Author Topic: Forum  (Read 17545 times)

Offline MotobikeR

• View Profile
Forum
« Reply #680 on: February 04, 2010, 08:20:33 PM »
Eto pade mi na pamet, jedna onako idejica mala, a to je da bi mozda valjalo napravit novu garazu. A to jeste da se stave podforumi, i npr ovako garaza za franckuska, za njemacka, za japance, itd.... sto mislite.....
ovo sam i ja mislio..a za sve sto treba da se pomogne, tu sam samo javite raspolozen sam :)

Offline Bole

• View Profile
Forum
« Reply #681 on: February 04, 2010, 08:26:04 PM »
da to su mi se par ljudi zalili koje sam uputio da se uclane... e da i da se odvoji garaza za japance,italijane,njemce i recimo kola forumasa koji imaju preko hiljadu postova tj stare clanove da budu u zasebni topic dokle ih god taj stari clan vozi tj dok je taj auto u vlasnistvu tvog clana,a posle u slucaju prodaje prebacit ga u odgovarajucu garazu...kao i projekti poput mijove 75 i milosevog VatRenih6 u posebni topik koji bi se zva npr MR club project cars itd itd a?
« Last Edit: February 04, 2010, 08:34:27 PM by boskovic85000 »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #682 on: February 04, 2010, 11:05:58 PM »
Ok,sto se tice novih clanova sad cu se ulogovati da vidim ima li ko da ceka a mislim da nema nikakva poruka koja potvrdjuje da li je clan pusten ili nije . U svakom slucaju ne pustaju se clanovi sa adresama xxxyyy@hot,yah,gmail i td ... za t-com.me i nekako ali za strane nikako ne mozemo biti sigurni ko je iza njih ! Javljajte mi na PM ko ceka od vasih prijatelja .Sto se tice majcice za BLUE_STILL-A , hmm , za vas nemamo broj ! Mozda za sina ali Vi morate da sredite stomak na zalost ... Ali eto , pokusacemo da vam izadjemo u susret ako mi proslijedite kontakt gospode za Japan vozila !Sto se tice ''podjela'' za projekte to podrzavam a sto se tice grupacija na marke to cemo da vidimo .Jos nesto ?

Majka mi je rekla da moze ...

Offline ObeliX

• View Profile
Forum
« Reply #683 on: February 04, 2010, 11:59:23 PM »
e davore,onda bi' trebalo napravit' da se puštaju i ti domeni,jer ima možda ljudi koji nemaju t-com.me domen.isto tako ako nam do?e neko iz Srbije,on nema t-com.me mail,pa se ne može registrovat.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #684 on: February 05, 2010, 12:04:12 AM »
Jasno je da ce njima biti odobreno ali onima sa UK.CO ili .RU  i ostale SPAM zjb naravno da nece ...npr sad imamo na listi par njih sa CG.YU domenom , sto mislite jesu li stvarni ? Nemanja , koji je nick name tvog drugara ?

Offline Bole

• View Profile
Forum
« Reply #685 on: February 05, 2010, 12:14:19 AM »
a ta lista cekanja za nove clanove,moze li da se ubrza to za nove clanove i npr ja sam za to da se pobrisu clanovi koji npr pola godine ne pisu nista...moze li to,ono ka kad ne punis racun i ugase ti karticu prc?ako moze da se to i naglasi u pravilnik foruma

Offline ObeliX

• View Profile
Forum
« Reply #686 on: February 05, 2010, 12:47:28 AM »
ima ako se dobro sje?am 600 ?lanova registrovanih koji nikad nisu postovali ? sve treba pobrisati.ja bih to ograni?enje,da ga tako nazovem,skratio na 3 mjeseca.i obrisao bih topike koji su stari.ne bih pravio razliku na japance,njemce,italijane,blablabla.nekako mi izgleda glupo.je li i dalje mili vlasnik foruma ? ja bih napravio poseban podforum o auto sportu.ipak mislim da zaslužuje,a naše aktivnosti,"obi?nih" voza?a,bih stavio u jedan podforum.

Offline Kimi

• View Profile
Forum
« Reply #687 on: February 05, 2010, 02:39:05 AM »
Mozemo li mi malo vise da se trudimo oko pravopisa??? Ozbiljnije cemo izgledati ako nista drugo.
Nema prostora ovdje kapi!

Offline ObeliX

• View Profile
Forum
« Reply #688 on: February 05, 2010, 02:54:22 AM »
Mozemo li mi malo vise da se trudimo oko pravopisa??? Ozbiljnije cemo izgledati ako nista drugo.
ako je ovo na moj ra?un,nisam ja kriv što forum ne o?itava slova latinice.

