Author Topic: moj prvi BMW  (Read 450 times)

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
moj prvi BMW
« on: January 15, 2008, 09:53:58 PM »
BMW 316i, '92 godovo su jedne od prvih slika, kad sam ga tek kupio, bio je totalno u fabrickom stanju, imao je i zute zmigavce pa sam mu stavio bijele...pa su onda legle alu. 15" RC DESIGN, niklovana maska...e ovdje vec ima maglenke, obrvice, nove felne 15" allesio 'Monte Carlo", tonirani stopovii stigli su ga crni dani, 12.05.2006. god. mu je bio sudnji dan.....eto toliko....

Offline brzi_pas

• View Profile
moj prvi BMW
« Reply #1 on: January 15, 2008, 09:55:50 PM »
Aoh.... greota, stvarno.... mada da ga nisi stuka mozda sad nebi vozao jedno 20X boljeg i ljepsheg  ;)
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Marinovic

• View Profile
moj prvi BMW
« Reply #2 on: January 15, 2008, 09:56:47 PM »
Auuu,bruk, oladih se kad vidjoh ove zadnje slike,sto se desilo,jesi bio prvrijedjen,sto je sad s autom,mislim svatam da ga nisi popravio,cuvas li ga mozda u dvoriste kao uspomenu.

Offline shajo

• View Profile
moj prvi BMW
« Reply #3 on: January 15, 2008, 09:59:49 PM »
stavio ga je u dnevnu sobu. chush chuva li gashto ce mu
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Filip

• View Profile
moj prvi BMW
« Reply #4 on: January 15, 2008, 10:01:42 PM »
aoooo, ovo je stvarno steta :( Vidi se da si bmw fan odma nastavio sa bmw :) neka neka lijepo je to. Inace i ovaj 316 je bie extra i bas lijepo izgledao.

Offline stefan123

• View Profile
moj prvi BMW
« Reply #5 on: January 15, 2008, 10:15:29 PM »
Ka kad pogledah ovu prvu sliku u 5-tom redu reko eo sad je branike ofarba u boji kola kad ono...kako si ovo udario ? posa ti zadnji dio..
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

motorsport

• Guest
moj prvi BMW
« Reply #6 on: January 15, 2008, 10:25:38 PM »
eeeeeh kad se sjetim ove 316-ke.... tome je svejedno bilo s kim se trkao, bilo da je jaci auto od njega, bilo da je shestak uvijek se dobro drzao.... sjecam se, isli smo u PG 2005. god. negdje u junu da gledamo trku na sipcanik, islo je tad par auta iz HN, svaki je bio "jaci" od ovog BMW-a, i uvatili smo se trkat sa jednom dvojkom gti nedje od brajica do prije podgorice, znaci uz branik smo joj bili citavo vrijeme... to je nesto nevjerovatno kako je isao, bio je brzi od masu 318-ki... i sjecam se tog dana kad ga je slomio trebali smo ici u Zrenjanin na BMW skup sa njim, i jbg. desilo se sto se desilo...sto je veoma zanimljivo, slomio ga je trkajuci se sa sada mojim BMW-om (tada od Mikija Kosaca)... nego eto to cu njemu prepustit da isprica..... toliko od mene...

Offline Marinovic

• View Profile
moj prvi BMW
« Reply #7 on: January 15, 2008, 10:31:31 PM »
Nek isprica full verziju,interesantno izgleda,nazalost sa losim krajem al jbg.A sto stocemu,sto shajo veli,uspomene brate,ja i brat smo do prije nekoliko imali 4 zastave u dvoriste + 1 u voznom stanje,sad je samo jedna,a svaka je imala slicnu sudbinu kao ovaj BMW

