Author Topic: forum je dosta zamro  (Read 1941 times)

duka

• Guest
forum je dosta zamro
« on: December 05, 2007, 07:40:23 AM »
zbog ovog ove pauze pa mozda moderatori da posalju jedan pm svim clanovima da forum radi

motorsport

• Guest
forum je dosta zamro
« Reply #1 on: December 05, 2007, 01:39:49 PM »
poslat je masovni e-mail svim registrovanim clanovima....

motorsport

• Guest
forum je dosta zamro
« Reply #2 on: January 15, 2008, 10:18:01 PM »
ono kad je bila "frka" sa forumom poremetili su se password-i, tako da je sad potrebno resetovati, a dosta starih clanova ne zna to da uradi, iako je JASNO napisano sta treba da se uradi da bi se resetovao password... i plus je poslat mail svima u kojem stoji objasnjenje kako i sta....ipak dio stalne ekipe je tu... znam da je ova verzija foruma mnogo losija od prethodne, al smo primorani na nju... i ja bi volio da se ikako moze vratit stara verzija al sta je tu je...pozz. svima, i pozivam Vas da malo ozivimo sve ovo, tj. da smo malo vise aktivniji u pisanju, otvaranju novih zanimljivih topic-a... jer cemo tako ucinit svima ovaj forum zanimljivijim....pozz. i svako dobro....  ;)   

Offline brzi_pas

• View Profile
forum je dosta zamro
« Reply #3 on: January 15, 2008, 10:25:15 PM »
Slike, Slike, Slike... daj da se proba uradit bar neshto.... ovako ce se teshko i neki novi clanovi privuci, kad vide neshto sto im nije jasno....p.s. I moze li se kako opet napravit onaj ....box?
Nobody move, nobody get hurt!

motorsport

• Guest
forum je dosta zamro
« Reply #4 on: January 15, 2008, 10:27:15 PM »
probat cemo neki shoutbox da ubachimo.... a slike jbg. ja sam lagano poceo da ih vracam, i to sve rucno.... pa kako budem imao vremena tako cu ih vracat... al ajd da postavljamo sto vise novih slika...

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
forum je dosta zamro
« Reply #5 on: January 15, 2008, 10:30:48 PM »
samo da se vise pise...masu ljudi dodje na forum,procita nista ne napise i ode...ajmo malo novih tema...

Offline shajo

• View Profile
forum je dosta zamro
« Reply #6 on: January 15, 2008, 11:06:09 PM »
meni je iskreno ono prebacanje foruma bilo presudno da sam shto manje odje.ja navratm, ali nije to vishe to.mislim da se mnogo drugih osjeca tako.zashto je to tako nemam pojma
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Filip

• View Profile
forum je dosta zamro
« Reply #7 on: January 16, 2008, 12:09:09 AM »
Ni meni se ovaj novi ne svidja a ne novim clanovima. Makar je aktivna ista "stara" ekipa i ima zanimljivosti, pa mi je interesantno. Al' mislim da je ovim novim clanovima bzvz zbog cega mi je zao... Ne znam zashto al svaki put kad se logujem imam utisak da ce se onaj stari oblik foruma vratit.... :/

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
forum je dosta zamro
« Reply #8 on: January 16, 2008, 12:14:25 AM »
pomalo,denis je poceo vracati stare slike pa ce i novi clanovi imati sta vidjeti i komentarisati...najlakse je dignuti ruke od svega...i meni nedostaje onaja nas stari ali sto cemo....