Offline Kimi

• View Profile
Forum
« Reply #689 on: February 05, 2010, 03:11:10 AM »
Na tvoj ponajmanje.  happy2
Nema prostora ovdje kapi!

Offline ObeliX

• View Profile
Forum
« Reply #690 on: February 05, 2010, 03:41:20 AM »
ok,ok  groupwave

Offline Bole

• View Profile
Forum
« Reply #691 on: February 05, 2010, 07:12:09 AM »
I sto bi na kraj?Okupljamo li se u nedelju?

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #692 on: February 05, 2010, 07:18:04 AM »
Pobrisani su neaktivni clanovi !

Offline Bole

• View Profile
Forum
« Reply #693 on: February 05, 2010, 07:32:28 AM »
Pobrisani su neaktivni clanovi !
Ja sad udjoh u members,mene su svi na spisak?P.S.Sto cemo za to okupljanje?

Offline tmBROTHER

• View Profile
Forum
« Reply #694 on: February 05, 2010, 10:04:13 AM »
Ako ocete okupljanje onda je bolje za dogovaranja u pravu temu ;)

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #695 on: February 05, 2010, 08:50:20 PM »
Ja sam ka oi uvijek naravno za, ali tek posto se konacno dogovorimo i smislimo nesto krsteno, a ne ko svaki put price same....  Samo dajte ideje i predloge i pomocu kolko mognem.... A od ljeta sam ako bog da za volanom pa bi mogli cesce neka okupljanja organizovat sto se mene tice, eto ja cu ih organizovat ako treba :DZa pocetak mislim da bi trebalo napravit neku pravu reklamu, a dje drugo nego na Facebook-u, eto odavde 20-ak clanova, nzm kolko ko ima frendica na fb ali nek od svakog po 50 udje, pa se eto iljadu celjadi ukjuci u MR.... A mislim da bi ih cak i vise uslo... Znam da vec ima grupa koju je denis napravio bog zna kad, ali je veoma neaktvina ima 200 i malo jace clanova i to je bzv, treba fino napravit nesto, na wall-u napisat neki tekst o MR-u, ubacit dosta slika, klipova, itd, pa tek onda pozivat ljude u grupu, a ne ih poznat u praznu grupu pa posle niko tu ne ulazi.... Jes da sam oduzio o ovome za fb, ali vjerujte ovo je najbolja i da kazem najlaksa i dzaba reklama, meni je bila uspjesna vise puta...

Offline TROPHY

• View Profile
Forum
« Reply #696 on: February 05, 2010, 09:04:49 PM »
I agry!  ::msn-wink::Ali ne treba da ostane samo na tome... Vec da bude samo jedna u nizu...  ::yes::

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #697 on: February 05, 2010, 09:06:30 PM »
lJUDI , ja nemam FB , sto sad da se radi ? Danas sam razgovaro sam vlasnikom jedne radnje koja se trenutno seli u druge prostorije , za par dana cemo utvrditi koliki cemo popust dobiti ! ETO TAKO

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #698 on: February 05, 2010, 09:13:27 PM »
I agry!  ::msn-wink::Ali ne treba da ostane samo na tome... Vec da bude samo jedna u nizu...  ::yes::
Naravno, i rekoh za pocetak, eto ja se mogu toga uvatit ako ocete, samo ko ima sto od materijala nek mi salje na PM, npr slike vasih kolica, slike sa nekih trka sto je radio neko od forumasa i slicno...@ Tako eto davorce javorce, brao ti ga za ovo drugo, a za ovo prvo :napravi ga krijuce jbm mu misa, znam da ti doma nadaju zbog ovih napaljenih djevojcica,pa da te ne otme koja, ali probaj nekako makar zbog MR-a ... :)  :tease:

Offline BLUE_STILL

• View Profile
Forum
« Reply #699 on: February 05, 2010, 09:53:46 PM »
Davore fuk... nijedna kad dodjes u moje god a budes imao manji struk no sad sto ti je imas godinu dana pice besplatno od mene a za majce DIGITAL PIRAT je nabavio tu masinu pa se mozemo sa njim dogovorit i za ostale clanove nesto onako po cijeni ka za mene. Broj Esem auta ti je 067-220-770 a momak se zove Srdja pa pokusaj razgovarat mozda se isplati.A Marinovic je dao dobru ideju sa FB pa se aktiviraj malo oko toga ne nabijaj samo stomak i ne setaj DEVOJKU po cio dan.
BLUE_STILL
MONTENEGRO