Author Topic: Corrado G60 Vubu  (Read 791 times)

Offline Rakso GSi

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #20 on: January 29, 2008, 01:28:09 PM »
Ja bi mu bacio ovakav branik pozadi...
get in sit down shut up hold on

v.bulatovic

• Guest
Corrado G60 Vubu
« Reply #21 on: January 29, 2008, 05:43:30 PM »
Lijepi ,lijepi pridjelozi svidja mi se dosta toga sto preporucujete: prednja maska sa obrvicama bez znaka, lip na prednji branik, da se stave pragovi , vece felne , distance , topovi nazad, imate pravo za onaj rs branik ali sto volim ondje najvise to su oni leptiri sa strane, Ima dosta nacina ali u pravu je SFU razmisli i polako, Za pocetak neko pitanje moze li lip na prednji branik da se stavi od golfa 3 i gje mogu da kupim distance? Koje velicine su preporucene, mora li se posle montiranja distanci radit reglaza ili nesto.a evo kako na korada stoji RS branik sa ovim dodacima(leptirima) sa strane, meni ne izgleda toliko lose

Offline brzi_pas

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #22 on: January 29, 2008, 05:59:45 PM »
Imash distance u SUMI&CO na pobrezje, oko 45e, imash i sharafe duze za iste, oko 10e komplet...  ;)
Nobody move, nobody get hurt!

Offline stefan123

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #23 on: January 29, 2008, 06:56:47 PM »
a evo kako na korada stoji RS branik sa ovim dodacima(leptirima) sa strane, meni ne izgleda toliko lose
Znam da svako ima svoj ukus ali je meni ovo da ne preceram - ruzno -Kad vec spomenu sarafe...Zna li ko dje mogu da kupim konusne sarafe i kolko su otprilike...treba mi 20 komaTa ?
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Filip

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #24 on: January 29, 2008, 10:57:58 PM »
Ja bi ga fabricki ostavio  ::bleh::

Offline SFU

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #25 on: January 30, 2008, 08:16:30 AM »
slozicu se sa stefanom - branik je ruzan a i ruzno mu stoji!chak je ruzan i na autu za koji je napravljen (evo ako neko ne zna zashto se zove rs)http://www.ssip.net/upload/audi-rs2-avant-front-1_128.jpgmoj savjet nabavi nedje josh jedan branik za korada i uradi ga po zelji!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

v.bulatovic

• Guest
Corrado G60 Vubu
« Reply #26 on: January 30, 2008, 05:45:59 PM »
Pasuje li mozda onaj lip sto dodje na prednji branik od golfa 3?

Offline Marinovic

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #27 on: January 30, 2008, 06:44:22 PM »
Mislim da je velika vjerovatnoca da pase po slikama mi se cine slicnih dimenzija

Braveheart

• Guest
Corrado G60 Vubu
« Reply #28 on: January 30, 2008, 10:36:21 PM »
korado....po meni jedini VW koji bi mogao da me zadovolji....ima extra izgled, onako bijesan , extra ide...zao mi je sto nisam imao jedan VR6 , oduvjek mi se svidjalo to auto...neka te zdravo sluzi , i da ga zdravo vozis , a za tuning/styling ce biti vremena , prvo otkloni sve kvarove , mane , sitnice.....pa onda kreni polako ali sigurno sa docerivanjem....pozz

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #29 on: February 07, 2008, 10:12:59 PM »
Corrado je meni bio jedan od pozeljnijih auta dugo vremena, i to zbog jednog crnog VR6 koji se vozio dugo kroz Bar i promijenio je mnoogo vlasnika tada sam se nadao da cu postati jedan od njih ali ne. Sto se tice stylinga ne treba precerivati sjedni pred komp i polako kad u glavi napravis sliku svega sto bi napravio na tvoj onda vidi koliko se svi ti djelovi (prednji i zadnji branik i bankine) uklpaju jedno sa drugim, na njega je neizostavno elektricni spojler (krilo) koje na vecini njih ne izlazi, njega treba povecati ali ostaviti da vrsi svoju funkciju.Nabaci neke kvalitetne 16" jer na njega nikad tocak ne moze da bude velik.

pele-79

• Guest
Corrado G60 Vubu
« Reply #30 on: March 22, 2008, 10:41:49 PM »
Mislim da je velika vjerovatnoca da pase po slikama mi se cine slicnih dimenzija
nepasuje od golfa 3,niti od nicega bez corrada.i nediraj fabricki branik,poslusaj me.ja cu uskoro postaviti slike mog corrada,a jedine promjene spolja ce biti maska bez znaka prednja,crni angel eyes farovi sa xenonima,maglenke sa xenonima i zmigavci bistro staklo,hauba,retrovizori i spoiler od karbon look folije,i pozadi kristal crni stopovi sa led diodama,a unutra svasta nesto respect

