Author Topic: Sto Mislite O...  (Read 705 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sto Mislite O...
« on: September 17, 2007, 02:35:11 PM »
tome da imitiramo klarksona i ekipu iz top gear-a i onamo na shpira mugoshu "iscrtamo" jednu stazu finu, mozemo cak i onu njihovu kopirat (naravno malo manja) i da tamo vozikamo i postavljamo lap-times...bezbjednije je.nema policije.zanimljivije je....to bi se moglo brzo zavrsit i realnija je ideja od "legalizovanog okupljanja na kombinat"mm?
« Last Edit: September 17, 2007, 02:38:10 PM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Braveheart

• Guest
Sto Mislite O...
« Reply #1 on: September 17, 2007, 02:41:59 PM »
bogami na spira ja mislim da ne daju da se vozi...uglavnom ideja je extra , ako je ostvariva naravno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Sto Mislite O...
« Reply #2 on: September 17, 2007, 03:07:24 PM »
moglo bi..daju brate..ja jos ne cuh da je neko vracen od tamo...ne daju jedino kad je neka zvanicna trka.. nije los predlog!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Filip

• View Profile
Sto Mislite O...
« Reply #3 on: September 17, 2007, 03:15:15 PM »
lijepa idije ALI... u Petak je bila zurka u Hangar na aerodrom i proveo sam nekoliko dana tama oko postavljanja bine,organizacije... Dolazili su likovi da probaju auto i da uce da voze.... Strazar ih je odma' zaustavlajo i svadja se sa njima i prepira. Tako da mislim da od toga nishta.
« Last Edit: September 17, 2007, 03:16:07 PM by Fika_3 »

GTi

• Guest
Sto Mislite O...
« Reply #4 on: September 17, 2007, 03:36:24 PM »
ide ide...mi smo isli par puta ...kad su ostale gume iza onih trka sto je Velimirovic organizovao...cak smo i stazu napravili bili...Samo tu ima mali problem ...Onaj asfalt je toliko hrapav da posle par krugova od guma ne ostane nista... Znaci trebao bi po set guma za svako izlazenje na stazu....plus ne bi ste vjerovali koliko voznja po stazi izraubuje auto...Zadnji put kad smo bili Madjo je na BMW-u pokidao stope motora, ja pocupao jabucice na Golfa itd...

acs

• Guest
Sto Mislite O...
« Reply #5 on: September 17, 2007, 06:56:49 PM »
asfalt je katastrofalan kako on sam tako i rupe po njemu..takodje masu je prasine a posebno kamencica sitnih po stazi...moglo bi doc u obzir ali prvo da se plati onima smecarima da operu ono jednom...

vtec

• Guest
Sto Mislite O...
« Reply #6 on: September 17, 2007, 09:53:01 PM »
kao sto rece gti meni se ne razbijaju kola i gume tako bas... ja bi prije da svi skupimo pare pa da kupimo neku ragu pa da se izivljavamo na nju da je zapalimo

Offline shajo

• View Profile
Sto Mislite O...
« Reply #7 on: September 17, 2007, 09:55:50 PM »
[!--quoteo(post=31389:date=Sep 17 2007, 03:15 PM:name=Fika_3)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Fika_3 @ Sep 17 2007, 03:15 PM) [snapback]31389[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]lijepa idije ALI... u Petak je bila zurka u Hangar na aerodrom i proveo sam nekoliko dana tama oko postavljanja bine,organizacije... Dolazili su likovi da probaju auto i da uce da voze.... Strazar ih je odma' zaustavlajo i svadja se sa njima i prepira. Tako da mislim da od toga nishta.[/quote]a dje ti to , to jest, kod koga radish na postavljanju bina i rasvjete.a svi idu tamo, chak i filip n. proba pezoa tamo stalno.da je hrapavo, hrapavo jes strashno.a shto se tiche prashine, ici ce po 1 auto, tako da nema strecanja od kamenchica ili sl.
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline X3M

• View Profile
Sto Mislite O...
« Reply #8 on: September 17, 2007, 10:45:36 PM »
i ja sam nesto slicno predlagao prije, mada se na shpira razjebava auto sto jes jes (malo po stazi "malo" do staze...) al eto 1om u mjesec bi moglo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]samo ako se ne bune sto ovi iz aero kluba posto vidim da su nesto poceli da rade

Offline Filip

• View Profile
Sto Mislite O...
« Reply #9 on: September 18, 2007, 11:00:55 AM »
[!--quoteo(post=31408:date=Sep 17 2007, 11:55 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Sep 17 2007, 11:55 PM) [snapback]31408[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a dje ti to , to jest, kod koga radish na postavljanju bina i rasvjete.a svi idu tamo, chak i filip n. proba pezoa tamo stalno[/quote]Samo sam pomagao nisam zaposhljen. Bio sam kad se stavlajo shank,cistio hangar... (ekipi URBAN VIBE)A shto se tice dozvole ja sam vidio kad se strazaar na moje oci posvadjao sa jednim likom koji je dosao nekog kombija da proba i jednu 3 kad je dosla neka djevojka da vozi. (jes da nosim naocare za vid al sam to dobro vidio [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] )
« Last Edit: September 18, 2007, 11:03:50 AM by Fika_3 »

