e kad se tek ja sjetim uspomena...i tog sudnjeg dana ;)e ovako,ovo je moj prvi auto,moja prva ljubav i zelja od kad znam za sebe...ispunila mi se nedugo poslje 18-tog rodjendana,naravno mnogo muke,razgovora sa roditeljima,maltretiranja,obecavanja itd...postigao se dogovor da se ne uzima motor nego bmw...bio presrecan i zivio sam za njega...jbg...kupio sam ga u potpuno fabrickom stanju sto je stvarno cudo bilo kako je ocuvan...tada nije nesto puno izbora bilo a ovaj je bio jedan od rijetkih!pomalo se sredjivao,islo se u skolu...bijezalo sa pismenog da bi isao u Mostar u BiH po felne(ja,motorsport i gti jubileum)e kad se sjetim...a sudnji cas mu je bio na putu HN-KO u Lipcima...milion puta sam prosao tuda,put znam napamet ali tada su me malo ponjele emocije,adrenalin i velikom,bas velikom brzinom sam dosao na krivinu i bmw je proklizao preko nosa(nikada nije do tada)nije bilo puno vremena za neko popravljanje,ispravljanje a ja sam Boga molio samo u more da ne upadnem...zatim staje prednji i krece guza(kao da me je sunce ogrijalo)ne idem vise prema moru nego prema brdu,motao sam mu kontru koliko sam stigao i umirio ga donekle ali kasno,ne stizem vatati sledecu krivinu nego preko neke palme,znak sam iscupao(ogranicenje 50)pa se odbio od zid,pa preskocio drugi mali zidic(to ga je presjeklo odozdo)i prednjim dijelom se zabio u neko zbunje...sve to je gledao miki koji je bio iza u bmw-u(sada denisovom)tada njegovom...posljedica nije bilo,malo sam bio ugruvan ali nista strasno...bmw je slomljen prodat i sada se vozi u KO!