Ja sam ka oi uvijek naravno za, ali tek posto se konacno dogovorimo i smislimo nesto krsteno, a ne ko svaki put price same.... Samo dajte ideje i predloge i pomocu kolko mognem.... A od ljeta sam ako bog da za volanom pa bi mogli cesce neka okupljanja organizovat sto se mene tice, eto ja cu ih organizovat ako treba :DZa pocetak mislim da bi trebalo napravit neku pravu reklamu, a dje drugo nego na Facebook-u, eto odavde 20-ak clanova, nzm kolko ko ima frendica na fb ali nek od svakog po 50 udje, pa se eto iljadu celjadi ukjuci u MR.... A mislim da bi ih cak i vise uslo... Znam da vec ima grupa koju je denis napravio bog zna kad, ali je veoma neaktvina ima 200 i malo jace clanova i to je bzv, treba fino napravit nesto, na wall-u napisat neki tekst o MR-u, ubacit dosta slika, klipova, itd, pa tek onda pozivat ljude u grupu, a ne ih poznat u praznu grupu pa posle niko tu ne ulazi.... Jes da sam oduzio o ovome za fb, ali vjerujte ovo je najbolja i da kazem najlaksa i dzaba reklama, meni je bila uspjesna vise puta...