moramo se pomiriti s tim da stari oblik foruma NE MOZEMO vratit, sto ne znaci da sad zbog toga treba dic ruke od svega kao sto rece drasko i manje dolazit i ne pisat nista.... to je isto kao kad ne daj Boze slomis auto, i poslije neces da kupis novo jer te razocaralo to sto si vec jedno slomio.... glup primjer al tako je.... znaci idemo dalje, nije kraj svijeta, nismo mi krivi sto smo imali "hakerski napad" ... sreca da smo i ovo podataka spasili, bilo je pitanje ocemo li uspjeti.... a slika ce bit Boze moj, stare cemo lagano da vracamo (sto nije ni malo lak posao), nove kacite slobodno i to je to... svi se zale da im je dosadno na forum, a niko nista da preduzme da ne bude tako... jbt. treba da se ugledamo na BMW Club Serbia forum, i tamo sam admin i tacno se sjecam kad smo podigli forum svi se nesto zalili da je dosadno, da se nista ne pise.... i malo pomalo svi su se angazovali i evo nesto vise od godinu dana da taj forum postoji i tamo je pravi buuum... svi su zapoceli neku interesantnu temu, uvijek se o necemu raspravlja.... nije sve u obliku foruma, sve je to stvar navike.... sjecam se kad smo MR prebacili sa one prve verzije na IPB, to je bilo ljeto 2006. i tad su svi kukali da im se ne svidja IPB, i vremenom smo se svi navikli, iskreno i meni je tad bilo neobicno dok se nisam navikao.... al dosta je bitniji sadrzaj foruma, bitno je da naucimo nesto, da posavjetujemo jedni druge i da pomognemo onima kojima je potrebna pomoc naravno sto se auta tice....