Author Topic: gtv V6 TB by brzi pas  (Read 6008 times)

Offline brzi_pas

• View Profile
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #40 on: December 06, 2007, 10:13:50 PM »
Jes da nema slika i da je nisam vidjeo al cestitam jer znam otprilike kakvo je auto kad si ga ti birao.
Nadam se da ce se sad vidjet slikeprljava, ali zato sa tablicamahttp://i148.photobucket.com/albums/s35/brzipas/IMG_0539.jpghttp://i148.photobucket.com/albums/s35/brzipas/IMG_0537.jpg
« Last Edit: December 07, 2007, 11:18:20 PM by motorsport »
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #41 on: December 07, 2007, 07:28:38 AM »
dvorishte ti je ko KPD, zeljezara bi imala mjesec dana posla da krene da topi sve te tvoje ograde!!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #42 on: December 07, 2007, 04:07:37 PM »
e'o ga pvaj o dvorishtu.... kakav je auto Slavko? Svidja li ti se? 8)

Offline vuki

• View Profile
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #43 on: December 07, 2007, 08:15:42 PM »
u kako bi mu sjele felne od gallarda  :) :) :)http://www.nicewallpapers.info/pics/cars/lamborghini_gallardo/lamborghini_gallardo_001.jpg

Offline SFU

• View Profile
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #44 on: December 08, 2007, 01:08:11 PM »
e'o ga pvaj o dvorishtu.... kakav je auto Slavko? Svidja li ti se? 8)
ljubomora chudno utiche na ljude, pa se ispoljava skretanjem sa teme (dvorishte, ograda...)?!#!#%^!#!*@#%^*0SIMOTA, FALKEN - onda mora da je dobro auto!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #45 on: December 08, 2007, 02:15:25 PM »
Au, tvoja Lancia je pocela da se ,,kupusa''  ;D Sad znam od koga si uzeo Alfu  ;)
Sto je sa Lanciom? Sto je sa Lanciom???? Kako "kupusa"???@E36 POWER, jer kitovana pozadi malo, nije lakirana ...
Ma, ovaj lik sa kojim si se kompezaovao hoce da je prepravlja  ;)

Offline brzi_pas

• View Profile
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #46 on: December 08, 2007, 04:44:42 PM »
[SIMOTA, FALKEN - onda mora da je dobro auto!
hehehehe, dooobra!

Offline brzi_pas

• View Profile
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #47 on: December 08, 2007, 04:45:46 PM »
Ma, ovaj lik sa kojim si se kompezaovao hoce da je prepravlja  ;)
hehehe, svatio sam, ali malo kasnije, inace predpostavio sam da mora da si dobar sa Nikolom, ah vi motoristi, svudje vas ima  ;)

Offline shajo

• View Profile
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #48 on: December 30, 2007, 11:36:23 AM »
neka je srecna ovako javno.mnogo fino auto, mnogo lijepo auto, o alfinom dizajnu ne treba da se pricha, sama sve govori.moram ti pokazat ovu iz nk shto od moga brata tast vozi,stari trkach, josh i extra majstor, a zna shto treba da uzme.i josh ima OZznachi bomba
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline brzi_pas

• View Profile
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #49 on: December 30, 2007, 06:27:24 PM »
fala , fala  ;)Josh da se srede tih bukvalno par sitnica i bice josh bolja  ;)A i necu morat da cekam 4. da prodjem pored Trila "ka' da ga nema"  :D

