NEKA JE SA SRECOM, shiri se Alfa virus opasno, tako i treba, neka ljudi polako ukapiraju da GTI samo prazno slovo, kad se porede prave mashine

8)Posto i ja vozim Alfu, necu da pricham stavi ovo uradi ono, ljepsha je sa ovim, brza je od ovog, samo ti zelim da te zaobidju "gremlini" jer ako dodjesh u takvu situaciju izgubicesh volju, znam sta ti pricham, i sad odma da ti kazem prije nego sto ista uradish kupish ili sta nadji dobrog majstora! Pogledaj sta ti fali, jer jednostavno, ako ti na alfi ne radi 1 stvar mjesec dana posle toga nece raditi josh tri... Vjeruj mi znam sta ti pricham. Kad sam ja moju kupio, razmisljao sam ocu ovo da ugradim stavim... Samo nisam znao jednu svar, auto nije bio ispravan, pa sam mislio da 155 ks, malo... Danas, posle dugo vremena, ljudi koji me znaju, znaju shta pricham, na srecu doveo sam auto u dobro stanje, za Alfu, jer neke stvari vremenom jednostavno su na njoj nepopravljive, osim ako necesh da skidash pola auta, pitanje je kakvog majstora, zbog sitnice, prevashodno mislim na plastiku, i mogu ti reci da mi ne pada na pamet nista da mijenjam ni da diram samo da je vozim. Mada mozda sam i ja vremenom izgubio volju ko zna, ali vjeruj mi na rijech, prije ili kasnije i ti cesh to nadam se lakshim putem shvatiti