Author Topic: Skoda Felicia 1.3 LXI  (Read 1551 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #40 on: May 05, 2008, 09:33:05 PM »
Eto dzabe... A to bi trebalo da se moze nac nedje po BG-u bas cu angazovat neke likove da mi to pogledaju...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #41 on: May 05, 2008, 09:34:49 PM »
Vidji ako imas koga da ti to vidi bilo bi extra kad bi to nabavio.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #42 on: May 05, 2008, 09:49:39 PM »
Javicu ovih dana da mi pogledaju gore...Mada pitacu i u GANG LAND u bar mozda onaj zna nesto...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #43 on: May 05, 2008, 09:52:36 PM »
A zilja kakav imaju izbor dolje? ::offtopic::

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #44 on: May 05, 2008, 10:28:55 PM »
marinovic, 2fast4u i tuningmaniak vishe postova o zastavi i feliciJi za par dana nego komplet postova u ove 2 godine foruma hahahahJust keep pushin' ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: happy2
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #45 on: May 06, 2008, 08:57:51 AM »
Tacno marinovicu tacno tako.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #46 on: May 06, 2008, 10:12:58 AM »
marinovic, 2fast4u i tuningmaniak vishe postova o zastavi i feliciJi za par dana nego komplet postova u ove 2 godine foruma hahahahJust keep pushin' ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: happy2
Ada trile ti ka da nismo nidje nista do sad pisali korisno....  chair
A zilja kakav imaju izbor dolje? ::offtopic::
Izbor im je skroman uglavnom nabavljaju ono sto im najvise prolazi a to su neonkice, sijalice, mrezice za branike, farovi i stopovi za BMW golfove 2,3,4, passate nadje se po koji dio za peugeota i renault, topovi i komplet zadnji loncevi, isto tako ima rucica, obrtomjera, sportskih sjedista, mada sve sto ima u BG se moze naruciti naravno uz proviziju koja nije skromna...
A 2fast kad vidis javi da znam...
JA sam najvise pitao tuningmanijaka koji farovi odgovaraju na nase felicije zbog toga sto u GANG LAnd mogu naruciti dobre farove od pola, ali ja necu da rezem lim da bih prosirio otvor za zmigavce pa tako da ta solucija otpada, ako nadjem pravo staklo (plastiku) od felicije njega uzimam a ostalo otpada...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #47 on: May 06, 2008, 12:33:49 PM »
e da sam zna uzeo bi ti to ljetos kad sam bio tamo ali ovako.....

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #48 on: May 06, 2008, 03:46:07 PM »
E taman ma bice vremena za to, jos ja nisam odustao od kupovine nekog novog auta ovo hocu samo da upristojim u fabricko stanje i mozda malo da ga osvjezim nekim sitnicama kao sto su zmigavci, farovi, felme...Moram presvlake da kupim al da je djeljiva zadnja klupa, u BR ih ne nadjoh sive sa crnim pa cu pogledat kad podjemu PG na tuski ili u tuzi  happy2

