Author Topic: Motorijada U Sutomoru  (Read 319 times)

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Motorijada U Sutomoru
« on: September 10, 2007, 05:22:19 PM »
Vec postade tradicionalno, prvi vikend septembra mjeseca u Sutomoru je moto skup.Tako bi i ove godine. 7, 8 i 9 septembar u Sutomoru su se skupili motoristi iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Italije, Madjarske i naravno Crne Gore.Nas nekoliko iz Budve se dogovorismo da prevalimo put od 30-ak km do Sutomora. Mjesto sastanka: u jednom dvoristu.Na kraju je ispala grupa od 22 motora. Dodjosmo tamo, a tamo vec neki iz daljnih destinacija dodjose prije.Kako je izgledao dio kampa kada smo stigli:
« Last Edit: November 26, 2007, 01:26:38 PM by Wulfy »

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Motorijada U Sutomoru
« Reply #1 on: September 10, 2007, 05:33:59 PM »
Ulaz u kamp 1 euro ukoliko ste pjesak, no ako ste na motoru (kao vozac ili suvozac) onda ne placate nista. Kako se ulazi u kamp kontrolisale su ove dvije osobe:Osim pasulja tradicionalno na moto skupu je i defile. Ove godine ruta nesto duza. Sutomorskim setalistem, pa magistralom do Bara. Potom kroz Bar jedan dosta veliki krug. Pa onda natrag magistralom do Sutomora, pa onda kroz Sutomore novoizgradjenim ulicama i natrag u kamp.mali zastoj na sutomorskom setalistu:a onda se krenulo:izasli smo na magistralu:pojedine ni stake nisu sprecile da ucestvuju u defileu:udjosmo u Bar:
« Last Edit: November 26, 2007, 01:20:34 PM by Wulfy »

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Motorijada U Sutomoru
« Reply #2 on: September 10, 2007, 05:54:32 PM »
U defileu koliko sam prmjetio nije bilo divljanja, vozilo se dosta disciplinovano:po koji klinac na skuteru je remetio mir, ali izgleda da je to sastavni dio svakog defileau defileu se mogla vidjeti razlicita tehnika koja se koristi u izradi dvotockasa, tako da je bio recimo ruski IZi italijanska MV Agusta:Povratak defilea u kamp:Oh, da bilo je raznih interesatnih primjera raznorazne tehnike. Sta sve ljudi voze:Moto Guzzi Falcone (sjecali se neko vojne formacije koja se zvase JNA):Honda sa svih svojih 6 cilindara u redu:BMW, ah takvi se vise ne prave:Harley Davidson, hm, nesto mi onaj lanac smeta:Nesto sto je obilazilo salone, nesto sto je napravilo M odeljenje BMW-a, nesto sto je napravljeno samo u jednom primjerku, nesto sto se zove boxer power, nesto sto se moglo vidjeti i opipati uzivo, morao sam se slikat pored toga jer mi niko ne bi vjerovao:A onda mi je otisla baterija na fotoaparatu
« Last Edit: November 26, 2007, 01:24:02 PM by Wulfy »

Offline brzi_pas

• View Profile
Motorijada U Sutomoru
« Reply #3 on: September 10, 2007, 07:40:02 PM »
Odlicno, svaka cast! Uopshte skup je bio extra koliko vidim mada i ti kao "specijalni novinar MR-a" opet si odradio za "odlican5"eh stata za bateriju...
Nobody move, nobody get hurt!

Ichko

• Guest
Motorijada U Sutomoru
« Reply #4 on: September 10, 2007, 08:05:11 PM »
extra skup stvarno vidsh nisam znao da neshto ovako ima mogao bih se mozda prikljuchiti dogodine ako imadnem vremena nego sro ja u kotor na semafore jedno 7-8 mozda i koji vishe motor na jednoj slici se vidi jedanod njih aprilia leonardo temno plava e vidish da sam znao prikljuchi bih im se majke eto ako je neko sa foruma jedan od ovih momaka pozdrav za njih

Offline Shon

• View Profile
Motorijada U Sutomoru
« Reply #5 on: November 25, 2007, 10:03:05 PM »
Ja sam iz Bara imam motor i narawno bio na sam na skupu a meni je brat bio sa shtakama na skupu pa ne znam jeli on na slici mozhesh li mi poslat to na pm...
Strast ne bi smjela imati granice.

valentino rossi

• Guest
Motorijada U Sutomoru
« Reply #6 on: November 26, 2007, 12:39:55 PM »

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Motorijada U Sutomoru
« Reply #7 on: November 26, 2007, 01:30:28 PM »
Ponovo sam okacio fotografije  ;)

Offline Shon

• View Profile
Motorijada U Sutomoru
« Reply #8 on: November 26, 2007, 02:28:59 PM »
Jeste to je moj brat... I na owoj slici kod BMW-a iza stoji sa shtakom... Slomio je ljetos nogu sa motora... Ali nedelju dana poslje toga shto je slomio stigao mu je nowi motor... Rijech je o aprilii MX 125...
« Last Edit: November 26, 2007, 03:13:10 PM by ____slider____ »
Strast ne bi smjela imati granice.

Offline devil_may_cry

• View Profile
Motorijada U Sutomoru
« Reply #9 on: January 27, 2008, 12:22:08 AM »
eako bude sledece god,dolazim sa ekipom sigurno...
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline bo8an

• View Profile
Motorijada U Sutomoru
« Reply #10 on: January 30, 2008, 12:58:41 PM »
samo se pitam kako je stigao ovaj quad od BMW, kad je jedini na svijet!?!?!
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Motorijada U Sutomoru
« Reply #11 on: January 30, 2008, 01:15:17 PM »
Pricao sa vlasnikom, a vlasnik je brat Slovenac, kaze, voli da ima jedinstvene stvari...