motorsport

• Guest
forum je dosta zamro
« Reply #9 on: January 16, 2008, 12:49:53 AM »
moramo se pomiriti s tim da stari oblik foruma NE MOZEMO vratit, sto ne znaci da sad zbog toga treba dic ruke od svega kao sto rece drasko i manje dolazit i ne pisat nista.... to je isto kao kad ne daj Boze slomis auto, i poslije neces da kupis novo jer te razocaralo to sto si vec jedno slomio.... glup primjer al tako je.... znaci idemo dalje, nije kraj svijeta, nismo mi krivi sto smo imali "hakerski napad" ... sreca da smo i ovo podataka spasili, bilo je pitanje ocemo li uspjeti.... a slika ce bit Boze moj, stare cemo lagano da vracamo (sto nije ni malo lak posao), nove kacite slobodno i to je to... svi se zale da im je dosadno na forum, a niko nista da preduzme da ne bude tako... jbt. treba da se ugledamo na BMW Club Serbia forum, i tamo sam admin i tacno se sjecam kad smo podigli forum svi se nesto zalili da je dosadno, da se nista ne pise.... i malo pomalo svi su se angazovali i evo nesto vise od godinu dana da taj forum postoji i tamo je pravi buuum... svi su zapoceli neku interesantnu temu, uvijek se o necemu raspravlja.... nije sve u obliku foruma, sve je to stvar navike.... sjecam se kad smo MR prebacili sa one prve verzije na IPB, to je bilo ljeto 2006. i tad su svi kukali da im se ne svidja IPB, i vremenom smo se svi navikli, iskreno i meni je tad bilo neobicno dok se nisam navikao.... al dosta je bitniji sadrzaj foruma, bitno je da naucimo nesto, da posavjetujemo jedni druge i da pomognemo onima kojima je potrebna pomoc naravno sto se auta tice.... 

Nevid

• Guest
forum je dosta zamro
« Reply #10 on: January 16, 2008, 01:36:47 AM »
Po meni izgled foruma nema nikakve veze sa ovim prvo i osnovno shto je meni za smetalo je "Da bi postali clan neophodno je da izvrsite registracijiu, za koju je potrebna validna e-mail adresa (nisu dozvoljene FREE e-mail adrese tipa: yahoo, hotmail... itd)" Ne vidim razlog zbog kojeg navedene adrese ne bi mogle da posluze svrsi? Ipak su i to validne e mail adrese, i konkretno, da sad postavljamo e-mail adrese koje prdpostavljam Vi trazite  tj. da imaju cg.yu domen svakom sajtu, forumu ili bilo chemu bili bi pretrpani spamovima, reklamama koje kakvim glupostima. Moja adresa postavljena u profilu je validna, prvu registraciju sam obavio preko nje, i evo sad drugu, ne znam dal sam umao tu "privelegiju" jer sam ishao na opcuju "forget pass". Mada naj logichnija stvar u svoj ovoj prichi je, ako bi neko htio da se registruj,e ne bi poslao adresu koja nije validna, jer onda nebi mogao da se registruje! 1+1=2 ;)Znate kako smijesno je da jedan CDM u podforumu automobilizam ima vishe, postova dnevno od ovog foruma, mada je to po meni i dobro jer priche koje tamo chitam, su...(uzdrzacu se od komentara). I u ostalom, mi nemamo ovdje, ni majstore, ni shopove, ni chaopise, ni nista sto bi moglo da "podrzi" ovu neku "nashu" prichu, teme za forum ne mozemo izmisliti, tematika je takva kakva je, i treba takva i da ostane. Ne mozemo traziti od administratora da nas animiraju uljepshavajuci forum, otvaranjem novih tema itd... Forum nije najbolji, ali jbg. moramo se svi ukljuchiti, da bi imali na kraju sto zelimo, ne moze sve na gotovo! Ovaj forum jeste loshiji od mnogih, ali je isto tako i bolji od mnogih drugih!Moj predlog bi bio da se organizuje liga u malom fudbalu, jes da ja veze s fudbalom nemam ali dobro, e sad zasto sam vam ovo isprichao... Reko da se da neki konkretan predlog u uzdizanju foruma  :D :D :D

motorsport

• Guest
forum je dosta zamro
« Reply #11 on: January 16, 2008, 01:58:40 AM »
sto se tice mail-a, ima razloga zbog cega je postavljeno to obavjestenje.... inaceeee, pusta se svaki registrovani nalog bez obzira jeli free mail ili cg.yu i slicno....  jedino je podeseno da autorizaciju ne moze da odradi sam clan, nego admin mora da odobri... to je zbog spamm-era...inace u potpunosti se slazem sa ovim sto je nevid napisao...

