Bolje ne sitnicari...Skupi ~1000€, podji kod nekoga u Srbiju ko zna to da radi i za te pare ce ti odradit prednji, zadnji i bocne branike (ne prerada tvojih nego kompletne od poliestera...ako ti neko ponudi preradu nemoj prihvatat...to puca ka ludo jer se ne "kaci" kako treba na fabricke branike...) i ako mislis neke otvore, usise itd..i onda kompletno auto lakirat (naravno moze i bez toga ali kad ono radis sve bolje dodat jos par stotina i ofarbat ga kompletnog...naravno ta cijena moze ic jos gore ako odaberes neki kameleon, perlu itd.....)...Oko 500-600€ ce te izac ako se ne bude farbalo auto, nego samo branici...Onaj branik koji si stavljao sliku..RS style...je imao i Pele (potrazi na forumu)..pa ga je maka jer to ne ide na Corrada...to je za GIII...Mada sve to meni nikako nije za Corrada...tak ose sredjuje Gnoj III npr...ili passat itd...Ja bi na Corrada stavio neke dobre 17" felne, mozda Borbet petokrake, nekako mi leze na njega...sa malim ET i distancima, spustio ga, stavio mu neke clean-look sajtne..na prenji branik ispod njega lip, na zadnji eventualno neki diskretni difuzori...lijevo i desno po jedan top.Naprijed sire maska bez VW znaka.."lajsna" preko farova i maske ali tanka..angle-eyes, i na kraju mozzda otvori na haubi ili izdizanje neko ali opet ne bOmBasTiCno..Eo kako bi to izgledalo otprilike...