Evo , iako imam jako malo slika , a i dosta su lose , predstavljam svoju novu "igracku" clap2 , koja je bila san iz djetinjstva ali eto kad covjek nesto jako zeli , to mu se na kraju i ostvari...zelio bih prije svega da se zahvalim nasem kolegi sa foruma ,
SFU-u clap2 , bez koga vjerovatno ne bi nista bilo realizovano , jer me covjek gospodski doceka , gospodski spoio sa momcima ciji je M bio , i gospodski me ispratio....a ja cu znati to da cijenim. jos jednom hvala brate!! clap2A sad malo da se raspisem (da vas smorim) sa par recenica o autu....Radi se o BMW-u M3 e36 modelu , 210 kw , oko 286ks. E sad , auto je placen ispod svake cijene , ali mu fali dosta sitnica , od kojih sam vec neke nabavio , preko MP auta , neke stizu za nedelju dana....uradjen mu je servis ulja , kajseva , natezaca i svih filtera prije nedjelju dana u MP auto , stavljene nove maglenke , zilet (spojler) na prednji branik , usisnik vazduha desni za kocnice , nova rucica mjenjaca , ubacena nova muzika , i odradjeni tapaciri....fali mu jos dosta sitnica , i da se malo ulozi u trap , ali auto kao auto je savrsen , extra radi , a kako ide....to je posebna prica....sad shvatam koliko je smijesno sve bilo sto sam do sada u zivotu vozio prije ovoga auta....taj osjecaj kad mu se stisne gas , pa kad srce zaigra od srece i kad se napunis adrenalina....ja sam rekao , to samo moze u ovome autu....planiram da ga duuuugo vremena zadrzim kod mene i da ga radim i sredjujem sa velikom ljubavlju i paznjom , kakvu ovaj auto i zasluzuje , i da vremenom bude jedan od najboljih ako ne i najbolji M3 u nas.....eto to je neki omanji uvod , a sad cu postaviti koju sliku.....ovo su slike prve veceri kad je auto dosao , sad izgleda dosta drugacije....pozzzzz ::taz:: ::e30::