Offline brzi_pas

• View Profile
forum je dosta zamro
« Reply #12 on: January 16, 2008, 03:31:57 AM »
Ovaj forum jeste loshiji od mnogih, ali je isto tako i bolji od mnogih drugih!
Cinjenica je da je ubjedljivo najbolji i najreklamiraniji (od nas samih clanova) iz nashe male drzave, ali i kao takav mora biti mnooogo bolji...Naravno slaze se i za fudbal i kafanu, i svaku opciju, po meni je bitno da forum ima tu neku "domacu atmosveru" znaci da znamo sta je shala i te fore... naravno, Svi mi, ali bukvalno svi mozemo da unaprijedimo bar jedan dio, i tako dodjemo do nekog zavidnog nivoa... ja znam da ocemo vremenom (bar se nadam)
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
forum je dosta zamro
« Reply #13 on: January 16, 2008, 07:44:22 AM »
mislim da je dosta bolje stanje u zadnjih mjesec dana! Dosta omladine se malo vishe ukljuchilo dabaG, vuki, Marinovic (ja sam sve chitao MarinKovic - mali ispalo ti je K), Renault N1.....vishe se pishe, vishe je ljudi ukljucheno u raspravku - stvarno dosta bolje, i nije svaki drugi post moj - zato ce me prestic u postovima ovaj brzipas :P
« Last Edit: January 16, 2008, 07:46:23 AM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
forum je dosta zamro
« Reply #14 on: January 16, 2008, 12:47:34 PM »
mislim da je dosta bolje stanje u zadnjih mjesec dana! Dosta omladine se malo vishe ukljuchilo dabaG, vuki, Marinovic (ja sam sve chitao MarinKovic - mali ispalo ti je K), Renault N1.....vishe se pishe, vishe je ljudi ukljucheno u raspravku - stvarno dosta bolje, i nije svaki drugi post moj - zato ce me prestic u postovima ovaj brzipas :P
uh,sunce me ogrijelo kad vidjeh da me svrstavate u omladinu !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Laki

• View Profile
forum je dosta zamro
« Reply #15 on: January 16, 2008, 01:18:10 PM »
Polako,ali sigurno vraticemo se na ono sto smo bili nekad,ako ne i bolje. ;)
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Braveheart

• Guest
forum je dosta zamro
« Reply #16 on: January 16, 2008, 06:18:57 PM »
vraticemo postove kad predstavim novu masinu  ;Duskoro....  ;)

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
forum je dosta zamro
« Reply #17 on: January 16, 2008, 06:54:56 PM »
bice dobro...samo nek se pise...Braveheart,culo se culo... ;)

Offline SFU

• View Profile
forum je dosta zamro
« Reply #18 on: January 17, 2008, 07:48:08 AM »
uh,sunce me ogrijelo kad vidjeh da me svrstavate u omladinu !
tebe sam se zadnjeg shjetio (pa sam te zadnjeg prikachio - inache stavio bih te u kadete) :P

PS: Qrtza ti ovo ne valja

motorsport

• Guest
forum je dosta zamro
« Reply #19 on: January 18, 2008, 03:15:13 AM »
milo mi je da imate volje da sve lagano vratimo kao nekad sto je bilo, naravno ako Bog da i jos bolje... a odavno niko nije ni dosao na forum po preporuci nekoga od clanova... aj dovucite nekoga, siguran sam da postoji masuuuu ljudi sto ne znaju za forum a voljeli bi da su tu... cheers1