Ja kolko znam nikad se nije pravila Felicija 1,6 sa karburatorom! U prvim modelima (od 94 pa do 96 a za neka trzista i kasnije) bio je u ponudi samo 1,3 model ka tvoj sa karburatorom! Onda je on 97 zamjenjen elektronskim ubrizgavanjem Bosh i to ti je onaj model sto ima 2fast u njegovu feliciju. Tako da Feliciju 1,6 mozes naci samo u verziji sa elektronksim ubrizgavanjem (MPI)! Ta sto je u djelove u Tender mislim da je 1,6 motor. Zva je moj brat mislio je da je on uzme pa da je popravi i da ima za njega to auto al bijase prodata! Nesto oko motora joj bijase (nesto valjda oko kaiseva i alansera) al valjda nista ozbiljno pa ti provjeri. Provjericu da li je uopste postojala 1,6 sa karburatorom pa cu Ti javit sto sam nasao (al nije 99,99% radjen taj motor)Po meni ta glava i nije nesto preskupa s obzirom da je nova, i ako su tvoji ventili, bregasta i ostale sitnice u dobrom stanju uzmi fino glavu, prebaci tvoje djelove i bice O.K. Naravno ako je original jer za neku made in albania dat 170Evra je mogo! Raspitaj se dolje kot tih majstora (u taj tamo dio primorja ih ima dosta fala Bogu) moze li ti pasovat karburator sa 1,6 Golf-a mada ces njega vrlo tesko nac (trazio je jedan moj drug za II i nije ga nasao)! Ako je motor u dobrom stanju ko sto velis onda se isplati radit na njega neki manji tuning! Mada ne ocekuj nista extra bez ostrije bregaste, snizene glave i dvogrlog karburatora. Ljudi po ceskoj sa ovim prepravkama i jos sa uradjenim usisom i izduvom iz ovih motora ka sto je tvoj dobija lagano 100-120ks! Savjetujem Ti i uvom slucaju da prvo odradis podvozije, eto si amortizere vec porucio, ugradi distance, prednji kocioni sistem probaj da ugalvis od kake slabije Octavie, obavezno ugradi ono ojacanje izmedju amortizera naprijed jer se Felicija dosta uvija, pa onda vidji sto ces s motorom. Posle svega nabrojanog mozda ne bude trebalo da se mnogo radi oko motora jer je najbitnije imat brzo ogibljenje a ne motor!