Author Topic: Corrado G60 Vubu  (Read 772 times)

v.bulatovic

• Guest
Corrado G60 Vubu
« on: January 27, 2008, 05:52:37 PM »
1991 god1.8ccm158 hpABS ,servoAlu felne  15"
« Last Edit: January 28, 2008, 07:22:25 PM by v.bulatovic »

Offline bo8an

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #1 on: January 27, 2008, 05:58:45 PM »
fin je korado   ::angry2::
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline Filip

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #2 on: January 27, 2008, 06:07:14 PM »
lijep lijep ::thumbsupup::

Offline Marinovic

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #3 on: January 27, 2008, 06:17:30 PM »
Svidja mi se prava kulturica,nego operi taj motor vidi kako je prljav

v.bulatovic

• Guest
Corrado G60 Vubu
« Reply #4 on: January 27, 2008, 07:22:20 PM »
Ovo je pocetak, tek treba polako da ga sredjujem, sto budem postepeno sredjiva stavljacu slike.Ne smijem prat motor jos jer mi je gumica od iberaufa propala pa mi moze voda uc u motor. POZZ svima

Offline Laki

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #5 on: January 27, 2008, 07:44:50 PM »
Predstavi se u sobi za predstavljanje clanova i reci nesto o sebi.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Domo_TS

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #6 on: January 27, 2008, 08:04:41 PM »
kao shto reche laki predstavi se u sobi za predstavljanje jer red je red ;)korado je mnogo dobar, vidi se da je ochuvan. shto zelish da radish na njemu po pitanju tuninga i stylinga?jel to fabrichki iz 1800ccm 158ks?!?

v.bulatovic

• Guest
Corrado G60 Vubu
« Reply #7 on: January 27, 2008, 08:29:14 PM »
Jesam predstavio sam se prije malo. Masina je 1.8 G60 fabricka.  Namjeravam prednji branik slicno ovoma nazad nesto ovakotakodje planiram neke pragove da mu stavim, malo enterijer da promijenim masku da ofarbam tapacirung na vrata i krov da zamijenim... bice slika kad uradim nesto obecavam
« Last Edit: January 27, 2008, 08:30:55 PM by v.bulatovic »

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #8 on: January 27, 2008, 09:33:20 PM »
samo pomalo...korado je auto koje se da srediti...

motorsport

• Guest
Corrado G60 Vubu
« Reply #9 on: January 27, 2008, 10:36:32 PM »
stvarno lijep korado.... volim taj auto... kad sam kupovao proslo auto bilo mi je u opticaju KORADO i kalibra i rekoh sta mi prvo naleti da valja od to dvoje uzimam, i ipak je calibra prije nalecela i uzeh calibru...   groupwave heh, puno srece u sredjivanju...

Offline stefan123

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #10 on: January 27, 2008, 11:07:55 PM »
Corrado...jedno od vrlo rijetkih VW koji bi mogli proc...Ovaj tvoj je vidi se stvarno "kulturan"....ai i G60 je "fina masinica"...Nemoj ove branike kumim te kapicom...nije Corrado auto za takvo sredjivanje...idi na neki brutal, racing style..Mada kako god ti volis...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #11 on: January 28, 2008, 12:24:43 AM »
sretno u sredjivanju i pod broj jedan zakrpi motor ... (gumice)

Majka mi je rekla da moze ...

Offline ulicni trkac

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #12 on: January 28, 2008, 08:16:14 AM »
fin je korado,samo mi se ne svidjaju ove mrezice na braniku ::thumbdown:: srecno sa sredjivanjem,ja mu ne bi stavlja ove branike,vec isha na german,racing style

v.bulatovic

• Guest
Corrado G60 Vubu
« Reply #13 on: January 28, 2008, 07:30:40 PM »
Hvala na pohvalama i kritikama , sto se tice branika volim vise otvorenije nego German style pogotovo ka na sliku leptire sa strane kako li se vec zovu ,ja ih tako zovem. Sto mislite gdje bih mogao najkvalitetnije da uradim ovo,  koliko bi me vec kostalo?

