Ja pobrkao nijesam nishta, ja samo kazem kako je. Sa skinutim autima vishe niko ne radi, tj. ono kako se skidalo auto prije sa osiguranja,jer to je praktichno nemoguce, zashto ne moze da se registruje na nashe tablice Alfa 156GTA, Honda Civik V-tec, crvene obje, to shto se kola pole odredjenog vremena preprodaju kao legalna, ne znachi da su legalna.Opshti rok zasterelosti(to ne moram da objasnjavam) je 10god. U roku od 10 god. zastarijevaju sva potrazivanja koja su utvrdjena pravosnaznom sudskom odlukom ili odlukom drugog nadleznog organa, ili poravnanjem pred sudom. Dakle, o tome ne moze da odluchi Mrko ili Janko, i 7 godina registracije, Ko kaze da se samo trazi auto? Pojam skinut sa osiguranja je mnogo tezi od kradje, vec sam ti gore napisao da vishe lica uchestvuje, i da svi stichu profit, a to je kaznjivije, neko smo kradja auta! Prije dvije godne ti je bio sluchaj u Makedonij, kad je pronadjen dzip Dejvida Bekama, taj je auto bio, ukraden, ali "skinut sa osiguranja" jer je bekamu isplaceno osiguranje, a auto legalno registrovan u Makedoniji, i shta se desilo, ljudi koji su prodali auto zavrshili u cuzu, a Bekamu je vracen auto! Tako da ja ne mijesham nishta, to shto ti mislish da je auto skinuto sa osiguranja bolje od ukradenog auta, to je tvoja stvar, ja ti kazem kako je to po zaknu!