Offline Laki

• View Profile
moj prvi BMW
« Reply #8 on: January 15, 2008, 10:53:54 PM »
Extra je izgledao.Sta si uradio sa njim?
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
moj prvi BMW
« Reply #9 on: January 15, 2008, 11:05:23 PM »
e kad se tek ja sjetim uspomena...i tog sudnjeg dana ;)e ovako,ovo je moj prvi auto,moja prva ljubav i zelja od kad znam za sebe...ispunila mi se nedugo poslje 18-tog rodjendana,naravno mnogo muke,razgovora sa roditeljima,maltretiranja,obecavanja itd...postigao se dogovor da se ne uzima motor nego bmw...bio presrecan i zivio sam za njega...jbg...kupio sam ga u potpuno fabrickom stanju sto je stvarno cudo bilo kako je ocuvan...tada nije nesto puno izbora bilo a ovaj je bio jedan od rijetkih!pomalo se sredjivao,islo se u skolu...bijezalo sa pismenog da bi isao u Mostar u BiH po felne(ja,motorsport i gti jubileum)e kad se sjetim...a sudnji cas mu je bio na putu HN-KO u Lipcima...milion puta sam prosao tuda,put znam napamet ali tada su me malo ponjele emocije,adrenalin i velikom,bas velikom brzinom sam dosao na krivinu i bmw je proklizao preko nosa(nikada nije do tada)nije bilo puno vremena za neko popravljanje,ispravljanje a ja sam Boga molio samo u more da ne upadnem...zatim staje prednji i krece guza(kao da me je sunce ogrijalo)ne idem vise prema moru nego prema brdu,motao sam mu kontru koliko sam stigao i umirio ga donekle ali kasno,ne stizem vatati sledecu krivinu nego preko neke palme,znak sam iscupao(ogranicenje 50)pa se odbio od zid,pa preskocio drugi mali zidic(to ga je presjeklo odozdo)i prednjim dijelom se zabio u neko zbunje...sve to je gledao miki koji je bio iza u bmw-u(sada denisovom)tada njegovom...posljedica nije bilo,malo sam bio ugruvan ali nista strasno...bmw je slomljen prodat i sada se vozi u KO!

Offline Filip

• View Profile
moj prvi BMW
« Reply #10 on: January 16, 2008, 12:15:19 AM »
Zvuci ka nocna mora :/ Makar si se ti izvukao. Znaci i dalje se ta bendza vozi?!?!?!

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
moj prvi BMW
« Reply #11 on: January 16, 2008, 12:17:17 AM »
da, da u kotor se vozi... lik ga je napravio i sav sretan ga vozi
« Last Edit: January 16, 2008, 12:54:11 AM by motorsport »

Offline gti jubileum

• View Profile
moj prvi BMW
« Reply #12 on: January 16, 2008, 12:24:05 AM »
kako ga je drakula razduzio! svaki tocak svoju politiku vodi... ;D

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
moj prvi BMW
« Reply #13 on: January 16, 2008, 12:29:15 AM »
ovo drakula je izvukao od Drasko...nije mogao lijepse ;)

Offline Domo_TS

• View Profile
moj prvi BMW
« Reply #14 on: January 16, 2008, 12:51:39 AM »
simpatichna bembara, stvarno shteta za nju al vazno je da ti nishta nije bilo.

Nevid

• Guest
moj prvi BMW
« Reply #15 on: January 16, 2008, 01:11:42 AM »
Stvarno srecan si chovjek shto ti se nishta nije desilo, ali dobro, desava se, tako bar kazu! Dobro je da tebi nishta nije bilo, i da nikome nishta nisi napravio a ostalo cemo po kratkom postupku! ;)

Offline stefan123

• View Profile
moj prvi BMW
« Reply #16 on: January 16, 2008, 01:58:42 AM »
What a story..Sreca da tebi nije nista...a eto imas sad bolju.. ;)
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

motorsport

• Guest
moj prvi BMW
« Reply #17 on: January 16, 2008, 03:00:14 AM »
jes da ga nisam vidio uzivo kad ga je slomio, al evo po slikama se vidi ovo dje napukla farba da grama kita nije imao, totalno zdravo auto, zali Boze.... mada fala Bogu nikome nista nije bilo, a zdravlje je naravno na prvom mjestu... a BMW-a ce bit....

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
moj prvi BMW
« Reply #18 on: January 16, 2008, 03:22:24 AM »
fora je u tome kad sam ja pricao da auto nema kita nidje niko mi nije vjerovao...kao price to je bmw mora da mi je barem zadnji kraj u kitu bla bla bla...ovaj kapi nije imao...samo je zalosno sto sam ga morao cijelog pocijepati da bi se vidjelo...nemam sliku nidje lafeta da vam pokazem poslje udesa.znate kako je debeo lafet na zadnjem mostu e pa opilan je bio kao da si pilu uzeo i prepilao odjednom iz komada,pravoliniski...

Offline SFU

• View Profile
moj prvi BMW
« Reply #19 on: January 16, 2008, 07:35:45 AM »
bogomi si ga dobro polomio! gledao sam ove slike ranije (denis ih je nedje post-avljao)nevjerovatno da pri ovakom udaru nisi stakla slomio!?

PS: Qrtza ti ovo ne valja