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #50 on: December 30, 2007, 10:51:15 PM »
ti si mene proshao nedje posle 160/170 kmh... znaci mnogo vishe od "izlazne brzine" na quarter-mile, znaci na 402 ja dobijem sa NOVIM autom i NOVIM motorom :Paj dako se do ljeta odrade filter izduv i chip pa da se probamoa ti bi moga pljunut tih 200 i kusur eura za chip, mislim da bi me tvoja alfa chipovana UBILA!
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #51 on: December 31, 2007, 01:25:02 AM »
ti si mene proshao nedje posle 160/170 kmh... znaci mnogo vishe od "izlazne brzine" na quarter-mile, znaci na 402 ja dobijem sa NOVIM autom i NOVIM motorom :Paj dako se do ljeta odrade filter izduv i chip pa da se probamoa ti bi moga pljunut tih 200 i kusur eura za chip, mislim da bi me tvoja alfa chipovana UBILA!
hahahaha neeeeeeeeeeeeeeebialo turbo se 50 konja dize chipom kao dobar dan.da ne pricham o tome da on i ovako treba da te jede iz starta.mijo prichao sam sa chojekom gore navedenim.alfa mu troshi 12 litara plafon kroz grad.mnogo ljepshe radi od tvoje shto znachi da bi treba da ga prikachish na kompjer neshto nije u redu sa njom def.onda ima da ga deresh iz brzine u brzinu po cijelo auto ako ne i visheposlushaj shaja ludoga shto ti kaze
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline brzi_pas

• View Profile
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #52 on: December 31, 2007, 01:46:03 AM »
Pazi macka, 12 ne moze pa da se JEBE PO 100 PUTA! Pogotovo ne na -150 koliko je sad, ja ti reko' kojih par sitnica imam na moju, da ja znam, a ima ih josh sigurno  ;)  I naravno da ce potroshnja ic dosta dolje, a performanse gore  ;)No ti poshto si sve ispita toga coeka, ispita li ga za "stelovanje" ono sto sam te "zamolio" da ga pitash  ;)3Le , razlog zbog cega sam hitio da se probamo je taj sto namjeravam ubrzo da odradit bash chip, pa da ne bi posle reka da je "neposhteno"  ;)  Inace, na 402 si juce bio malo brzi, ali ti objasnih josh jedan razlog (shift na 3th gear ako si zaboravio), mada fabricki do 100 je klico za 0.01sec brzi,  i ne znam sto stalno potencirash NOVO auto, pa bolje je novo, no 170000km preshlo, jer kad je NOVO on stvarno ima toliko konja, a kad je STAR neki konji pobjegnu, neki se umore....  ;)

igipop01

• Guest
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #53 on: January 02, 2008, 09:00:07 PM »
Jako lijepa i uredna alfa. Dobro joj paše ova zelena boja. Je ti ovjes serijala?

Offline brzi_pas

• View Profile
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #54 on: January 03, 2008, 02:01:33 AM »
Mislim da jes serijala, mada nisam je josh uspio detaljno pregledat (sramota me da kazem, ali je istina) mada jes tvrda i lezi nevjerovatno dobro...  znam da su kocnice serijala (loshe) i da nema diff-nazalostOcesh mi nabavit felne kao tvoje????  :D  :D  :D  :D

igipop01

• Guest
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #55 on: January 03, 2008, 08:50:29 AM »
misliš ovako nešto... ;D

motorsport

• Guest
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #56 on: January 03, 2008, 12:56:42 PM »
ufff u srce si ga pogodio......  ;D

Offline brzi_pas

• View Profile
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #57 on: January 03, 2008, 03:24:09 PM »
Da u SRCE!!!!Ahhhhhh, vec sam poceo da shaljem ljude na jednu GTA, ako budu uspjeshni da tome nekom "otmu" taj tocak, moja Alfa ce bit ljepsha bar 3puta  :D

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #58 on: January 03, 2008, 10:40:17 PM »
mijagi ja potenciram stalno "novo" jer...opet ista pricha....   8)dva ista auta, jedno sa 10.000 km i jedno sa 100.000 km...brze bit ovo drugo.DOkazano u teoriji i u praksi.Ja bi najsrecniji bio da ga ti chipujes pa kad protunjas kroz grad a ja sa ribom ili drugom mogu rec "znam onoga lika, strashan momak, alfa mu ubija"  ;) ;D
slam.poke.drop.tuck.dope

igipop01

• Guest
gtv V6 TB by brzi pas
« Reply #59 on: January 03, 2008, 11:50:54 PM »
Da u SRCE!!!!Ahhhhhh, vec sam poceo da shaljem ljude na jednu GTA, ako budu uspjeshni da tome nekom "otmu" taj tocak, moja Alfa ce bit ljepsha bar 3puta  :D
Ajde,ajde sretno!!  ;)