Offline SFU

• View Profile
Sto Mislite O...
« Reply #10 on: September 18, 2007, 12:42:52 PM »
meni je miliji shpiro od kombinata ali stvarno ono je BEJRUT A NE STAZA (samo minska polja fale)!evo neko predlozi (muka mi da skrolujem - @vtec) da se kupi neko auto za MRC - i slazem se!radije bih da skupimo za neko auto nego npr. da organizujemo neko vece zvanichno okupljnje!pa bi npr. od chlanarine koju bi (dako bog da) pocheli da uplacujemo mogli kupit neko RWD auto i sa njim ici na drift takmichenja (sad bi brzipas reka ALFA 75 ALFA 75 ALFA 75 ALFA 75 ALFA 75 ALFA 75 ...)a to gore pomenuto vozilo bi testirali na shpira il sl (SVI SVI SVI)! a ako ga neko od nas slomi bijemo ga SVI SVI SVIznachi uz malo strpljenja i malo para mogli bi da se pohvalimo i da smo takmicharski klub (pravi montenegro RACING club)[!--quoteo(post=31385:date=Sep 17 2007, 04:35 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Sep 17 2007, 04:35 PM) [snapback]31385[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]tome da imitiramo klarksona i ekipu iz top gear-a i onamo na shpira mugoshu "iscrtamo" jednu stazu finu, mozemo cak i onu njihovu kopirat (naravno malo manja) i da tamo vozikamo i postavljamo lap-times...bezbjednije je.nema policije.zanimljivije je....to bi se moglo brzo zavrsit i realnija je ideja od "legalizovanog okupljanja na kombinat"mm?[/quote]a ne mogu da vjerujem da choek s novim autom iznosi ovakav predlog!? (pa to je brattt)
« Last Edit: September 18, 2007, 12:46:09 PM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sto Mislite O...
« Reply #11 on: September 18, 2007, 02:02:43 PM »
"bijemo ga SVI SVI SVI" hahahahahahhaa ooo suze mi iduuu sto je ovo hahahah145 kszadnja vucha550 eura..pa dje to ima.i jos da se ulozi da se digne ta konjaza... Iscupamo sve iz njega da ga olakshamo...i eto ga sampion na 402 metra![a href=\\"http://mobile.de/SIDPSgW8gggBX4LNU.txUBOGA-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1190128474A2LsearchPublicD1100CCarX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B11%81T-t-vCaMiMkPRQuSeUnVb_X_Y_x_ysO~BSRA6D1100A3C900H20000000BGNCPKWA0HinPublicA2A0A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sprache=2&sr_qual=GN&top=2&id=11111111276072454&\\" target=\\"_blank\\"]http://mobile.de/SIDPSgW8gggBX4LNU.txUBOGA...1276072454&[/a]
« Last Edit: September 18, 2007, 02:16:52 PM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Sto Mislite O...
« Reply #12 on: September 18, 2007, 03:00:35 PM »
eeeeeeeeeeeeee
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip

• View Profile
Sto Mislite O...
« Reply #13 on: September 18, 2007, 05:40:59 PM »
Znaci bas dobra ideja CONGRATULATIONS SFU. Meni se svidja pa....

Offline oneya

• View Profile
Sto Mislite O...
« Reply #14 on: September 18, 2007, 05:54:39 PM »
meni se samo ne svidja to ako neko slomi auto da ga biju SVI SVI SVI!(shta znam, mogu i ja to bit!!) :DDDDDDDD

Offline Filip

• View Profile
Sto Mislite O...
« Reply #15 on: September 18, 2007, 06:46:25 PM »
[!--quoteo(post=31451:date=Sep 18 2007, 07:54 PM:name=oneya)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(oneya @ Sep 18 2007, 07:54 PM) [snapback]31451[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]meni se samo ne svidja to ako neko slomi auto da ga biju SVI SVI SVI!(shta znam, mogu i ja to bit!!) :DDDDDDDD[/quote]Pa tebe onda ne bi SVI SVI SVI samo 5-6 ipak si znesko xaxaxaxaxaxa
« Last Edit: September 18, 2007, 06:47:50 PM by Fika_3 »

Offline Domo_TS

• View Profile
Sto Mislite O...
« Reply #16 on: September 18, 2007, 06:54:41 PM »
fina zamisao, ne da tuchemo vanju nego kupovina auta [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]samo teshko mi to mozemo realizovat i da je svi vozimo, znate ono svachije-nichije

Offline brzi_pas

• View Profile
Sto Mislite O...
« Reply #17 on: September 18, 2007, 07:01:57 PM »
Dajte meni pare, ja cu kupit neshto da valja (nikad ne pogrijeshim) neka stoji auto...ajde kod mene, i vozica ga onaj ko dobro vozi (ja i strucna ekipa odlucujemo) a pare naravno ste svi obavezni da date  moze tako [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]p.s. Ideja da bijemo Vanju....pfff sto znam, josh je nisam upoznao, ali ono...ako ste svi za...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sto Mislite O...
« Reply #18 on: September 18, 2007, 07:42:29 PM »
vozice ga onaj ko dobro vozi....podrazumijeva li se tu da mora dobro da krece? ;p
slam.poke.drop.tuck.dope

Braveheart

• Guest
Sto Mislite O...
« Reply #19 on: September 18, 2007, 08:09:08 PM »
ja sam planirao da kupim jedan onaj BMW te se vozi na ona cross takmicenja i da nastupam za montenegro racing naravno , eto cisto da se zanimam dok se ne skupe pare za nesto ozbiljnije.a slazem se da je tesko izvodljiva ideja da kupimo jedan auto i da ga svi voze , mislim da nista ne bi ostalo od tog auta , ali dobro ako se odlucite na tako nesto , imate moju punu moralnu i finansijsku (kolko se moze) podrsku [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]