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #31 on: March 23, 2008, 10:17:37 AM »
kazi da se shalish da ces da lijepis onu foliju preko haube, spojlera i retrovizora???aj retrovizori i nekako ali...to je jedino tolerantno za sitnice u unutrasnjosti (a i tad ga ne opradvadam jer je ruzno-al ukusi se razlikuju)Ono, ne znam...Bolje da si nabavio haubu od karbona ili makar poshao do HR/SLO ili poslao nedje dalje da ti je presvuku slojem karbona.Znas da su kamencici po haubi neminovni...i znas da ce da ti zagrebu haubu tj foliju.Pa kako ce to da izgleda (a svakako nece bit lijepo)I jesi siguran da ce ti maglenke bit XENON ? jer se svuda prodaju pod tim imenom a ustvari su samo HID konverzija.Ne prave se xenon lampe (sa sve socivima) tj projektorima u tim velicinama..koliko sam ja upoznat.Nesto ovako - http://www.lextasy.com/Lexus+LS400-xenon-fog-lights.htmmalo sam off-irao al dobrosorry
« Last Edit: March 23, 2008, 10:19:40 AM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stefan123

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #32 on: March 23, 2008, 12:05:27 PM »
Pa hauba mu je odavno u tu foliju "presvucena"....me don't like....kako god...
pozadi kristal crni stopovi sa led diodama
crazy
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #33 on: March 23, 2008, 12:06:42 PM »
stopove nisam vidio pa necu da sudimnadam se da nisu oni lexus style i da te diode ne bodu ochiIma finih LED stopova ali su rijetki
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #34 on: March 23, 2008, 12:51:14 PM »
nemojte u offere

pele-79

• Guest
Corrado G60 Vubu
« Reply #35 on: March 23, 2008, 04:21:27 PM »
kazi da se shalish da ces da lijepis onu foliju preko haube, spojlera i retrovizora???aj retrovizori i nekako ali...to je jedino tolerantno za sitnice u unutrasnjosti (a i tad ga ne opradvadam jer je ruzno-al ukusi se razlikuju)Ono, ne znam...Bolje da si nabavio haubu od karbona ili makar poshao do HR/SLO ili poslao nedje dalje da ti je presvuku slojem karbona.Znas da su kamencici po haubi neminovni...i znas da ce da ti zagrebu haubu tj foliju.Pa kako ce to da izgleda (a svakako nece bit lijepo)I jesi siguran da ce ti maglenke bit XENON ? jer se svuda prodaju pod tim imenom a ustvari su samo HID konverzija.Ne prave se xenon lampe (sa sve socivima) tj projektorima u tim velicinama..koliko sam ja upoznat.Nesto ovako - http://www.lextasy.com/Lexus+LS400-xenon-fog-lights.htmmalo sam off-irao al dobrosorry
hauba je presvucena vec godinu dana i mogu da skinem foliju kad ocu,a i bas mi extra sluzi jer stiti od kamencica,i nije se jos poderala nigdje,a kad bude mjenjacemo je punka sto se tice maglenki i farova,pa naravno da kad ih kupim nemaju xenon u sebi,ali sam ih ja ugradio,tako da mi je ostalo jos na duga svijetla da stavim i komplet xenoni na autosto se tice stopova klasika su,nista lexus,klasika corrado,kao bistra plastika i led diode poredjane u obliku pravougaonika
« Last Edit: March 23, 2008, 04:32:38 PM by pele-79 »

Offline Zoranic MNE

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #36 on: March 12, 2010, 11:27:22 PM »
Jeli ovo onaj Corrado sto se prodavo skoro u tender???   extra izgleda :) respect  lutka :)
FIAT  -  \"Fix It Again Tomorrow\"

RuTuTuKi

• Guest
Corrado G60 Vubu
« Reply #37 on: March 13, 2010, 03:53:50 PM »
Jeli ovo onaj Corrado sto se prodavo skoro u tender???   extra izgleda :) respect  lutka :)
dje iskopa ovo iz 2008:)

Offline Zoranic MNE

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #38 on: March 20, 2010, 12:41:47 AM »
ma znam to :) taman nedje prije godinu dana mozda godinu ipo se prodavo jedan Corrado 1500e a dobar je bio ;)
FIAT  -  \"Fix It Again Tomorrow\"