Offline ulicni trkac

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #14 on: January 28, 2008, 07:39:59 PM »
a jedno 300-350 ukupno u srbiju,a kod nas bi te odrali,ispod 500 ne bi porosa ::yes::...naravno,oni ti to nadograde na tvoj branik.

v.bulatovic

• Guest
Corrado G60 Vubu
« Reply #15 on: January 28, 2008, 07:42:18 PM »
ukupno mislis na prednji ,zadnji i pragove jel tako?

Offline Marinovic

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #16 on: January 28, 2008, 08:03:59 PM »
fin je korado,samo mi se ne svidjaju ove mrezice na braniku ::thumbdown:: srecno sa sredjivanjem,ja mu ne bi stavlja ove branike,vec isha na german,racing style
To majstore,vako ga sredi ovo je prava stvar,german clean look.A ovo sto on oce nisu navlake za branike,mozda zadnji jeste predni je komplet,tako da ce biti skuplje i u SRB ce doc do cifre oko 400-450 eura sigurno,uglavnom bezveze bi bacio pare na to,zamisli kolko drugis stvari mozes da uradis za te pare,a pogotovo kad na extreme styling idu vece felne i niskoprofilne gume,a to ce jos dodatno da te kosta,mislim kako oces,al ako trazis misljenje nas sa foruma ovo ti je moje.  ::msn-wink::

Offline stefan123

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #17 on: January 28, 2008, 08:52:01 PM »
Bolje ne sitnicari...Skupi ~1000€, podji kod nekoga u Srbiju ko zna to da radi i za te pare ce ti odradit prednji, zadnji i bocne branike (ne prerada tvojih nego kompletne od poliestera...ako ti neko ponudi preradu nemoj prihvatat...to puca ka ludo jer se ne "kaci" kako treba na fabricke branike...) i ako mislis neke otvore, usise itd..i onda kompletno auto lakirat (naravno moze i bez toga ali kad ono radis sve bolje dodat jos par stotina i ofarbat ga kompletnog...naravno ta cijena moze ic jos gore ako odaberes neki kameleon, perlu itd.....)...Oko 500-600€ ce te izac ako se ne bude farbalo auto, nego samo branici...Onaj branik koji si stavljao sliku..RS style...je imao i Pele (potrazi na forumu)..pa ga je maka jer to ne ide na Corrada...to je za GIII...Mada sve to meni nikako nije za Corrada...tak ose sredjuje Gnoj III npr...ili passat itd...Ja bi na Corrada stavio neke dobre 17" felne, mozda Borbet petokrake, nekako mi leze na njega...sa malim ET i distancima, spustio ga, stavio mu neke clean-look sajtne..na prenji branik ispod njega lip, na zadnji eventualno neki diskretni difuzori...lijevo i desno po jedan top.Naprijed sire maska bez VW znaka.."lajsna" preko farova i maske ali tanka..angle-eyes, i na kraju mozzda otvori na haubi ili izdizanje neko ali opet ne bOmBasTiCno..Eo kako bi to izgledalo otprilike...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline SFU

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #18 on: January 29, 2008, 07:47:16 AM »
prednji branik u cg nije preko 150e a u srbiji duplo jeftinije (e sad ne znam jel imaju bash za korada)!ali prijatelju taj rs branik mi se nimalo ne svidja proshunjaj po forumu trazi pelov korado i vidjecesh kolko mu bolje stoji stock branik nego taj rs!ako budesh htio odje u cg da radish branike itd dacemo ti broj nashih chlanova (tuning doc i gti) koji se bave izradom branika i slvolim korada i ovaj tvoj je fin moja preporuka ti je, smisli prvo kako bi volio da izgleda pa ga polako radi a ne da shta god ti pane pod ruke da stavljash na njega!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline ulicni trkac

• View Profile
Corrado G60 Vubu
« Reply #19 on: January 29, 2008, 07:52:28 AM »
eo ti slika crnog korada sa rs branikom...