu kozu) NE DAVAJ SLUCHAJNO NEKOM ONE NASLONE ZA GLAVU SA M sicevai chini mi se da je bio spojler na prednjem braniku kad si ga probao! i sumnjam da je 280tak ks to ce ti svak reci!
...sranje mu je novo auto na 2500-3000rpm okruzim pola malog skvera poprechke i tako izadjem iz njega josh 15-20m i skontam da uopshte nisam dodavao gas! crazyPS: A ja nesretnik ga zabacam na kvachilo - rekoh shta znam mozda ce mu trebat - VAZI LEGENDOOOOOOO   really!
baba od auta
ahahaha kuku zaboravio sam na policiju totalno ... xixixi kakva su braca u plavom....a najsmjesnije mi od svega bilo kad su dosli s rotacionim svijetlom , i pitaju ko je vozio auto sad a svi ka' iz puske put mene "ovaj ovaj nismo mi"  lolabove hystericalja sam bio ubijedjen da je bio spojler , i da su bile lajsne sa m znakom na njemu al auto nije bio odmah kod mene kad je stigao , vec je lezao jedno nedjelju dana kod "prijatelja" pa ko zna sto se sve tu izdesavalo...al nije ni bitno vise posto sam nabavio novi spojler , dosta novih "sitnica" za njega.....samo da mi je prodati audija vise da isplatim covjeku sto sam ostao duzan , pa da ga registrujem i polako pocnem sa ozbiljnim docerivanjem  clap2PS: fala svima na cestitkama , znam da je od srca  ::wub:: cheers1e da , za nekoga ko je pitao gore , placen je 5500 eura. al ce izac oko 7 po mojoj procjeni kad zavrsim s njim , znaci registracija,prevod , servis , sitnice... FALA BOGU NA MP AUTO  groupwave happy2 inace bi bilo mnoooogo vise  :tease:
« Last Edit: January 31, 2008, 05:20:20 PM by Braveheart »

Offline vuki

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #18 on: January 31, 2008, 05:18:11 PM »
ajde neka je sa srecom!!! cheers1

Offline SFU

• View Profile
BMW M3 e36
« Reply #19 on: January 31, 2008, 05:28:10 PM »
ne, lajsne su bile standardne nisu bile m3 i falila je jedna!

PS: Qrtza ti ovo ne valja