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #49 on: May 06, 2008, 05:04:35 PM »
E da, kad budes gleda te xenon-e po tih otpada dolje molim Te podrazi mi neki ocuvan primjerak Xenona za moju Octaviju i ako ispane kakva ocuvana zadnja osovina sa disk kocnicama! A ako bi ti bilo usput moga bi se raspitat o nekim 16"-icama isto za mog skodilaka! A ovo vezano za prednje farove: sigurno bi malo izgubio na vidljivosti sa obicnim sijalicama, al kad stavis xenon ne bi trebalo da svijetlo bude losije naprotiv! I pozadinu nemoras lakirat u crnu mat, no ima ona boja ka tamni chrom ili crna metalic ona bi trebala dobro da ispane!P.S. Far cu slikat kad operem auto! Evo sad dodjoh s primorja jedva zivu glavu donijeh doma na ramena kako se vozi! A auto glibavooooo pi!!!!!!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #50 on: May 07, 2008, 02:32:21 PM »
Pogledacu mada nisam odavno vidjeo nikog od ovih sto dovoze kola za otpade u PG, a oni dovedu pun kombi djelova pa ako naletim na dva ista fara nedje ja ih uzimam za sebe, a za osovinu sa diskovima ti mogu pogledat jedino na neki otpad kroz bar posto ovi ne donose takve stvari iz IT...Mozda bih ako bi to uspjesno izveo sa tim socivima citav far oblozio nekom folijom ili necim slicnim posto posle lijepljenja sociva sigurno ce biti okolo one ruzne zute ili zelene boje od poliestera, a crni far bi mogao lako izves da baca svjetlost kao i obican...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #51 on: May 07, 2008, 03:20:31 PM »
Ja mislim da se to ne lijepi nego vari (aparat za plastiku)ta plastika  ljepljenjem bi ipak vrmenom opalo posto ima temerature.Inaravno kad se to zavari onda fino ofarba ::msn-wink::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #52 on: May 07, 2008, 03:51:30 PM »
pa dobro nije to problem nego kako ce farba da legne na nju.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #53 on: May 07, 2008, 04:05:05 PM »
cini mi se da je 2fast mislio kako da zalijepi sociovo, pa mu ja kazem da se to vari bolje nego lijepiti.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #54 on: May 07, 2008, 10:03:11 PM »
PA ja mislim na plastificiranje polisterom, znaci on kao lud drzi i lako se oblikuje, pravi se od smole, staklene vune i ucvrscivaca, mnogo puta sam gledao kako ljudi sa njim oblikuju stabilizatore na barku i slicno tako da znam o cemu pricam...MIslio sam da od octavijinog fara odsjecem, nosac sociva i da ga "presadim" u feliciju, i da to posle lijepo oblikujem sa poliesterom.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #55 on: May 07, 2008, 10:27:52 PM »
Ma znam, vidjecu da ako nabavim farove nekog peugeota sto su mi obecali da to odradim u skorije vrijeme pa ako se budu dobro pokazali onda ih postavljam sa ovim mojim farovima nije mi problem sacekat da nadjem kristalne.EDIT:Danas provalih da su mi farovi na skodu HELLA, evo i dokaza: Na prvoj slici se vidi skodin znak i pored hella a na drugoj sam hella slikano je telefonom pa prastajte.
« Last Edit: May 07, 2008, 10:35:03 PM by 2fast4you »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #56 on: May 07, 2008, 10:36:15 PM »
pa jes oni imaju valeo ili hella

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #57 on: May 07, 2008, 10:43:31 PM »
Za valeo sam znao al nisam za hella

Offline tuningmaniak

• View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #58 on: May 14, 2008, 06:56:11 PM »
To brate nije skupo uopste to.Sad mos mirne glave na  styling bacit.Oli kaku pecurku stavljat? Posto kod tih motora malo KAD SE STAVI KVALITETAN FILTER CUJE SE NEOPISIVO.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Skoda Felicia 1.3 LXI
« Reply #59 on: May 14, 2008, 08:28:11 PM »
Pa dobro nije mnogo s obzirom sta si sve radio.Koje si amortizere stavio i od kojeg auta?CD ti neka sad taj koji je samo mu ti stavi pozadi jos zvucnika kao sto cu ja da uradim, ja na dasku nemam nista a necu da je busim pa u gepek ide ili jedna aktivna zujalica ili ce kutija sa dvije elipse i jednom 10" i naravno pojacalo.A sto se tice katalizatora skini ga i neka ti majstor odradi sistem 4-2-1 (da ti 4 izduvne cijevi podijeli po dvije na cijev i napravi dvije cijevi koje se spajaju u jednu) vjeruj mi osjetices da si preporodio auto tacno ce da pocne da dise punim plucima, meni je katalizator nov pa necu to jos da radim ali ocu cim pocne da mi gusi auto.